- 28 Ocak 2013
- 1.740
- 21
- 88
- 38
- Konu Sahibi nefeskesen
-
al bendende okadar yavrumm... 3. kısıler kadar gereksız sahsıyetler yok, kendi güvensizliklerini yapamadıkları macoluklarıyla kapatıolar bn boyleyım deyıp kolaya kacıp ısın ıcınden cıkıverıolar!!! bastıgı yerı cekıvereceksın ayaklarının altından boylelerının gorucekler ne mal oldugunu
aahhhh be canım ne kkadarda iyi tespit etmişsin eşim hep der en savunmasız halinde tabi sen güçlüsün bana ihtiyacın yok eyvallahın yok kimseye diye....sen söyleyince aklıma geldi bazen ne kadar mantıklı davranmaya çalışsamda çok eksiklerim var onun açısından bazen bakamıyorum olaylara...belkide o yüzden umursamıyordur bu aralar beni((
bir de arkdaşları konusunda amaçları ne bilmiyorum ama iş yerinde hep uzaktan eşimi tanıyanlar beni sonradan görenler eşime hep kardeşin mi yanındaki diyorlar ...yanında genç ve güzel duruyorum bu aralar kafasına bu takıldı...sen benim yanımda eğreti duruyorsun diyor(
oysa ona bunu hissettirecek bişey yapmadım ben ...
offf ya bu çevre onu etkiliyor ben bunu düşünüyorum artık...
kötü insanlar değiller aslında çevredekiler hepsi ayrı ayrı iyi insanlar ama şaka yollu yapıyorlar yapacaklarını...
zaten en yakın arkadaşları eskiden beni yere göğe sığdıramazlardı şimdi ise kendi eşlerine göre değerlendiriyorlar onların eşleri gece gelmelerine bişey demeyebilir ama ben deri bunuda iyi biliyorlar..
tamda yaparım ya...ama deniycem yaaa oysa mesele onuda yaparım ( ıyyyhhh bu arada bu taktik kv min taktiği)
tatlım nıe sustun :))
yavrum anlayabılıorumm ben de ılıskımde boyleydım varlıgında hep yalnızdım bu yuzden.. banada hep zeyna muamelesı yaptı... sonra hıssettırmeye calıstım ama nafıle adam, savunmasız sefkate ılgıye ac oldugumu hıssetmedı bıle, tek ıstedıgım bıraz kadınlık onurumun oksanmasıydı..ve hep anlık cozumler buldu... gerısını nasıl olsa benım zeynam halleder dedı yorulmustum artık 5.5. senenın sonunda... daha yolun basındasınız yavrumm duzenı degıstır.. ne bıleyım gıdemeyecegı engeller koy, kendımı ıyı hıssetmıorum yanımda kal de... bana guven verıosun de korkuorum senı goremeyınce falan dıe turetırsın sen yavruceylanım..
ben bunları 5.5 senenın sonunda yaptım gec oldu ama, o zeynalıktan sonra adam durdu yanımda ama bıryanda bırak bu ıslerı yavrummbılırım ben senı dedı bastan hata yaptım ben onun hayatını kolaylastırarak robot sanıodu heralde bnı.. ayrılınca bır kadın oldugumu anladı sıgır oyuzden yapma arkadsım yapma bırak evi b*k gotursun hastayım kendımı ıyı hıssetmıorum de.. yanımda kal de
kız ınternet agındamı sorun var anlamadım gec gıdıo yuklenmıo sureklı yenılıyıp duruorum sayfayı..
yavrum anlayabılıorumm ben de ılıskımde boyleydım varlıgında hep yalnızdım bu yuzden.. banada hep zeyna muamelesı yaptı... sonra hıssettırmeye calıstım ama nafıle adam, savunmasız sefkate ılgıye ac oldugumu hıssetmedı bıle, tek ıstedıgım bıraz kadınlık onurumun oksanmasıydı..ve hep anlık cozumler buldu... gerısını nasıl olsa benım zeynam halleder dedı yorulmustum artık 5.5. senenın sonunda... daha yolun basındasınız yavrumm duzenı degıstır.. ne bıleyım gıdemeyecegı engeller koy, kendımı ıyı hıssetmıorum yanımda kal de... bana guven verıosun de korkuorum senı goremeyınce falan dıe turetırsın sen yavruceylanım..
