iyilesiyoruz :)

saol cnm spor enerjimi acayip yükseltiyo :))

bende artik acimi yasadigima gore kendimi yanlizliga hapsetmeye gerek gormuyorum suan hoslandigim birisi var ama iliskiye gidermi bilmiyorum acelem yok ama boylede iyim :)) kendimle mutlu olmayi basariyorum artik :)

aaa kim o?
nerde tanistin?
ne zamandir hoslaniyorsun?
muhabbetiniz var mi?
detay isterizzz bizzzz (veya ben merakli melahat jerry :27:) :32:

aaa kim o?
nerde tanistin?
ne zamandir hoslaniyorsun?
muhabbetiniz var mi?
detay isterizzz bizzzz (veya ben merakli melahat jerry :27:) :32:

hahaha tabi Ki cnm suan fazla bi gelisme yok daha muhabbet olamadi daha simdilik bakismalar gulumsemeler filan Su is yerine gelen cocukttan bahsetmistim ya giderken arkasima donup bakisi cok komikti diye o cocuk 3 kez yine geldi ben tabi emin olamadim basta cunku ilk karsilastigimizda kafasinda sapka vardi ama cikista yine oyle bi donup bakisi vardi Ki tamam dedim bu o.. :)) onumuzde Ki iki hafta calismiyorum maalesef sinavlardan dolayi :((( ama sabirsizlikla bekliyorum bu kez biraz konusmaya tutacagim onu :))) ayy cok tatli bi tarzi var sakallari filan oyuncak ayiya benziyo cokta sempatik bakalim zaman ne getirecek

hahaha tabi Ki cnm suan fazla bi gelisme yok daha muhabbet olamadi daha simdilik bakismalar gulumsemeler filan Su is yerine gelen cocukttan bahsetmistim ya giderken arkasima donup bakisi cok komikti diye o cocuk 3 kez yine geldi ben tabi emin olamadim basta cunku ilk karsilastigimizda kafasinda sapka vardi ama cikista yine oyle bi donup bakisi vardi Ki tamam dedim bu o.. :)) onumuzde Ki iki hafta calismiyorum maalesef sinavlardan dolayi :((( ama sabirsizlikla bekliyorum bu kez biraz konusmaya tutacagim onu :))) ayy cok tatli bi tarzi var sakallari filan oyuncak ayiya benziyo cokta sempatik bakalim zaman ne getirecek

ay hadi hayirlisi :D peki bu kisi is yerine gelip gitmeyi surdurecek mi? oradan biri mi?
ne okuyorsun sen bu arada?
Hadi biraz yakindan tanisalim :37: :8:

kızlar topiclerinizi uzaktan takip ettim ve bu başlığı görünce çok mutlu oldum sizler adına. herşey gönlünüzce olsun, allah yolunuza güzellikler çıkarsın. yalnız merak ettiğim bir durum var, elif zeynep...uzun süre takip ettim kendisini ve arkasından dualar ettim onun haberi olmasa da...o nasıl acaba? foruma uğramıyor. inşallah iyidir, allah onun da yoluna güzellikler çıkarsın inşallah. haberiniz varsa lütfen beni de haberdar edin.

ay hadi hayirlisi :D peki bu kisi is yerine gelip gitmeyi surdurecek mi? oradan biri mi?
ne okuyorsun sen bu arada?
Hadi biraz yakindan tanisalim :37: :8:

ben isletme okuyorum canm ökonomi üniversitesinde gecici olarakta bi parfümeri de calisiyorum bizde cesit cok yani erkekler icinde parfumler kremler joleler filan var is yerimin yaninda fakulte var bu cocukta orada okuyo ve surekli geliyo ama ben ilk gordugumde sapkaliydi ve cokta aklimda kalmamisti acikcasi son geldiginde dedim bu o galiba ve cikista yine oyle bakinca emin oldum :))) arada bi gelmisti ama ben baskalariyla filan ilgileniyordum dikkat etmemistim bakalim bi daha ne zaman karsilacagiz :) bi taraftan yanlizligimi sevmeye basladim acikcasi....

sende anlat bakalim nasil gidiyo seninde hoslandigin birisi vardi yazmistin nasil tanistiniz

kızlar topiclerinizi uzaktan takip ettim ve bu başlığı görünce çok mutlu oldum sizler adına. herşey gönlünüzce olsun, allah yolunuza güzellikler çıkarsın. yalnız merak ettiğim bir durum var, elif zeynep...uzun süre takip ettim kendisini ve arkasından dualar ettim onun haberi olmasa da...o nasıl acaba? foruma uğramıyor. inşallah iyidir, allah onun da yoluna güzellikler çıkarsın inşallah. haberiniz varsa lütfen beni de haberdar edin.

