- Konu Sahibi ReinedelAmour
-
valla en güzelini benim görümce yapıo sen bişiden anlamıosun özel günlerde bana hediye poarasını ver ben istediğimi alırım demiş şimdi öyle yapıolar ikisde memnun
Kendimi senin yerine koydum boooow çok kırılırdım akannehir
pekı normalde nasıl kendısı, bekler mı doğum gununde ozel bıseyler
sen de yapma kız, kısasa kısas
sankı o doğmayac akalsanaalsanasmile
ver odunu gitsin kaydirigubbakcemile5
aa doğdunmu, hııı hosgeldın hihoyyyt
gıcık adam, cok sınırlendım kız
al canım bu senın a.s. a.s. a.s. a.s.
DOĞUM GÜNÜN KULU OLSUN
zaten bunların ortası yok bazıları çok dorukda yaşıo romantizmi bazılarıda böle ormandan farksız
ay aynı Benhiç özel Bişeyler yapmayı Beceremem.. hatta çocuğa her firsatta "senin doğum günün 3 haziran değil miydi" derim, aslında 3 eylül, 3 haziran eski nişanlımın doğumgünüydü.. çok Bozulur.. hatta Ben doğum günümde kendi kendime "kızım burcu heveslenme Bu çocuk senin doğum gününü kutlamaz Bile, sen kutlamadın onunkini, sürekli de eski nişanlının doğum tarihini zikredip duruyosun hayatta kutlamaz" dedim, meğerse ne planlar yapmış.. kendimi gördüm yazında.. katıksız Bi odunum Ben.. neyse 3 eylül de telafi ederim inşallah..
kaydirigubbakcemile3 kusura bakmayın artık böyleyim. bende aynı dertten müzdaripim de...
benim oduncukta pek hediye beceremez de ama özel günlerde güzel sözler söylemesini bilir... bana yaptığı süprizler sınırlıdır. genellikle gezerken birlikteyken sürekli bişeyler alır. hadi şunu alalım hadi şurdan bişey bakalım der. bişey görür sonra bana bakar, bu sana yakışır yaa der alır. bişey görürüz hemen parasını düşünür.. bir dahaki sefer der bana bilirim bende...
ama öyle çiçek alayım hediye alayım paket yaptırayım süpriz olsun demiyoo...
hatta aylar önce bana çook isteyipte bi süre alamadığım bi kitabı almıştı. süpriz oldu benim için. bi hediye kutusunun içine koymuş getirmiş. kutuyu görene kadar iyiydim bir baktım benim ona daha önce aldığım hediyenin kutusu. kaliteli bişeydi... neyse dedim buna da şükür kitabı düşünüp alabilmiş yaa kaydirigubbakcemile3
sanırım böyle bunlar değişmicekler bi erkek oduncuksa maleseeeff değiştiremiyosun. ne kadar laf söz edersen ettt yoook anacıım yook o isteyecek içinden gelecekte öylee sen istediğin kadar bekleee adam anlamaz kiii :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?