İZDİVAÇ

O programlarda evlenen bir çift geçen gün haberlerde çıkmıştı.Adam kadını öldürmüş.Kadının 10 yaşındaki oğlunu istemediği için.Kalite mi sordunuz,sanırım cevap açık oldu.

3 karısını öldürüp 4. bulmaya çıkan amca hala kalbimde 1. sırada.

insan gülüüyor ya onları izleyince bide kavga felan oluyor merak edıyoruz bızde bakıyoruz

birde ordaki izleyici kitlesi var
ben suan yurtdisinda yasiyorum ama izledigim donemlerde o holigan teyzelere cok gulerdim,bide biyikli bi amca vardi surekli bikbik konusurdu
hep aklima bu teyzeler evde ne pisiriyor ne ara temizlik yapiyor diye gecerdi hey gidi.

[QUOTE="mutlulugumsun, post: 44490008, member: 68832folik asit kullanmıyor muydunuz ? Ne yapacaksınız evlilik programını ?[/QUOTE]
Alakaya limon...ben merak ettim sadece.saçma yorumlarini kendine saklaaa

[QUOTE="mutlulugumsun, post: 44490008, member: 68832folik asit kullanmıyor muydunuz ? Ne yapacaksınız evlilik programını ?
Alakaya limon...ben merak ettim sadece.saçma yorumlarini kendine saklaaa[/QUOTE]
1)Siz saçma konularınızı kendinize saklıyor musunuz ki biz yorumlarımızı sakınalım ?
2)Evet sizin kaliteli izdivaç programı aramanız çok mantıklı benim folik asit kullanan birine izdivaç programıyla ne işiniz olur demem çok saçma

3 çeşit deyince ben de görücü usulü, severek vs sandım. Derde bak.. Daha önemli dertlerimiz var ama sağlıkla ilgili olduğu için maalesef bdvye açamıyoruz. Asıl yerine açınca da haftalarca tek bir cevap bile gelmiyor. Şu konuyu da taşıyın Allah aşkına bdvden..

@Margarikotin

Mahmut Tuncer var, Okan Bayülgende gördüydüm, baya seviyeli bide gallitelli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…