- 28 Ocak 2009
- 34.584
- 58.386
- 1.123
- Konu Sahibi iremerve1990
-
Ya sevgiliyken hiç biarada olmadık şehirlerimiz uzaktı.evet öyle süpriz yapan biri değildir zaten.güya balık burcu.sevgililer gününde çiçek filan yollar eve o kadar.çok saol canım.Kendin söylemişsin sevgiliyken de kutlamamıştık diye
Bence fazla bi beklentiye girme
Genelde sevgiliyken nasıllarsa evlenince de öyle devam ediyorlar hatta bazıları iyice oduna bağlıyor
Üzme kendini demek ki bu kadarını becerebiliyor
Doğumgünün kutlu olsun bu arada :)
Diimi ama:)insan bi süpriz yapar bi hediye alır demi.bende saol dedim bişey demedim ama üzüldüm yani.zaten sevgiliyken hiç bi doğum günümü kutlamadık insan evliyken bari bi süpriz yapar haksızmıyım kızlar
bu sorular kuzum
Ben pasta hiç sevmem zaten pastaya gerek yok.küçük bi hediye alsa yeterdi.gün daha yeni başladı akşamı bekle sabah sabah pasta mı alsın :) belkide akşam kutlayacak pastasını hediyesini alıp.
Çok saol canım.ben pasta hiç sevmemDoğum günün kutlu olsun
Sürpriz yapmaszsa eve gelince hadi bana pasta almaya gidelim de isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara
Aslında evlendikten sonra çok çiçek yolladı.evlenmeden önce bitane çiçek bile almamıştı.ama bugün yollamıycak bence.Kendi kendine çiçek yolla. Akşam geldiğinde görsün. Sen yollamazsın diye ben yolladım dersin öğrenir belki. Ha belli olmaz belki de yollar.
Kızlar günaydın bugün benim doğum günüm.ama sevgili eşim sabah işe giderken kuru kuru bi doğum günün kutlu olsun deyip öptü ve işe gittiinsan bi süpriz yapar bi hediye alır demi .bende saol dedim bişey demedim ama üzüldüm yani.zaten sevgiliyken hiç bi doğum günümü kutlamadık insan evliyken bari bi süpriz yapar haksızmıyım kızlar
17 sene bekledim bir sürpriz yapmasını doğum günümde sonunda ilk kez işyerime çikolata sepeti gönderdi.sonuç eş dost bir haltlar karıştıryo olmasın dediler şakaynan onuda boğazıma dizdiler.sevinemedim bile.
Akşam haberleri veririm yapmadı diye.yapmıycak bence canım.öyle hissediyorum.Sabahın körü be bacımbi bekle akşama süpriz yapmazsa dert yan :)
Benim böyle şeylere önem verdiğimi biliyo ama.ay bak yine moralim bozuldusevgiliyken yapmadıysa evliyken hiç yapmaz, zaten çoğu erkek yapmaz, üzülmene gerek yok yani, hadi herkesin kocası yapıyor olsa benimki anormal mi der üzülürsün
Benim böyle şeylere önem verdiğimi biliyo ama.ay bak yine moralim bozuldu
Kesinlikle canım:)ee canım her kadın önem veriyor istiyorda işte, boşuna dememişler kadınlar venüsten erkekler marstan, ayrı gezegenlerin varlıklarıyız :)
Geçen sene gelirken rakı balık almış. Evde balık yaptık. Öyle kutladık. Hediye olarak sen ne istersen al kredi kartım sende dedi. Bak ne romantikler var
Ay evet ya bu erkekler niye böyle.Geçen sene gelirken rakı balık almış. Evde balık yaptık. Öyle kutladık. Hediye olarak sen ne istersen al kredi kartım sende dedi. Bak ne romantikler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?