ne guzel birisinin bizi takip edip merak etmesi bu duygulari ozlemistik :)) elifzeynebi bende cok merak ediyorum acikcasi bu sitede Ki guclu insanlari gordukce bende daha gucleniyorum bu siteden o Kadar cok seyler ogrendim Ki bu yolda bana cok yardimci oldu hic tanimadigim insanlarin hikayeleri ve hep birlikte ayakta kalma cabalarimiz yasadigimiz seyler cok agir dogrusu belki bu siteye denk gelmeseydim bu Kadar cabuk toparlanamazdim intihari dusundugum zamanlar bile olmustu gercek hayatta Ki arkadaslarindan ailenden bile bu Kadar destek goremiyorsun cunki kimse seni anlayamiyor ancak ayni duygulari yasayan insanlar birbirlerine yardim edip birbirlerini anlayabiliyorlar bu siteyle ayrilik doneminde daha da buyuyup olgunlastigimi herseye farkli gozlerle bakmaya basladigimi farkediyorum

ben isletme okuyorum canm ökonomi üniversitesinde gecici olarakta bi parfümeri de calisiyorum bizde cesit cok yani erkekler icinde parfumler kremler joleler filan var is yerimin yaninda fakulte var bu cocukta orada okuyo ve surekli geliyo ama ben ilk gordugumde sapkaliydi ve cokta aklimda kalmamisti acikcasi son geldiginde dedim bu o galiba ve cikista yine oyle bakinca emin oldum :))) arada bi gelmisti ama ben baskalariyla filan ilgileniyordum dikkat etmemistim bakalim bi daha ne zaman karsilacagiz :) bi taraftan yanlizligimi sevmeye basladim acikcasi....

sende anlat bakalim nasil gidiyo seninde hoslandigin birisi vardi yazmistin nasil tanistiniz

canim hatirliyor musun terapi grubunda birinden bahsetmistim, ayni is yerinde calisiyorduk. 2 ay kadar once orda tanismistik, bana cok ilgili davraniyordu falan.. tanistiktan bi hafta sonra is cikisi arkadaslariyla cikmis, o gece sevgilisinin oldugunu ogrenmistim. Ama ertesi gun ayrilmislardi vs. Neyse bu kisi o. konusuyoruz oyle simdilik.. bakalim.

Bende ekonomi mezunuyum :32:

canim hatirliyor musun terapi grubunda birinden bahsetmistim, ayni is yerinde calisiyorduk. 2 ay kadar once orda tanismistik, bana cok ilgili davraniyordu falan.. tanistiktan bi hafta sonra is cikisi arkadaslariyla cikmis, o gece sevgilisinin oldugunu ogrenmistim. Ama ertesi gun ayrilmislardi vs. Neyse bu kisi o. konusuyoruz oyle simdilik.. bakalim.

Bende ekonomi mezunuyum :32:

hayirli olsun cnm en azindan artik bosluktan exi ozlemeyeceksin :))

ben bu ara yurt disinda okumaya cok taktim buradan uzaklasmak iyi gelecektir eminim ama nereye gidecegime Karar veremedim inglizcem cok iyi degil yoksa avustralya ya da amerikayi cok istiyorum sen amerikadaydin degil mi

Insallah cnm artik acilara yenilmek yerine guzelliklere odaklaniyoruz Hersey daha guzel oluyo sen ne alemdesin neler yapiyosun nasilsin

Ben bi öncekiyle görüşüyorum fakat öyle çok bağlı değilim güvenemiyorum nedense ama yarın buluşacağız bakalım. Eskiye göre elimden geleni yapmaya çalışıyor hayırlısı olsun bakalım.

Aman zaten fazla guvenme canm ne zaman guvenip baglaniyoruz o zaman gidiyolar :) eglenmene bak birlikte guzel zaman gecir filan ani yasa :)

Aynen bak buluşmaya karar vermiştik bugün için bir hafta öncesinden gene son anda su koydu. Çokta umurumda degil. İşi çıkmış gelememiş vs vs. Kahvemi içer keyfime bakarım:)

Aynen bak buluşmaya karar vermiştik bugün için bir hafta öncesinden gene son anda su koydu. Çokta umurumda degil. İşi çıkmış gelememiş vs vs. Kahvemi içer keyfime bakarım:)

hahaha bencede oyle yap cnm en guzeli bu Kadar aci cekmisiz artik hicte umrunda olmasin :) insallah bende bi daha Ki iliskimdr Boyle rahat olurum ve zamanla degismem

Eskilerden hayir yok maviask..
Yenilik lazim.
Boyle tipler insani hayattan sogutur :ssz:

Eskilerden hayir yok maviask..
Yenilik lazim.
Boyle tipler insani hayattan sogutur :ssz:

Valla vakti zamanında soğutmuştu böyle yapa yapa. Gittim diğerine o da ihanet etti. Bu düzelmişti gene eskiye göre ama yok ya olmuyor garip bir durum önemsemiyorum da gerçi.

Allah karsimiza ne istedigini bilen sozunde duran bize kadin oldugumuzu hissedirecek pesinde kosturmayacak insanlar cikarsin artik cok cektik be kizlar iliskisinde de ayriliginda da

Valla vakti zamanında soğutmuştu böyle yapa yapa. Gittim diğerine o da ihanet etti. Bu düzelmişti gene eskiye göre ama yok ya olmuyor garip bir durum önemsemiyorum da gerçi.

sogumussun, sevmiyorsun da ondan. Belki de yalniz kalmamak icin sadece ona gittin ama sevgisizlik var bi yerde..

Allah karsimiza ne istedigini bilen sozunde duran bize kadin oldugumuzu hissedirecek pesinde kosturmayacak insanlar cikarsin artik cok cektik be kizlar iliskisinde de ayriliginda da

Ben inaniyorum. Allah herkesin gonlune gore verir ((=
iyi dileklerini ekdik etme. iyi dusun iyi olsun ((=

Back
X