- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 36
- Konu Sahibi Latinachica
-
İnsanın korkuları kadar sınırı olur.
Aile yapınız buna müsade etmiyor olabilir ama izin alarak nereye kadar geçer hayat...
Kabul ettirmek başta zor olacaktır, belki küserler konuşmazlar ama siz kendiniz için bu adımı atın gerisi çorap söküğü gibi gelecektir. :)
Evlenmeden önce kendi alanınızın olması kendinizi daha iyi tanıyıp daha doğru karar almanıza yardımcı olur.Düşünüyorum...evlenince kendi evine cikar seklinde bizdeki adet. Disarda okumuyorsan ki zamaninda sen yapamazsin edemezsin denildigi icin gitmedim, hos karsilanmaz. Ailemle ayni sehirde yasiycam. Ama ayri eve cikicam. Nasil ayiplanirim nasil garipsenirim bilmiyorum artik. Ama ben hala annesinin dibindeki ergen bi cocuk gibiyim. Hayatimda evlilik diye bir sey olursa eger oncesinde bu kadar toy baslamak istemiyorum. Tek bir odada annemin kurallariyla baska birinin kurallarinin olacagi bi yasam istemiyorum. Off cok zor. Yapabilecegim konusunda hic inancim yok
Maddi olarak kendime guveniyorum da manevi olarak i ih:)Ayrı evin derdi çok, köpeğin derdi tüm gün evde olmayan ve çalışan yalnız bir insanın kaldırabileceğinden daha çok. Köpek sosyal ve talepkar bir canlıdır ve daha önce giç evcil hayvan beslemediyseniz ağır gelebilir. Size tavsiyem önce kuş alın, sultan papağanı iyi bir başlangıç olabilir. Onunla ilişkiniz nasıl olacak onu ölçün önce. Ayrı eve de gerçekten maddi olarak kendinize güvendiğiniz bir zaman çıkarsınız, o zaman aileniz engel olamaz zaten
İmkanınız varsa araya mesafe koyun. Ayrı eve çıktığınız belli olsun. :) İleride köpeğinizi bırakmak zorunda kalırsınız laf etmesinler sonra bize mi güvendin diye. Yalnız yaşayacaksanız köpek önermem yalnız. Evde sizi beklerken çok üzülüyorlar.Maddi olarak kendime guveniyorum da manevi olarak i ih:)
Ailemi karsima alicam. Sorumluluk sahibi olucam. Sonra ailemle tekrar arami yapicam. Falan filan. Kopekleri cok seviyorum. Sarilabilcegim bir sey. Bencillik belki dusuncem ama hayvan beslemek terapi yontemi. Her gun kopek videolari izliyorsam bi sebebi olmali. Bilmiyorum belki gezdirecek birini bile bulabilirim. Bu arada ust katimiz bos. Yakindan mi baslasam diye de dusunmuyo degilim
Maddi olarak kendime guveniyorum da manevi olarak i ih:)
Ailemi karsima alicam. Sorumluluk sahibi olucam. Sonra ailemle tekrar arami yapicam. Falan filan. Kopekleri cok seviyorum. Sarilabilcegim bir sey. Bencillik belki dusuncem ama hayvan beslemek terapi yontemi. Her gun kopek videolari izliyorsam bi sebebi olmali. Bilmiyorum belki gezdirecek birini bile bulabilirim. Bu arada ust katimiz bos. Yakindan mi baslasam diye de dusunmuyo degilim
6 bine yakinMaasiniz ne kadar?
Durmaniz hata6 bine yakin
Gercekten buna ihtiyacim oldugunu hissediyorum. Ama ailemle de kotu olmak istemiyorum. Nerde her kararimda bana destek olucak, dusersen yine yanindayiz diyecek aileDurmaniz hata
Ya iyilikle cikin ya rest cekip cikin kendi evinize
Evlenmeden once mutlaka yalniz yasayin, insan yalniz yasarken taniyor kendini
Bu zamana kadar ailenizle birlikte yasamissiniz zatenGercekten buna ihtiyacim oldugunu hissediyorum. Ama ailemle de kotu olmak istemiyorum. Nerde her kararimda bana destek olucak, dusersen yine yanindayiz diyecek aile
Düşünüyorum...evlenince kendi evine cikar seklinde bizdeki adet. Disarda okumuyorsan ki zamaninda sen yapamazsin edemezsin denildigi icin gitmedim, hos karsilanmaz. Ailemle ayni sehirde yasiycam. Ama ayri eve cikicam. Nasil ayiplanirim nasil garipsenirim bilmiyorum artik. Ama ben hala annesinin dibindeki ergen bi cocuk gibiyim. Hayatimda evlilik diye bir sey olursa eger oncesinde bu kadar toy baslamak istemiyorum. Tek bir odada annemin kurallariyla baska birinin kurallarinin olacagi bi yasam istemiyorum. Off cok zor. Yapabilecegim konusunda hic inancim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?