- 16 Nisan 2017
- 1.787
- 1.532
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Ama varya okadr iyi anladimki herseyi buda bize çok büyük ders oldu artık herkes ederi kadar kim ne olursa olsn şaka gibi ya şu düştüğümüz hal allah büyük her sorun insana insanı tanitirmisSandığınız kadar iyi değilmiş aranız,bahane bulmuş sizden çıkaracak.kendi canına bişey demeye cesaret edemez tabi kimse elin kızı varken.günah keçisi alınıyor gelin niyetine heralde.
Yok ozaman darp yoktu yani o anlık yoktu ve mal paylaşımı avukat paradi harclar bilirkişi vsvs 20 bini buldu avukat özel oluncaBoşanmak o kadar masrafli miymis ya. Darp raporuyla kısa sürede bosaniliyor bildiğim kadarıyla.
Ders alın ve bundan sonra ona göre davranın dediğiniz gibi.her şerde vardır bir hayır,ders almamız gerekenAma varya okadr iyi anladimki herseyi buda bize çok büyük ders oldu artık herkes ederi kadar kim ne olursa olsn şaka gibi ya şu düştüğümüz hal allah büyük her sorun insana insanı tanitirmis
Uzlumuyorumki zaten 2 yüzlü insanin teki idi ne kdar deselerde inanmazdim ama dogruymus verecekler öylede boyleddParayı vermeyecekler bence. Sen de şunu anla sana karşı samimi değilmiş sevgisi falan yokmuş hiç üzülme
Evet öyle kötü oldum bikere ama ben azda olsa eşimi tanıyorsam asla barsmaz çünkü çok kötü darbe yedim diyor ve haklida ben kötü olsamda iyi olsamda farketmiyor onlar hicbirzaman iyi degillerdiki zaten hiçbiri umrumda bile degil su ilden bi taşınalım başka birşey istrmiuormParayı vermeyecek yaka silktirip hibe etmenizi bekliyorlar.
Bu konuda eşinizi haksız görüyorlarsa diğer aile üyeleri de benzer kafada dikkatli olun derim.
Şu saatten sonra o para alınsada alınmasada, barışsalarda siz hep kötü olarak kalacaksınız. Gelin olmanın gerekliliği. Kötü gelin yaftalaması :)
Çokta tinnn gorumce adi batsin gercekten hep insanligimdan kaybediyorum ama artik insanlık yok eşim dün gece bir laf etti artık herkese ederi kadar değer kim ne yaparsa yapsin dedi bana sen arkamdasn yeterAman bosver gorumceyi kuserse kussun daha iyi iste gorusmezsin olur biter. Sen parani kurtarmaya bak .
Aynen dogru demis kocan arkanda olduktan sonra gerisini at gitsin hic dinleme bile. Hatta kocandan para alip geri isteyince sen kotu oluyorsan oyle insanlarla görüşme bile bosuna zaman istafi.Çokta tinnn gorumce adi batsin gercekten hep insanligimdan kaybediyorum ama artik insanlık yok eşim dün gece bir laf etti artık herkese ederi kadar değer kim ne yaparsa yapsin dedi bana sen arkamdasn yeter
Ahh ahh öyle bi ders olduki inanın birdaha yüzlerine bakmaya niyetmz yokailede herkesin tuzu kuru çünkü sizin gibi sazan değiller
sizene hemen çıkarıp veriyorsunuz parayı
kv niz çocuğuna verilen paranın istemesinden hoşlanmaz bu normal ama haklı olarak istemelisiniz rakam az değil
kimseye de acıyıp sazanlık yapmayın birdaha kulağınıza küpe olsun
Şükür herkesin ne mal oldugunu gördükAynen dogru demis kocan arkanda olduktan sonra gerisini at gitsin hic dinleme bile. Hatta kocandan para alip geri isteyince sen kotu oluyorsan oyle insanlarla görüşme bile bosuna zaman istafi.
Benim sana tavsiyem içini soğut. Hayatta insan ne haksızlıklara göğüs geriyor.AMA CANIM YANIYOR ESIME EDILEN HAKSIZLIKTAN KIMSE UMRUMDA DEĞIL AMA BIZE YAPILANLAR ALLAH SORSUN INSALLAH
Eşim asla affetmem diyor çünkü yaptığı 1 değil 3 değil baya hataları var yani ondan sanmam barisacaginiBenim sana tavsiyem içini soğut. Hayatta insan ne haksızlıklara göğüs geriyor.
Kendine yazık ediyorsun. Olur da eşin affederse böyle yükle zorlanırsın. Belki eşin bir daha yardım etmez ama onlarla bağını koparmaz 17.000 bin için. Bir ömür küs kalacak kadar büyük rakam değil. Affetme ihtimali yüksek. Sen sen ol eşinin bugünkü kızgınlığından güç alıp daha bilenme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?