- 24 Aralık 2014
- 5.292
- 7.080
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Hamileligimi ögrendigimden beri hic ellemedim temizlik yemek islerine esim hallediyor ama araba cidden yormus oluyor herkes isine 5 dk mesafede oturmuyor sonucta ne yapayım diyorum katlanacagım kizimdaki gibi olursa 13.haftada hafifleyecek zaten surada 1 ay daha idare edecegimSizi haklı buluyorum.
Bir noktada idare edebildiğiniz yere kadar işi idare edin. Eve geçince siz sadece dinlenin kızınızla ilgilenin. Yemek, temizlik eşinize kalsın. O kadar destek olmak istiyorsa :)
Yerime baskasini bulurlar gözden cikarilırım diye korkuyorum hamilelik 1 2 aylik bir sey degil ki 9 ay sonucta hep izin alirsam nereye kadar iadre edeceklerIşte de evde de verimsiz oluyosun ve kendine eziyet ediyosun bence izin al.
Sadece kusmayi baz almayin diyorsunuz yani en azindan diyorum yediklerim bende kaliyor direncim biraz olsa varBen izin almanız taraftarıyım bebek sizin kaynaklarinizdan besleniyor çok yipranirsiniz bir can hayata tutunmaya çalışıyor hersey yerine gelir eziyet etmeyin
Hamileligimi ögrendigimden beri hic ellemedim temizlik yemek islerine esim hallediyor ama araba cidden yormus oluyor herkes isine 5 dk mesafede oturmuyor sonucta ne yapayım diyorum katlanacagım kizimdaki gibi olursa 13.haftada hafifleyecek zaten surada 1 ay daha idare edecegim
Sadece kusmayi baz almayin diyorsunuz yani en azindan diyorum yediklerim bende kaliyor direncim biraz olsa var
Ama bir de çocuğun var ne bileyim.Yerime baskasini bulurlar gözden cikarilırım diye korkuyorum hamilelik 1 2 aylik bir sey degil ki 9 ay sonucta hep izin alirsam nereye kadar iadre edecekler
Evet o bakicida ben ise gitmesem dahi bakici yengemize yollarim maasini veriyorum diye ama ben evde olunca onu yollamaya gönlüm razi gelmez daha da yorulurum diye düsünuyirum yemegi tuvaleti kahvaltisi falan ee oyun da ister tabii 3 yasında henuzAma bir de çocuğun var ne bileyim.
Grip gibiyim zaten astımım da var her turlu düsünüyorum isimi kaybetmemek icin evladim da önemli ama kendimi cok hasta hissetsem hic gidemem diyorum cok kafam karistiBir hafta izin alıp toparlanmaktan ne çıkar ki? Sonrasına bakarsınız. Şimdi bitkin düşerseniz bağışıklığınızı toparlamak da zor olur. Grip mevsimindeyiz sonuçta bunu da düşünün bence.
Yok doktorum vermedi kusmadigim sürece vermeyecekmis oysa ki sıvı da kaybettim beslenememekten ama tavsiye etmiyormus ilac kullanmayiPrilam kullanıyormusunuz?
Her doktor başka demekki..idrarinizda bile çıkmış. Bende bulantı vardı ve günde iki kere kusuyordum direk yazdı. Güvenle kullanabilirsin dedi.Yok doktorum vermedi kusmadigim sürece vermeyecekmis oysa ki sıvı da kaybettim beslenememekten ama tavsiye etmiyormus ilac kullanmayi
Kontrol gunlerimde izin aliyorum ay ne bileyim cok izin alirsam cikaracaklar gibi geliyor korkuyorum aslinda patronum öyle biri degil ama hormonlardan galiba bana öyle geliyorEvet tabi ki
Çok kilo vermişsiniz şimdiden kaynaklarinizi tüketmeyin iş gelir yenisi bulunur daha iyisi gelir önemli olan sizsiniz kemik sağlığınız diş sağlığınız saçlarınız zayıf düşer o direnç size lazım ilk bebek gibi de değil bir tanede evde var artık
Ben yol stresini iyi biliyorum o yüzden nasıl etkilendiğinizi bilerek yaziyorum o otobüslerde kaç kere bayıldım hatirlamiyorum acile bile çektiler. Yapmayın canınıza yazık en azından haftalık gün sayısını düşürün işler de aksamamis olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?