İZDİVAÇ

Anlamadım, tek tip izdivaç var benim bildiğim ?

Oldum Şok

Ya o bu degilde benim en cok merak ettigim ya bu insanlarin isi gucu yokmu mesai yapar gibi sabah aksam ordalar

Sahsen gercekse bunlar ordaki ne kadinlarla nede erkeklerle evlilik yapilmaz hepsi issiz gucsuz bos gezenin bos kalfasi insanlar demek ki

Ya o bu degilde benim en cok merak ettigim ya bu insanlarin isi gucu yokmu mesai yapar gibi sabah aksam ordalar

Sahsen gercekse bunlar ordaki ne kadinlarla nede erkeklerle evlilik yapilmaz hepsi issiz gucsuz bos gezenin bos kalfasi insanlar demek ki

Orda durmak için günlük para alıyorlarmış. O sektörde çalışan bir arkadaşım söyledi.

Ben de izdivaç çeşitleri deyince görücü usulü, severek falan diye düşünüyorum
Allah Allah, BDVnin konusu değil pek bu ama..
Sorunuza istinaden izlemediğim için, yorum yok...

katılcan galiba

Orda durmak için günlük para alıyorlarmış. O sektörde çalışan bir arkadaşım söyledi.
Ya seyirci taifesinin aldigini biliyordumda

Ben hayatta oyle seyler izlemezdimde ne yapalim buda sobalı evin eziyeti diyelim kumanda babada olunca izlemesemiz dahi dinlemek zorunda kaliyorsunuz

Komşuya gitsem seda açık arada kv de kalınca o da öğlen seda aksam esra izliyor. Anammm yok böyle Program hepsi birbirine talip olmayınca kavga sabaha başka biri talip gelio dışarıdan anlamadım ki ben. Daha dun oradan birini seviom demişti sabaha talip geliyo çaya gidiyorlar sorun kimde anlamıyorum. Hepsii senaryo değilse ben bişey bilmiyorum arada evlenen oluyormuş şaşırtıcı. Kavga olunca açıyorum bende gülüyorum ağlanacak halimize

Ya seyirci taifesinin aldigini biliyordumda

Ben hayatta oyle seyler izlemezdimde ne yapalim buda sobalı evin eziyeti diyelim kumanda babada olunca izlemesemiz dahi dinlemek zorunda kaliyorsunuz

Annem yine Zuhal Topal izliyor bir nebze çekilebilir. Anneannem Esra Erol seviyor börrrrrrrk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…