Iyilesmem gerek...

Gercekten buna ihtiyacim oldugunu hissediyorum. Ama ailemle de kotu olmak istemiyorum. Nerde her kararimda bana destek olucak, dusersen yine yanindayiz diyecek aile

Ailenizi hiçbir zaman değiştiremeyeceksiniz. Bunu ne kadar erken kabul ederseniz o kadar iyi aslında. Onların tavırlarına sinirlenmek, üzülmek yerine bunla baş etmenin yolunu arayın. Yine terapi diyeceğim bu konuda :)

Aslinda onerilerinizin bi cogunu yapiyorum galiba. Disari cikarken nereye gittigimi söylemem, gec kalacağımı haber vermedigim olur, surat yapilir gec kaldigimda ama, psikologa gidiyorum. Ama iyi hissetmiyorum. Olmuyor. Hicbiri yeterli gelmiyor. Benim cidden bir canliya ihtiyacim var. Ben ona tutunayim o bana tutunsun. Ama calisiyorum farkındayım kolay olmaz. Onu evde tek basina birakamam. Off napicagimi bilmiyorum. Dun bir ev buldum. Satilik. Ama uzak arabam yok. Evi alirsam arabayi alamam. Yakinlara gucum yetmez. Ama bisey yapmak istiyorum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…