iyilesiyoruz :)

Kizlar kizlar kizlar cok ilginc bugun Sabah kosmaya gittim moralimde bozuktu biraz da agladim herneyse donuste Hani Su bizim komsunun oglu vardiya onunla karsilastim ben donerken o da kosmaya gidiyordu bi an Boyle biraz sersemlestim bu cocugu nedense ne zaman gorsem bana fena heyecan basiyo asik oluyorum galiba ve biranda bi istahim acildi canm tatli biseyler cekti bi paket beyaz cikolata yedim cok garip olmaya basladim ben kendimden korkuyorum normal mi aceba bilmiyorum hic bu trz asik olmamistim :))) ben asik olunca genelde istahim filan kesilir bisey yiyemem.... Cok ilginc bi durumdayim

Son düzenleme:
Merhaba
ben de katıldım aranıza. erkek arkadaşımdan ayrılalı 1 ay oldu, yeni biriyle görüşmeye başladı. Ama iyi olacagız kızlar...
Hırcınmenekşe, hadi hayırlısı bakalım :) Aşk nasıl da mutlu ediyor insanı değil mi :)

merhaba kızlar.iyileşiyor muyum bilmiyorum ama aranızda biraz havam değişir diye düşünüyorum.
bir ay geçecek üzerinden neredeyse.ne değişti derseniz hiç bir şey ki zaten umudum da yok.olsun da istemiyorum.

hiç bir şeyi hatırlamak istemiyorum ve mümkün olduğunca diplere attım zaten.ağlayıp zırlamıyorum.
yeni birileriyle tanışıp kafamı dağıtıyorum.amacım tabi ki yeni bir ilişki değil, sadece kendimin farkına varmak.
hayatın bir yerlerinde hayat devam ediyor diyebilmek adına.sadece söz veriyorum kendime hiç bir koşulda hayal kurmuyorum.

bende foruma yeni üye oldum. alışmaya çalışıyorum
çok güzel bi forum burası nerşey var
hamile
dertler
bebekler
güzel aşklar
sağlık çok begendim:)

bende iyleşiyorum inş 3yıldan sonra

Kizlar once iyilesmek isteyin ve zaman verin kendinize duygular cok degisiyo ilk aylar... 4 ayi atlattiktan sonra rahatlamaya basliyorsunuz zaten bol bol spor ve yuruyus yapin eve kapanmayin slow sarkilardan uzak kacin ve o kisiyle kesinlikle irtibat icinde olmayin Eger cozulmeyecek problemler varsa konussaniz da bi sonuca varamazsiniz cunki herkes kendine gore hakli... Ben herseyi tecrubeledim ve onun icin artik icim rahat ve zamana biraktim icinden yavas yavas cikip gidecek inaniyorum Buna yeni bi iliskiye filan baslamayi tavsiye etmem hoslanacaksiniz birisinden zamanla mutlaka ama eskiyi tamamen bitirdiginize inanmadiginiz surece bi iliskinin cozum olacagini ben pek sanmiyorum... AMA flirt mutlaka edin kendinizin degerini anlamaniz icin cok iyi bi yontem cunki ayriligin ilk donemlerinde insan kendini degersiz hissediyo bi daha kimse Beni sevmeyecek ben kimseyi sevemeyecigim diye dusunuyo bu dusunceden kurtulmak lazim

Kizlar once iyilesmek isteyin ve zaman verin kendinize duygular cok degisiyo ilk aylar... 4 ayi atlattiktan sonra rahatlamaya basliyorsunuz zaten bol bol spor ve yuruyus yapin eve kapanmayin slow sarkilardan uzak kacin ve o kisiyle kesinlikle irtibat icinde olmayin Eger cozulmeyecek problemler varsa konussaniz da bi sonuca varamazsiniz cunki herkes kendine gore hakli... Ben herseyi tecrubeledim ve onun icin artik icim rahat ve zamana biraktim icinden yavas yavas cikip gidecek inaniyorum Buna yeni bi iliskiye filan baslamayi tavsiye etmem hoslanacaksiniz birisinden zamanla mutlaka ama eskiyi tamamen bitirdiginize inanmadiginiz surece bi iliskinin cozum olacagini ben pek sanmiyorum... AMA flirt mutlaka edin kendinizin degerini anlamaniz icin cok iyi bi yontem cunki ayriligin ilk donemlerinde insan kendini degersiz hissediyo bi daha kimse Beni sevmeyecek ben kimseyi sevemeyecigim diye dusunuyo bu dusunceden kurtulmak lazim

güzel tespitler.nasıl bir boşluk var içimde.sürekli yağmur yüklü bir bulut oldum.
ama daha çok geceleri.başkalarıyla konuşup tanışmayı ben de iyi buluyorum, her zaman böyle oldum.arada ben ayrıldım mı acaba diye bir şok yaşıyorum kendi içimde ama olsun.

