iyiki doğdummu ?

valla en güzelini benim görümce yapıo sen bişiden anlamıosun özel günlerde bana hediye poarasını ver ben istediğimi alırım demiş şimdi öyle yapıolar ikisde memnun

aynen canım bende sonunda careyi böle buldum parasını alıyorum yada özel günler yaklasmadan ne istiyosam onu sölüyorum ve aldırtıyorum ne yapayım görümcende benim gibi akıllı kadınmıs vesselam sempatiksalakcinni

Aslında hata sende...
Neden dersen...
Ona bu kadar sürprizler yapıp rolleri değişmesine yardım etmişsin...
Adam rahatlamış haliyle, kimin sürprizlere boğulması gerektiğini unutmuş.
Kendini geri çek...
yerimseniben
Onun yaptığı her şeye soğukkanlı yaklaş.
Er geç hatasını anlayacak göreceksin...
a.s.

kırıldım zaten aydasucuğum. oduna odun olacaksın... ben de öyle yapacağım.

işin komik yanı, nişanlım benden hiç hediye de beklemez.. hediye versem bile, kuru kuru teşekkür eder, kenara koyar...

offf niye böleler bunlar, oysa biz kadınlara göre özel günlerin hatırlanması bize ilişkimize verilen değerin bi göstergesidir hep. normali de odur yani.maddi değeri yüksek birşey almasalar da olur, özel bir iki cümle bizim için yeterde artar bile,maddi durumları olmaz anlayışla karşılayabiliriz, nitekim arkadaş da d.günün kutlu olsun aşkım dese bile yeterdi diyor, bu bizim için çok şey ifade ediyorr niye anlamıyorlar bunu niyeeeee fisfisfis

öncelikle iyi ki doğdun arkadaşım a.s. opuyorumnanaktan a.s. opuyorumnanaktan a.s. opuyorumnanaktan
yerinde olsam ben de çok kırılırdım :teselli:
bunun parayla ilgisi yok ki :umursamaz:
sağlık olsun diyomuş. tamam sağlık en önemli şey, ama o böyle yaptıkça insanın psikolojisi berbat olur. küçük hediyeler,süprizler hangi insanı mutlu etmez ki? yani sağlık için bunlar da önemli boshayallersmile
birazcık ince düşünseydi ne olurdu sanki klava:
bi güzel sözün senin için ne kadar önemli olduğunu bilebilseydi keşke a.s

Son düzenleme:
Dogum günün kutlu olsun nice yillara :))

Ben senin yerinde olsam, bende onun dogum gününü hatirlamazdim :) kutlamazdim bile
bende ona hediye almazdim
sen her firsatta süprizler falan yaptigini söylüyorsun
yapma bunlari..

Eminim anlicaktir sonra hatasini.. yani öyle umuyorum.

doğum gününüz kutlu olsun bir ömür boyu mutlu olursunuz inşallah.ama erkekler bayanlar kadar özel günlere önem vermiyolar galiba.kırılmakta çok haklısınız ama sizde karşılık olarak aynısını yapın

kaydirigubbakcemile3 kusura bakmayın artık böyleyim. bende aynı dertten müzdaripim de...
benim oduncukta pek hediye beceremez de ama özel günlerde güzel sözler söylemesini bilir... bana yaptığı süprizler sınırlıdır. genellikle gezerken birlikteyken sürekli bişeyler alır. hadi şunu alalım hadi şurdan bişey bakalım der. bişey görür sonra bana bakar, bu sana yakışır yaa der alır. bişey görürüz hemen parasını düşünür.. bir dahaki sefer der bana bilirim bende...

ama öyle çiçek alayım hediye alayım paket yaptırayım süpriz olsun demiyoo...
hatta aylar önce bana çook isteyipte bi süre alamadığım bi kitabı almıştı. süpriz oldu benim için. bi hediye kutusunun içine koymuş getirmiş. kutuyu görene kadar iyiydim bir baktım benim ona daha önce aldığım hediyenin kutusu. kaliteli bişeydi... neyse dedim buna da şükür kitabı düşünüp alabilmiş yaa kaydirigubbakcemile3

sanırım böyle bunlar değişmicekler bi erkek oduncuksa maleseeeff değiştiremiyosun. ne kadar laf söz edersen ettt yoook anacıım yook o isteyecek içinden gelecekte öylee sen istediğin kadar bekleee adam anlamaz kiii :hulya:

ay aynı Ben hiç özel Bişeyler yapmayı Beceremem.. hatta çocuğa her firsatta "senin doğum günün 3 haziran değil miydi" derim, aslında 3 eylül, 3 haziran eski nişanlımın doğumgünüydü.. çok Bozulur.. hatta Ben doğum günümde kendi kendime "kızım burcu heveslenme Bu çocuk senin doğum gününü kutlamaz Bile, sen kutlamadın onunkini, sürekli de eski nişanlının doğum tarihini zikredip duruyosun hayatta kutlamaz" dedim, meğerse ne planlar yapmış.. kendimi gördüm yazında.. katıksız Bi odunum Ben.. neyse 3 eylül de telafi ederim inşallah..

sanırım senin kide katıksız enayiymiş tatlım akannehirakannehir

tabi şaka diyorum oh olsun en güzelini yapıyon vallakötükedihüsokötükedihüso

Ah ah benimki ne şairdi.. ne şiirler ne sözler. Hepsinin, beni tavlayana ya da elde edene kadar olduğunu hissedince sanki, sinir katsayım artıyor.

Gerçekten kararlıyım. Asla birdaha hediye almayacağım kendisine. Hatta özel günlerde gidip hep kendime birşeyler alıcam.

Dün akşam kankam ailesiyle bize gelip hoş bir sürpriz yaptı. Elinde pasta ve hediyelerle geldi. Çok mutlu oldum ve resim çekindik bol bol. Bu sabah Nişanlıma yolladım bütün resimleri. Kendisi odun ama, belki birazzzzzzz birşey anlar da biraz utanır. Tek amacım, utanması.. ,

Hediye veren Reinedelamour bitmiştir artık. Yeni bir devir başladı. kötükedihüso

dogum gunun kultu bu olayı yaşayan ne ılk kadınsın ne son olackasın

sen gıbı konu açan çok oldu..

Maalesef erkekler boyle kucuk bırseyle karşıdakı ınsanı mutlu etmek varken onu uzerler
sonra da saatlerce kalbını almak ıcın uğraşırlar..

Düşünüyorum da, işime de gelir hep kendime birşeyler almak... Ben boşuna kırılmışım ince fikirlilikten bugüne dek..lmaz:

Yılbaşlarında, anneler gününde, babalar gününde, doğumgünlerinde, yıldönümlerinde hep hediyeler alan, ince fikirli olan ben ! Küçük süprizlerle karşımdaki insanı gülümsetmesini bilen ben, kendi doğumgünümde böylesi manevi birşeyi, biraz romantizmi beklemem çokmuydu ?

E AMA CANIM SENDE DEVE DİKEN İLİŞKİSİNİ ÇÖZEMEDİNMİ DAHA?HİÇ BİŞEY YAPMA RUHSUZ OL EMİN OL FIR DÖNCEKTIR CEVRENDE SENI MUTLU ETMEK İÇİNopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…