Seda bacimizi unuttun heraldeEsra Erol, Zuhal Topal, 3 numara kim çıkaramadımFlash TVymiş zannımca
Oldum ŞokHiç biri..hepsi yalan..hikaye..
Teyzem eğitimli maddi durumu iyi biridir..akıllı güzel bir kadın..o zamanki sevgilisyle sorunlarından dolayı bi gazla katıldı programa birine talip oldu..adam teyzemden o kadar etkilendi ki program dışında da görüşmek istedi ve gerçekleri anlattı..meğer adam üç evlilik yapmış çocuklu ve borçluymuş..daha önce seda sayanın korumasıymış ve programa maaşlı çıkıyormuş..adam eli yüzü düzgün ya..onu yem olarak kullanıyolarmış..
Uzak durun derim..
+1
Hepsi birbirinden rezil.
Zaten evlenen kimse de yok. Bolca casting, drama , çocuğumu sattılar, annesiz babasız büyüdüm draması sömürüsü, kavga dövüş..........rezalet.
Aaa Seda var.
Katılıyorum, bir kere açtım 2 dk sonra değiştirdim :) ))) Akış çok yavaş bence, kurgu iyi değil. Daha çok kavga gerek:)
Ya o bu degilde benim en cok merak ettigim ya bu insanlarin isi gucu yokmu mesai yapar gibi sabah aksam ordalar
Sahsen gercekse bunlar ordaki ne kadinlarla nede erkeklerle evlilik yapilmaz hepsi issiz gucsuz bos gezenin bos kalfasi insanlar demek ki
Bir de siz folik asit kullanmıyor muydunuz ? Ne yapacaksınız evlilik programını ?
Ya seyirci taifesinin aldigini biliyordumdaOrda durmak için günlük para alıyorlarmış. O sektörde çalışan bir arkadaşım söyledi.
Ya seyirci taifesinin aldigini biliyordumda
Ben hayatta oyle seyler izlemezdimde ne yapalim buda sobalı evin eziyeti diyelim kumanda babada olunca izlemesemiz dahi dinlemek zorunda kaliyorsunuz
Ayyy mahmjt tuncerde mi sunuyomus bu ne ya elini sallasan evlilik programiYoksam..........konu sahibesi Mahmut Tuncerin kovduğu hamile kadın mı
Yoksam..........konu sahibesi Mahmut Tuncerin kovduğu hamile kadın mı
Ayyy mahmjt tuncerde mi sunuyomus bu ne ya elini sallasan evlilik programiYoksam..........konu sahibesi Mahmut Tuncerin kovduğu hamile kadın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?