- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Belli zaten hepsi ayni eşime haksızlık yapiliyor herkes onun üstüne gidiyor keşke yapmasaydı k iyilikSenin suçun yok
Onun işine gelmiş küsmek o yüzden
Parayı vermemek içindir o
Senle iyi olsa belki senden utanacak kıramayacak
Ama insanlar böyle gerçekten
Günde iki posta dayak yemeğe alışana iyilik yapınca elinden tutunca,böyle nerden geldiğini şaşırır çemkirmeye başlar
O bağımlıdır dayağa o yüzden
Eh bende onu dedim ikisinede ben sizin sinize karismiyorm sonra siz iyi olursa ben kötü diye ama hiçbir şey yapmadım halde kötü oldumKocan ne diyorsa onu yap sonuçta kardeş bunlar belki bir gün bi şekilde barışır sonra kotu sen olursun. Uzak dur bence.
Gelsek ne fayda dediği laflar tavirlar eşime uzuluyorum annesi bile işine geldiği gibi davraniyor kotuluyor bir ben savunuyorum ssvununcada bana kiziyolarSiz ona bir şans vermişsiniz bu durumdan kurtulmak için ama o bu zor günlerini unutup size cephe almış ama üzülmeyin er ya da geç teptiği fırsatı ve insaniyeti anlayacak.fiziksel şiddet uygulayan erkek tedavi olmadığı müddetçe öfkelendiğinde yine aynı tepkileri verecek,işte o zaman aklına siz geleceksiniz
Dayak bağımlısıSenin suçun yok
Onun işine gelmiş küsmek o yüzden
Parayı vermemek içindir o
Senle iyi olsa belki senden utanacak kıramayacak
Ama insanlar böyle gerçekten
Günde iki posta dayak yemeğe alışana iyilik yapınca elinden tutunca,böyle nerden geldiğini şaşırır çemkirmeye başlar
O bağımlıdır dayağa o yüzden
Hayır haklı kim diye sordugum eşimle gorumcem arası benim konumda zatn haklı benmGörümce hem sonra vericez dedigi parayi vermiyor, hem sizin icin kaynananiza aşşalayici konusmalar yapip beddua ediyor, aileyi size karşı kışkırtıyor siz de hakli kim diye mi soruyorsunuz.
Var şükür makbuzlar falan varIyilikten maraz dogar diye bosuna demiyorlar. Esinin elinde herhangi bir belge falan var mi para verdigine dair ?
Yoksa o parayi hayatta guzellikle alamazsiniz. Malesef bazi insanlar boyle hem paranizi yer hem de arkanizdan demedigini birakmazlar.
Hemde ne isabet şunu anladım ama kasik yiye yiye sırtımızdan gururla gururla alıyoruz insanların ne mal olduklarını lanet olsunAman konuşmasın isabet olur .Siz paranızı kurtarmaya bakın.
Bir iki daha konusun hala vermezlerse verin makbuzlarini avukata . Arabaya da tedbir koydurun soke soke oderler.Var şükür makbuzlar falan var
Valla akşam eşim bir hisimla cıktı ödün koptu kötü birşey olcak diye gitti konuştu enişteyle arabasini almış getirdi garaja koydu kendisi satacak mis ayy su paramızı alalım varya derin bir oh cekecemBir iki daha konusun hala vermezlerse verin makbuzlarini avukata . Arabaya da tedbir koydurun soke soke oderler.
Kimseye iyilik yapmaya gelmiyor bu devirde. Bizim agzimiz cok yandi. Hala da baskalarindan kalan borcu oduyoruz.
Eşim ne diyosa o zatenEsinin dedigini yap sen olaylara
Mudahale olma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?