onun dışında pek de farklı bir şey yaptığım söylenemez aslında.

güzel tespitler.nasıl bir boşluk var içimde.sürekli yağmur yüklü bir bulut oldum.
ama daha çok geceleri.başkalarıyla konuşup tanışmayı ben de iyi buluyorum, her zaman böyle oldum.arada ben ayrıldım mı acaba diye bir şok yaşıyorum kendi içimde ama olsun.

onun dışında pek de farklı bir şey yaptığım söylenemez aslında.

canm o soku baslarda bende cok agir yasadim suan da arada bi hala inanamadigim oluyo o zaman nerde olursam olayim gozlerim doluyo herseye lanet edesim geliyo sonra... Allahim diyorum bunada sukur belki de benim gormedigim nice guzellikleri sunuyorsundur bana diyerek kendimi teselliye calisiyorum

O duygular geçti gitti çok ama çok arada kısacık minnacık acabalar geçmiyor değil hafif bıçak yarası keskinliği kalbime dokunuyor ama bitti sayılır. Bugün onunla ilk buluştuğumuz yere arkadaşlarla gittim aslında çok bir anlam ifade etmiyor sadece ilk buluştuğumuz yer diye hiç girmemiştim oraya işte dedim acaba bişeyler tetiklenir mi filan yok çok şükür o korkunun da üstesinden geldim :) Gittim oturduk arkadaşlarla o aklıma gelmedi çay kahve keyif :D Geçecek inşallah zamanla tamamen. Bu düşünceler bile kalmayacak.

o Walla ben kendim icin tamamen bitti gecti diyebilirim.
o Eskiden bi sarki dinlerdim, eylul – ekim aylarinda. Gwen Stephanie nin (ismini dogru yazdim mi bilmiyorum) “Cool” sarkisi. Sozlerini anlamasaniz da klibi seyrederseniz zaten kendinizi goreceksiniz. O sarkiyi basa sarip sarip dinler, dinlerken yerlerde surunurdum ex’e olan ozlemimden. Aylar gecti tabii. Simdi o sarkiyi cd ye kaydettim, yolda dinliyorum. Aslinda icten ice o zamanlari hatirlama amacli dinliyorum sarkiyi, ama sarkiyi acip dinlerken bugun aklimda ex disinda milyon tane sey oluyor. O zamanlari hatirladigimdaysa yerlerde surunen, zavalli bir genc hanimcik aklima geliyor (((= Hatta o hallerim bana sevimli geliyor. Gecmisimle baristim galiba. Ex’i dusunmeye calissam.. Nesini dusuncem ki? 9-10 aydir yok iste hayaimda, hic bir guzel animiz olmadi bu sure icersinde. Gecmisi de dusunup duramam ya.. onu dusunecek birsey bulamiyorum. Yuzunu gormuyorum, sesini duymuyorum, insan bu kadar uzak oldugu birini dusunemiyor ki. Veya ben yapmiyorum. Zaten hayatimda bi baskasi var. İsim koymadik hesapta ama coktan sahiplendik gibi birbirimizi. Bu haftasonu gorusemeyecegiz ve bu hafta sonuna benimle plan yapmis meger. Neyse ben gidemeyince lise arkadaslariyla bulusmaya katilmaya karar vermis, buna gitmek icin benden izin aldi. Bu noktaya geldiysek hala sadece arkadasiz demenin bi anlami yok sanirim. (gerci ne sadece arkadasligi, el ele tutusma bizde, sarilma bizde, afedersiniz ilk opucuk olayi da oldu :D ) Diyecegim o ki, hayat devam ediyor kizlar. O kisiler gecmiste kaldi. Yeni insanlara yer acin. Ciktigimiz her kisiyle evlenicez diye birsey yok. İnsanlar donem donem hayatimizda olabilirler. Daha iyi kisilerle bir araya gelmek icin kendinize firsat verin.

O duygular geçti gitti çok ama çok arada kısacık minnacık acabalar geçmiyor değil hafif bıçak yarası keskinliği kalbime dokunuyor ama bitti sayılır. Bugün onunla ilk buluştuğumuz yere arkadaşlarla gittim aslında çok bir anlam ifade etmiyor sadece ilk buluştuğumuz yer diye hiç girmemiştim oraya işte dedim acaba bişeyler tetiklenir mi filan yok çok şükür o korkunun da üstesinden geldim :) Gittim oturduk arkadaşlarla o aklıma gelmedi çay kahve keyif :D Geçecek inşallah zamanla tamamen. Bu düşünceler bile kalmayacak.

ben ona kağıt kesiği diyorum.belli belirsiz görünür aslında bakınca ama öyle bir can yakar ki.
geçecek muhakkak.ama inancım bitti, geri gelir mi bilmiyorum.gelir belki de.

izledim o klibi güzelmiş.ben de sürekli yabancı şarkı dinlerken türkçe pop a sardım.yabancı dinleyesim gelmiyor nedense.

kimseyle görüşmek istemiyorum, size de oluyor mu ya da oldu mu?

