- 28 Ocak 2013
- 1.740
- 21
- 88
- 38
- Konu Sahibi nefeskesen
-
amin canım senin zaten desteğe ihtiyacın olduğunu sanmıyordum sadece gaza ihtiyacın vardı
ki neyin ne olduğunu bilen insanlarız ama bazen duygularımıza yeniliyoruz
bi balıkım vardı bı balıkım daha oldu bende sızı cok sevıyorum canlarım :)) tanımadan sevdık kaynastık guzel oldu :)) bak kötu olayların guzel sonucu yoksa senı nerden tanıcaktım :)) inşallah hayırlısı dıyorum canım hayırlısysa olsun hayırsızsa mutsuz olacaksam olmasın :))
benımdee oldukiiyavruceylanımm ınsallah gonlunden gectıgı gıbı olur hayırsızsa eger seni üzecekse ilerde, rabbim gostersın sımdıden... hayırlı ıse dugunde ankaranın baglarında beraber oynıcaz bak
Kızlar siz hala uyumadınız mı
canlarım benim o gün ii hatırlıyorum ben şimdi size bişy dicem ben başlık açmak istemiyorumda malum hoşuma gitmiyor özel hayatımı bir çok kişiyle paylaşmak ikiniz bana kafisiniz
ben bir buçuk senelik evliyim evliyim de nasıl evlendim gelin bir bana bir de çevreme sorun hadi o da olmadı eşime sorun...
böyle diyorum çünkü etrafımdaki kimse eşimde dahil benim evlenebileceğime kimse inaanmadı..belkide uçarı yapımdan kaynaklı bilmiyorum..hatta ailem hep derdi sen evhanımı olursan ben kafamı keserim deyiii.
eşim bana tam ama tam anlamıyla aşık oldu..sevgili olduk ama benim evlenmem bir mucizeydi herkes için..dolayısıyle eşim çok uğraştı kabul etmem için ki yaptıklarım yaşadığım şehirde dillere destan oldu zaten artık onunla evlenmeseydim ayıp olurdu aşka
bende bu ayıbı yapmiim dedim evlendim
ayyy halen gülebiliyorum
neysem herşey çok güzel oldu düğünümüz evimiz işimiz
allaha şükür herşey yolunda
ama ben sanırım eşimin bana olan aşkına aşık olmuşum ve sanki o aşkı artık yaşamıyorum
o tutku yok artık onda..
he asla diyemem beni sevmiyor, ya da başka bişiyler var yani öküzün altında buzağı aramanın anlamı yok taaa..
ilk zamanlarımızı çok özlüyorumm..
hg canım
Hoşbulduk
Nasılsınız kızlar?
Burası topic gibi oldu yahu bu konu geyik sohbetine taşınır yarın
yok ayol nerde nöbetlerdeyiz valla
ben bir buçuk senelik evliyim evliyim de nasıl evlendim gelin bir bana bir de çevreme sorun hadi o da olmadı eşime sorun...
böyle diyorum çünkü etrafımdaki kimse eşimde dahil benim evlenebileceğime kimse inaanmadı..belkide uçarı yapımdan kaynaklı bilmiyorum..hatta ailem hep derdi sen evhanımı olursan ben kafamı keserim deyiii.
eşim bana tam ama tam anlamıyla aşık oldu..sevgili olduk ama benim evlenmem bir mucizeydi herkes için..dolayısıyle eşim çok uğraştı kabul etmem için ki yaptıklarım yaşadığım şehirde dillere destan oldu zaten artık onunla evlenmeseydim ayıp olurdu aşka
bende bu ayıbı yapmiim dedim evlendim
ayyy halen gülebiliyorum
neysem herşey çok güzel oldu düğünümüz evimiz işimiz
allaha şükür herşey yolunda
ama ben sanırım eşimin bana olan aşkına aşık olmuşum ve sanki o aşkı artık yaşamıyorum
o tutku yok artık onda..
he asla diyemem beni sevmiyor, ya da başka bişiyler var yani öküzün altında buzağı aramanın anlamı yok taaa..
ilk zamanlarımızı çok özlüyorumm..
Hoşbulduk
Nasılsınız kızlar?
Burası topic gibi oldu yahu bu konu geyik sohbetine taşınır yarın
rabbim nazarlardan saklasın ilk once masallah yavrum... gecen daha yeni arkadsımla konustuk, arkadsım: heyecan kalmadı sanki habire ben yaratmaya calıosıorum ayy kocamm yoksa okuzlesıomu yoksaa dıe feryatı bastı..sanırım erkeklerın ilşkinin devamında bu tarz donemlerı oluo arkadsım,
onunla konusmayı dene ve net bır bıcımde bana bu sekılde hıssetırıosun biliorum boyle dusunmuosun ama ben byle hıssedıorum.. bir titreyelim kendimize gelelim kocacım de.. arada durtmek lazım bunları yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?