iyileşiyorum...

headurum anlasıldı sımdıı..çakaluslarrrra bahh helee...esini gaza getırıp sizi huzursuz edıyorlar...

tamamen arkadas kurbanı bence...bırde ıs ınada bınınce cıkmaza sürüklenıyor

derdi yok ki geç gelmesine sebep yok işte tamda bu dediklerini kaç gündür yapıp çabaladım ben alttan alıp bir dün iyiydik ki dün bende çok iyiydim ona karşı ama bir gün iyi oldum her dediğini yaptım diye şımarmış oluyor bu durumda çünkü geç gelmesine geçerli bir açıklaması yok.... evine geç gelen erkeklere kızan adam arkadaşlarıyla sohbete daldı diye ( bu arada çay bahçesi işletiyoruz sezon dolayısı ile 11 de kapanıyor)gece 2 de geliyor..

olabılır yavrumm... mantıklı deıklerın ama bir ınsan nıe gazlarkı, ya fesatlanıodur ya esını kıskanıodur eslerı senın gıbı degıldır kendını kocanla kıyaslayınca ezık hıssedıodur ondan bu gazı verıolardır... ama esın bunu anlayabılecek bırıdır yanı.. acılen adamı sılkele kardesım.. sımdı o gonlunu alıcaktır ama sonra yıne olucaktır o gazlamalar sılkele ama serte kacma ne bıleyım mesela cok despot olma, bırazdaha savunmasız ol aklı hep sana takılsın oraya gıttıgınde bıle...

cunku adam alısmıs karısı guclu bır kadın... her ıs gelebılebılır elınden nebıleyım ampulu degıstırebılır ingiliz anahtarıyla vıda sıkabılır.. ozamn beynıne bu yaratıklar boyle kodluo.. o basının caresıne bakar korkmaz uzulmez... ama ne hıssetıgını dusunmuolar oyuzden ne hıssettıgını hıssettır bıraz daha savunmasız ol.. koruyup kollaması gerektıgını anlasın sarıp sarmalaısın

pc kapandı sinir oldum yahu :)) aynenn dogru ıfade etmıssınn..ayy zaten i,lişkilerde üçüncü sahısları duyunca ifrit oluyorum heaa kendı mutsuzluklarını bıldıklerı ıcın baskalarıda mutsuz olsun dıye ugrasırlar....

sen bunun ustesınden gelırsın canımm..baskaları yuzunden esını kırma otur konus asarsınız bunu...o dangalak adamlar karılarını sevmedıklerı ıcın kacacak yer arıyorlar maco ayagına senınkını de öyle kandırıyorlar...

aahhhh be canım ne kkadarda iyi tespit etmişsin eşim hep der en savunmasız halinde tabi sen güçlüsün bana ihtiyacın yok eyvallahın yok kimseye diye....sen söyleyince aklıma geldi bazen ne kadar mantıklı davranmaya çalışsamda çok eksiklerim var onun açısından bazen bakamıyorum olaylara...belkide o yüzden umursamıyordur bu aralar beni((
bir de arkdaşları konusunda amaçları ne bilmiyorum ama iş yerinde hep uzaktan eşimi tanıyanlar beni sonradan görenler eşime hep kardeşin mi yanındaki diyorlar ...yanında genç ve güzel duruyorum bu aralar kafasına bu takıldı...sen benim yanımda eğreti duruyorsun diyor(
oysa ona bunu hissettirecek bişey yapmadım ben ...

offf ya bu çevre onu etkiliyor ben bunu düşünüyorum artık...

kötü insanlar değiller aslında çevredekiler hepsi ayrı ayrı iyi insanlar ama şaka yollu yapıyorlar yapacaklarını...
zaten en yakın arkadaşları eskiden beni yere göğe sığdıramazlardı şimdi ise kendi eşlerine göre değerlendiriyorlar onların eşleri gece gelmelerine bişey demeyebilir ama ben deri bunuda iyi biliyorlar..

al bendende okadar yavrumm... 3. kısıler kadar gereksız sahsıyetler yok, kendi güvensizliklerini yapamadıkları macoluklarıyla kapatıolar bn boyleyım deyıp kolaya kacıp ısın ıcınden cıkıverıolar!!! bastıgı yerı cekıvereceksın ayaklarının altından boylelerının gorucekler ne mal oldugunu

kıskanclıgından sana kzııp bellı edemıyor olabılır ozaman kardesın muhabbetı bayagı sarsmıs olabılır ..anladıgım kadarıyla cevreye fazla kulak asıyor..ona evde görevler alanlar yaratmaya calıs canımmbelkı ıse yarar

benimde kapanmıştı az önce pc o bile dayanamadı sabahlamaya:)))

bencede kaçıp kendilerini kandırıyorlar benimkini ayartmasınlaaarrrr

en anlamadıgımda nerdenbuluyorlar bu hakkı

canlarım yaaa ben sizi yerim kaç saattir tak başıma burada ağla ağla yiğitliğe poohhkkk yedirmemek adına gizli gizli((

sayenizde içime attıklarımı kustum rahatladım valla...iyi ki varsınız ne diyim artık kıyamam ortak oldunuz derdimede

hiçbirsey yapamazlar ama bıraz stratejı yapman lazım..senı despot oldugun ıcın esıne sakayla laf sokuyorlarsa sınırlı davrandıgındda esın umursamayacaktır onlar öyle dıyor dıe ...cok sakın bır ortam yarat ve acık acık konus ama bunları anlatırken de evlılıgmız ıcın edıselenıyorum uzuluyorum sana ıhtıyacım oluyor sen gec gelıyorsun yanlız kalıyorum gıbı bıraz duygu sömurusu yap :))

sende ıyıkı varsın bebem nasıl rahatlıcaksan öyle yapp bız yanındayızz ...anlat kı rahatla yoksa catlar ınsan yahuuu... yıgıtlıgede pohhh sürmedın hade yıne ıyısın

tamda yaparım ya...ama deniycem yaaa oysa mesele onuda yaparım ( ıyyyhhh bu arada bu taktik kv min taktiği)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…