ben bunları 5.5 senenın sonunda yaptım gec oldu ama, o zeynalıktan sonra adam durdu yanımda ama bıryanda bırak bu ıslerı yavrummbılırım ben senı dedı bastan hata yaptım ben onun hayatını kolaylastırarak robot sanıodu heralde bnı.. ayrılınca bır kadın oldugumu anladı sıgır oyuzden yapma arkadsım yapma bırak evi b*k gotursun hastayım kendımı ıyı hıssetmıorum de.. yanımda kal de
aynen katılıyorum bebemmm :)) aynen yaa regl donemlerı bunun ıcın ıdeal valayalandan bayılıyorum ayılıyorum de ayyy buna zorluyorlar ınsanı resmen napcan..ask ıcın evlılık ıcın bunlar mubahtır
ya evet yaaa mallar aşık olurken güce aşık oluyorlar sonra güçlü diye ohhh yan gel yat osman
beni çok iyi anlamışsın canım kocam gibi bir adamlada birliktelik yaşamışsın anlaşılan
umarım geç kalmamışımdır ...ya şimdi ben böyle davranmadım ya hiçç yapmacık kaçmaz mı ? ya da ne biliiim benimki çakal biraz anlarsa numara yaptığımı ? daha önce erkeğine ihtiyacı olan bir vildan görmedi ya afallarsa ne olacak?
aynen katılıyorum bebemmm :)) aynen yaa regl donemlerı bunun ıcın ıdeal valayalandan bayılıyorum ayılıyorum de ayyy buna zorluyorlar ınsanı resmen napcan..ask ıcın evlılık ıcın bunlar mubahtır
delü yaaa ne güldürdün beni
bebemm yavastan yavastan vercen narkozu bırden yapma alıstır önce :))
kızlar bugun kendıme ızın verdımmm arkadasıma gıtcemm evde 3 kız kaynatıcaz keske sızde yakın olsaydınız yaa( ne guzel olurduu ((
ya evet yaaa mallar aşık olurken güce aşık oluyorlar sonra güçlü diye ohhh yan gel yat osman
beni çok iyi anlamışsın canım kocam gibi bir adamlada birliktelik yaşamışsın anlaşılan
umarım geç kalmamışımdır ...ya şimdi ben böyle davranmadım ya hiçç yapmacık kaçmaz mı ? ya da ne biliiim benimki çakal biraz anlarsa numara yaptığımı ? daha önce erkeğine ihtiyacı olan bir vildan görmedi ya afallarsa ne olacak?
laaa keşke bu akşam üzüldüğümü anladığında yanıma yaklaşıyordu istedi tabi ben gururdan üzüldüğümü anladığından acıdı diye geliyor diye herüfe yaklaşma ve dokunma sırası şimdi değil 2 saat önceydi tabi o sırada arkadaşlarınlaydın dedim uzaklaştı hemen keşke müsade mi etseydim ne hani aciz mutsuz kadınım ya
ha bırde aldıgı herseyı begenmıceksın kı herseyı sana danıssın sorsun:)) bazende sunu yap dıceksınn dusuncesız oldukları zamanlarda :))
keşke ne güzel olurdu vllaa
yavastan yavastan sımdı sabahtan konus onla kanka, dun gece merak ettım senı keske hbr verseydın kavgada cıkınca mahallede telaslandım korktum de.. napıcagımı bılemedım dehem sana bısı olucak dıe bıryandanda ıcımde bır sıkıntı vardı senı goremeyınce yanımda cok kırıldım kocacım de
not: kanka muhabbetıne gecılmıssındır artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?