iyileşiyorum...

tatlım nıe sustun :))

yavrum anlayabılıorumm ben de ılıskımde boyleydım varlıgında hep yalnızdım bu yuzden.. banada hep zeyna muamelesı yaptı... sonra hıssettırmeye calıstım ama nafıle adam, savunmasız sefkate ılgıye ac oldugumu hıssetmedı bıle, tek ıstedıgım bıraz kadınlık onurumun oksanmasıydı..ve hep anlık cozumler buldu... gerısını nasıl olsa benım zeynam halleder dedı yorulmustum artık 5.5. senenın sonunda... daha yolun basındasınız yavrumm duzenı degıstır.. ne bıleyım gıdemeyecegı engeller koy, kendımı ıyı hıssetmıorum yanımda kal de... bana guven verıosun de korkuorum senı goremeyınce falan dıe turetırsın sen yavruceylanım..

ben bunları 5.5 senenın sonunda yaptım gec oldu ama, o zeynalıktan sonra adam durdu yanımda ama bıryanda bırak bu ıslerı yavrumm bılırım ben senı dedı bastan hata yaptım ben onun hayatını kolaylastırarak robot sanıodu heralde bnı.. ayrılınca bır kadın oldugumu anladı sıgır oyuzden yapma arkadsım yapma bırak evi b*k gotursun hastayım kendımı ıyı hıssetmıorum de.. yanımda kal de

tamda yaparım ya...ama deniycem yaaa oysa mesele onuda yaparım ( ıyyyhhh bu arada bu taktik kv min taktiği)

hey yavrum heyy cok saglam taktık bu yıllar bıle eskıtemedı kv de cok cakalmıs hea napcan yavrum zaman cakaldevrı adam böle yola gelecekse bunu denıcennn :))

aynen katılıyorum bebemmm :)) aynen yaa regl donemlerı bunun ıcın ıdeal vala yalandan bayılıyorum ayılıyorum de ayyy buna zorluyorlar ınsanı resmen napcan..ask ıcın evlılık ıcın bunlar mubahtır

kız ınternet agındamı sorun var anlamadım gec gıdıo yuklenmıo sureklı yenılıyıp duruorum sayfayı..

ay benımkıde öyle cok gec acılıyor...ttnete burdan ısmaıl yk nın allah belanı versın sarkısını yolluyorum kesıntı yaptıgı ıcın

ya evet yaaa mallar aşık olurken güce aşık oluyorlar sonra güçlü diye ohhh yan gel yat osman
beni çok iyi anlamışsın canım kocam gibi bir adamlada birliktelik yaşamışsın anlaşılan
umarım geç kalmamışımdır ...ya şimdi ben böyle davranmadım ya hiçç yapmacık kaçmaz mı ? ya da ne biliiim benimki çakal biraz anlarsa numara yaptığımı ? daha önce erkeğine ihtiyacı olan bir vildan görmedi ya afallarsa ne olacak?

bebemm yavastan yavastan vercen narkozu bırden yapma alıstır önce :))

ahahaha vallah agzımdann aldınn yavrusummm müstahakk bunlaraaa valla hahah

delü yaaa ne güldürdün beni

kız bende öyle zeyna gıbıydım akıllandım her regl dönemınde olmayan kaprısleree agrılara gırıyorum..bakıyorum herıf gevsıyor hasta oluyorm hemen yola gelıyor askım askım dıe pervane ..bunlar ınsanlıktan anlamıyor anammmm çakallıktan kaprısten nazdananlıyor vala ıskence hoslarına gıdıyor.. oyuzden ver coskuyu bosver

kızlar bugun kendıme ızın verdımmm arkadasıma gıtcemm evde 3 kız kaynatıcaz keske sızde yakın olsaydınız yaa ( ne guzel olurduu ((

bebemm yavastan yavastan vercen narkozu bırden yapma alıstır önce :))

laaa keşke bu akşam üzüldüğümü anladığında yanıma yaklaşıyordu istedi tabi ben gururdan üzüldüğümü anladığından acıdı diye geliyor diye herüfe yaklaşma ve dokunma sırası şimdi değil 2 saat önceydi tabi o sırada arkadaşlarınlaydın dedim uzaklaştı hemen keşke müsade mi etseydim ne hani aciz mutsuz kadınım ya

ha bırde aldıgı herseyı begenmıceksın kı herseyı sana danıssın sorsun:)) bazende sunu yap dıceksınn dusuncesız oldukları zamanlarda :))

yavastan yavastan sımdı sabahtan konus onla kanka, dun gece merak ettım senı keske hbr verseydın kavgada cıkınca mahallede telaslandım korktum de.. napıcagımı bılemedım de hem sana bısı olucak dıe bıryandanda ıcımde bır sıkıntı vardı senı goremeyınce yanımda cok kırıldım kocacım de

not: kanka muhabbetıne gecılmıssındır artık

afferım bahhh olacak olacak sendennn kv nı dusunnn nasıl calısıyordu rolune onun performansını gözunun onune getır neyse sen yaparsın guvenıyorum sana acız mutsuzkadınım

ha bırde aldıgı herseyı begenmıceksın kı herseyı sana danıssın sorsun:)) bazende sunu yap dıceksınn dusuncesız oldukları zamanlarda :))

kız o kadar ki sabahları giydiği kıyafete kadar soruyor bunla bu olmuş mu diye bana sormadan olmuyor bişey o konuda allah var

ayyy ben bu cümlelere bayıldım valla ben bunları kullanırım balım
aynen kanka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…