Ama bence hepsi bir değil yaa o maaş alan farklidirHiç biri..hepsi yalan..hikaye..
Teyzem eğitimli maddi durumu iyi biridir..akıllı güzel bir kadın..o zamanki sevgilisyle sorunlarından dolayı bi gazla katıldı programa birine talip oldu..adam teyzemden o kadar etkilendi ki program dışında da görüşmek istedi ve gerçekleri anlattı..meğer adam üç evlilik yapmış çocuklu ve borçluymuş..daha önce seda sayanın korumasıymış ve programa maaşlı çıkıyormuş..adam eli yüzü düzgün ya..onu yem olarak kullanıyolarmış..
Uzak durun derim..
3 tanesi arasındaki en iyisini sormuşsunuz , sorunuza istinaden Esra Erol kanımca...
Hepsi değil bir tanesini biliyorum .Ama bence hepsi bir değil yaa o maaş alan farklidir
ha içünkü pç programlarını mı sormuş.. töbe töbe nasıl bir dert edindin konu sahibi arkadaşım sen kendine böle..
Dert edinmedim üzülüp aglamadim da.sadece merak ettim.cunku programlar insanlari etkiliyor...
Hiç biri..hepsi yalan..hikaye..
Teyzem eğitimli maddi durumu iyi biridir..akıllı güzel bir kadın..o zamanki sevgilisyle sorunlarından dolayı bi gazla katıldı programa birine talip oldu..adam teyzemden o kadar etkilendi ki program dışında da görüşmek istedi ve gerçekleri anlattı..meğer adam üç evlilik yapmış çocuklu ve borçluymuş..daha önce seda sayanın korumasıymış ve programa maaşlı çıkıyormuş..adam eli yüzü düzgün ya..onu yem olarak kullanıyolarmış..
Uzak durun derim..
Nasıl 3 tane var? Neymiş onlar ya ben niye bilmiyorum izdivaç türlerini.
Gayet tabi karakter olarak kast etmedim , programım akışı biraz daha sakin az tartışmalı .Bu Esra Erol kadar itici, sahte, yapmacık bir insan daha tanımadım.
Sürekli Rabbim izin verirse, geleneklerimiz, Türk örfleri bidi bidi yapıp ev kızı ayaklarıyla tribünlere oynuyor.
Geçende gördüm çocuğunun doğumunu ekrana verdiler. Para için bir tek çocuk çıkarken vaginasını çektirmediği kalmış. İnsan mahremini, hayatının en güzel anını, çocuğunun doğumunu, çocuğunu ilk kucağına aldığı anı kamera karşısında yapar mı?
Sonra da ben çok ev kızıyım örflerimiz bik bik bik yiyen olursa tabi.
İşte eli yüzü düzgün olanları yem olarak kullanıyolarAma bence hepsi bir değil yaa o maaş alan farklidir
Gayet tabi karakter olarak kast etmedim , programım akışı biraz daha sakin az tartışmalı .
Ay ahahah programdan bahsediyomus ya anlamadım 3 çeşit izdivaç ne ola ki diyorum sayıyorum aşk mantık üçüncüsü ne?Bu Esra Erol kadar itici, sahte, yapmacık bir insan daha tanımadım.
Sürekli Rabbim izin verirse, geleneklerimiz, Türk örfleri bidi bidi yapıp ev kızı ayaklarıyla tribünlere oynuyor.
Geçende gördüm çocuğunun doğumunu ekrana verdiler. Para için bir tek çocuk çıkarken vaginasını çektirmediği kalmış. İnsan mahremini, hayatının en güzel anını, çocuğunun doğumunu, çocuğunu ilk kucağına aldığı anı kamera karşısında yapar mı?
Sonra da ben çok ev kızıyım örflerimiz bik bik bik yiyen olursa tabi.
Ay ahahah programdan bahsediyomus ya anlamadım 3 çeşit izdivaç ne ola ki diyorum sayıyorum aşk mantık üçüncüsü ne?
O Esra cuma doğuma gidiyorum diye program yapıp cumartesi doğurdu yaa , suyu ha geldi ha gelecek program yaptı resmen ve doğumdan birkaç gün sonra döndü.
Evet farklı :) reyting almasının sebebi , komedi olması...Katılıyorum, bir kere açtım 2 dk sonra değiştirdim :) ))) Akış çok yavaş bence, kurgu iyi değil. Daha çok kavga gerek:)
Aaa Seda var.Esra Erol, Zuhal Topal, 3 numara kim çıkaramadımFlash TVymiş zannımca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?