- Konu Sahibi hircinmenekse
Evet artik positif olmak zamani bahari getirdik sonunda :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar once iyilesmek isteyin ve zaman verin kendinize duygular cok degisiyo ilk aylar... 4 ayi atlattiktan sonra rahatlamaya basliyorsunuz zaten bol bol spor ve yuruyus yapin eve kapanmayin slow sarkilardan uzak kacin ve o kisiyle kesinlikle irtibat icinde olmayin Eger cozulmeyecek problemler varsa konussaniz da bi sonuca varamazsiniz cunki herkes kendine gore hakli... Ben herseyi tecrubeledim ve onun icin artik icim rahat ve zamana biraktim icinden yavas yavas cikip gidecek inaniyorum Buna yeni bi iliskiye filan baslamayi tavsiye etmem hoslanacaksiniz birisinden zamanla mutlaka ama eskiyi tamamen bitirdiginize inanmadiginiz surece bi iliskinin cozum olacagini ben pek sanmiyorum... AMA flirt mutlaka edin kendinizin degerini anlamaniz icin cok iyi bi yontem cunki ayriligin ilk donemlerinde insan kendini degersiz hissediyo bi daha kimse Beni sevmeyecek ben kimseyi sevemeyecigim diye dusunuyo bu dusunceden kurtulmak lazim
güzel tespitler.nasıl bir boşluk var içimde.sürekli yağmur yüklü bir bulut oldum.
ama daha çok geceleri.başkalarıyla konuşup tanışmayı ben de iyi buluyorum, her zaman böyle oldum.arada ben ayrıldım mı acaba diye bir şok yaşıyorum kendi içimde ama olsun.
onun dışında pek de farklı bir şey yaptığım söylenemez aslında.
O duygular geçti gitti çok ama çok arada kısacık minnacık acabalar geçmiyor değil hafif bıçak yarası keskinliği kalbime dokunuyor ama bitti sayılır. Bugün onunla ilk buluştuğumuz yere arkadaşlarla gittim aslında çok bir anlam ifade etmiyor sadece ilk buluştuğumuz yer diye hiç girmemiştim oraya işte dedim acaba bişeyler tetiklenir mi filan yok çok şükür o korkunun da üstesinden geldim :) Gittim oturduk arkadaşlarla o aklıma gelmedi çay kahve keyifGeçecek inşallah zamanla tamamen. Bu düşünceler bile kalmayacak.
izledim o klibi güzelmiş.ben de sürekli yabancı şarkı dinlerken türkçe pop a sardım.yabancı dinleyesim gelmiyor nedense.
kimseyle görüşmek istemiyorum, size de oluyor mu ya da oldu mu?
Arada bi soyle efkar da basmasa daha iyi olacak zoruma gidiyo suan baskasiyla evlilik hazirliklari icinde olmasi arada bi
Bir derdim var bölümündeki eş ve ailesi ile ilgili problemler bölümünü oku. Öyle ah alan sence huzurlu bir evliliği olabilir mi? Ne kadar mutlu olacak. Gerçi başkasının mutsuzluğuna endeksli bir yaşamı da şahsen istemem herkesin kendi tercihi hayat yollarımız demek ki kesişmemiş. Belki onla olsaydı bizim o topicte konularımız olacaktı mutsuz olacaktık belki. Her şeyin hayırlısı ben artık o hayırlı olanın gelmesini istiyorum şahsen:) O daha yeni ayrılık zamanlarında hatta bu ocak ayına kadar ki süreçte hala bir başkasına bakabileceğim düşüncesini kendime kabul ettiremiyordum ama şimdi bir başkası hayırlısıyla inşallah olsun:)