Jerrycim artik tamamen atlattin darisi bizim basimiza... Maviask evet gectide iste izleride kapaninca tamamlanacak bu da ancak zamanla olacak bisey ameliyat filan olmus olsaydim da yaralarimin tamamen iyilesmesini bekleyecektim bununla kiyaslayinca kabullenmek daha da kolay oluyo arada bi sizlanmakta normal ama ondan biseyler duymadikca onu gormedikce toparlanmak kolay umarim artik karsima cikmaz bi sekilde duymam ya da gormem yeni hayatima bi sekilde alismaya basladim cunku ve tekrar basa sarmaktan cok korkuyorum....

izledim o klibi güzelmiş.ben de sürekli yabancı şarkı dinlerken türkçe pop a sardım.yabancı dinleyesim gelmiyor nedense.

kimseyle görüşmek istemiyorum, size de oluyor mu ya da oldu mu?

ben kendimi hep disari attim bazen belki onu gorurum umuduyla bazen gercekten sirf evde oturmamak icin onu dusunmemek icin.... Simdi ise sirf gezmek ve yeni insanlar gormek icin cikiyorum insanlarla konusmak iyi geliyo o zamanlar aklima hic gelmiyo insanlarla konusmak onlara yardim etmek hatta bazen hic tanimadigim bi insana gulumsemek ya da havadan Sudan konusmak bile oyle iyi geliyo Ki birilerinin seninle ilgilendigini gormek seni daha cok hayata bagliyo... Ben bu ayriliktan sonra o Kadar cok sey ogrendim o Kadar buyudum Ki... Bi cocugun gozlerinin icine bakip sna gulumsemesinin bile ne Kadar güzel bisey oldugunu aslinda sukretmem gerek ne Kadar cok sey oldugunu tekrar farkettim ve hayatin guzelligini kesfettim....

Yakın bir arkadaşım ayrıldı artık dayanamadım dedi. Adam fazlasıyla ilgisizdi. Şimdi ciddi manada morali bozuk. Onun halini görünce o kadar şükrediyorum ki ne güzel aşmışım o aşamaları. Gayet rahat nereye gitsem nereyi gezsem aa hava güzel oraya gideyim modundayım :) Üzüntü yok yeni heyecanlar var diyorum :)

Arada bi soyle efkar da basmasa daha iyi olacak zoruma gidiyo suan baskasiyla evlilik hazirliklari icinde olmasi arada bi

Bir derdim var bölümündeki eş ve ailesi ile ilgili problemler bölümünü oku. Öyle ah alan sence huzurlu bir evliliği olabilir mi? Ne kadar mutlu olacak. Gerçi başkasının mutsuzluğuna endeksli bir yaşamı da şahsen istemem herkesin kendi tercihi hayat yollarımız demek ki kesişmemiş. Belki onla olsaydı bizim o topicte konularımız olacaktı mutsuz olacaktık belki. Her şeyin hayırlısı ben artık o hayırlı olanın gelmesini istiyorum şahsen:) O daha yeni ayrılık zamanlarında hatta bu ocak ayına kadar ki süreçte hala bir başkasına bakabileceğim düşüncesini kendime kabul ettiremiyordum ama şimdi bir başkası hayırlısıyla inşallah olsun:)

Bir derdim var bölümündeki eş ve ailesi ile ilgili problemler bölümünü oku. Öyle ah alan sence huzurlu bir evliliği olabilir mi? Ne kadar mutlu olacak. Gerçi başkasının mutsuzluğuna endeksli bir yaşamı da şahsen istemem herkesin kendi tercihi hayat yollarımız demek ki kesişmemiş. Belki onla olsaydı bizim o topicte konularımız olacaktı mutsuz olacaktık belki. Her şeyin hayırlısı ben artık o hayırlı olanın gelmesini istiyorum şahsen:) O daha yeni ayrılık zamanlarında hatta bu ocak ayına kadar ki süreçte hala bir başkasına bakabileceğim düşüncesini kendime kabul ettiremiyordum ama şimdi bir başkası hayırlısıyla inşallah olsun:)

Canim ben ona ah etmiyorum mutlu olsun gercekten ama iste canim da yaniyo ne yalan soyleyim... Evlilik konusunda kadere cok inaniyorum ben demek ki kaderimde ki o degilmis ama maalesef insaniz iste can bu yaniyo... Ah su kaderimde ki hayirli insan kimse gelse artik yavas yavas diyorum acelem yok aska ama arkadasca baslayabilirdim ne guzel beraber guler eglenirdik

bugün tam bir ay oldu.özledim mi hiç.hayallerim yarı kaldı diye üzüldüm.
hiç yaşamadım gibi bazen.

ben bugün biriyle tanışcam.

Back
X