IYILIK YAPMAYACAKSIN BU DEVİRDE

Eşim asla affetmem diyor çünkü yaptığı 1 değil 3 değil baya hataları var yani ondan sanmam barisacagini
Bunu konuda affetmez.
Bir daha yardım etmez ama tamamen ilişkisini koparmayabilir.
Bunu kastettim.
Şuan taze üzerinden zaman geçince napıyorum ben ya diyerek iletişim kurma ihtimali yüksek. Onlar kardeşler arası unuturda siz maalesef el olaral unutmazsınız. Kan bağı böyle bir şey işte.

Doğrudur ama eşim il degistircez herkes gorcek diyor

2 yıl acelemi oluyo

Babamın bir sözü vardır. Borç para vereceğiniz zaman geri gelmeyeceğini düşünün ona göre verin. İçinizi acıtmayacak kadar

Boşanmak için 17 bin Tl mi gerekiyor? Niye bu kadar masraflı bir işlem anlamadım.

23 yıl sonra boşandı ve 1 yıl sonra tekrar mı evlendi? Şiddet gördüğü adamdan 5 çocuk mu yaptı? Kadının pek aklı yerinde değil, o kesin. Görüşmemeniz isabet olmuş da eşiniz nasıl o parayı geri alacak bilemedim.

2 yıl acelemi oluyo
Bir borcun geri odenmesi icin iki yil evet uzun sure. Oturtamadigim bir durum var. Cevrenizdekiler size neden tavir aliyor bir akliselim cikip da diyemiyor mu onlarin da durumu cok iyi degil el verelim kapatalim borcu. Hal boyleyken aile sizi disladiysa pek duzgun insanlar degillermis. Guvenmeyin.

Zatn değiller herkesin tuzu kuru tabi herkes bir suç yüklüyor enistenin 5 arabası 3 evi 3 tarlası var adam hala dalga geciyr eşimin anlatmak.istedigi bu ana anlayan yok

Evet aynen öyle 23 yıl hergun dayak gorumcemin burnu kırık 15 yıldır ve 5 çocuk 2 yıl sonra tekrar bairsma bunlar yaşandı evet 17 bin ise mal paylaşımı ve boşanma arti avukat özel enistenin arabaları var onlardan birini satacak o sekilde

Zatn değiller herkesin tuzu kuru tabi herkes bir suç yüklüyor enistenin 5 arabası 3 evi 3 tarlası var adam hala dalga geciyr eşimin anlatmak.istedigi bu ana anlayan yok
Bu saydiklariniza ragmen borcu odemiyorsa kisisellestirmis meseleyi.
Karisinin bosanmasi esinizin yardimlariyla oldu ya ona kin duyuyor olmasin. Cezalandiriyor bir nevi.

Aman kocanın ailesiyle samimi olup ne yapacaksın bırakın dışlasınlar.
Bu devirde kimin işine gelmiyorsa ona göre kötüsün.
Eşinde sen de ne haber gönderin, ne de kendinizi anlatmak için çaba harcayın.
Ama o paranız gelmez gibi geliyor, vermemek için ortalığı karıştırıyorlar.

Herkes size cephe mi aldı? Ee yapacağınız şey çok basit. Kayınvaliden falan görümcenden yana mı? Bir daha bir araya geldiğinizde bu konular açılır eşinin üzerine gelirse ailesi, geçecek eşin karşılarına madem öyle annesinin gözüne baka baka silip gidecek. Ablasına da dava açacak. Görümcen de olmaz inşaallah ama yakında mor bir gözle düşer yine sizin kapınıza merak etme. Bu arada boşanmak için 17 bin lira neden verdiniz ki? Boşanmakla ne alakası var?

Ne halleri varsa görsünler eşim dün gece iyi resti çekti herkese banada dedi susma sana haksızlık yapıyolar susma ben senin arkandayim dedi 17 bin gorumcem ile kocası bossnirken avukat parasi harç parası ee vide mal paylaşım davası derken raporu vsvs ama boş hepsi gorumcem barıştı tekrar.

Görümcen de eşi de yüzsüz resmen pes diyorum
Hemde ne yüzsüzler gerçi eşimin ailesi hepsi aynida dün sofraddayiz kayinvalidem gelmişti eşime. Abileri kardeşleri benm hakkimda kötü konusmuslar hâlbuki benimle hiç alakası yok olayların bana çekiyorlar esimde kızdı annesinin yanında bana dedi bundan sonra kim sana ne derse cevabını ver kaynananin baya zoruna gitti ailedn kopacanmi dedi ne kalmiskiı anne dedi eşim aile mi var falan filan valla bunların herseylerine pessss

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…