İyiki doğdum:(

gün daha yeni başladı akşamı bekle sabah sabah pasta mı alsın :) belkide akşam kutlayacak pastasını hediyesini alıp.

Ya sevgiliyken hiç biarada olmadık şehirlerimiz uzaktı.evet öyle süpriz yapan biri değildir zaten.güya balık burcu.sevgililer gününde çiçek filan yollar eve o kadar.çok saol canım.

Doğum günün kutlu olsun

Sürpriz yapmaszsa eve gelince hadi bana pasta almaya gidelim de isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara

Kendi kendine çiçek yolla. Akşam geldiğinde görsün. Sen yollamazsın diye ben yolladım dersin öğrenir belki. Ha belli olmaz belki de yollar.

Kendi kendine çiçek yolla. Akşam geldiğinde görsün. Sen yollamazsın diye ben yolladım dersin öğrenir belki. Ha belli olmaz belki de yollar.
Aslında evlendikten sonra çok çiçek yolladı.evlenmeden önce bitane çiçek bile almamıştı.ama bugün yollamıycak bence.

sevgiliyken yapmadıysa evliyken hiç yapmaz, zaten çoğu erkek yapmaz, üzülmene gerek yok yani, hadi herkesin kocası yapıyor olsa benimki anormal mi der üzülürsün

ay canım çok güldüm valla.millette bi alem.bakma sen onlara

Geçen sene gelirken rakı balık almış. Evde balık yaptık. Öyle kutladık. Hediye olarak sen ne istersen al kredi kartım sende dedi. Bak ne romantikler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…