Benden çok memnun sürekli söylüyor bunu. İki hafta önce tamam dedim pazar geleceğim ek ücret alacaksın dedi ama lafını bile açmadı sonra paranın. Mal gibi oturdum bi Allahın kulu gelmedi belki iki kişi oda en fazla. Onu da kabul etmemim sebebi eşiyle ilceye gitmesi gerekiyodu işimi halledene kadar duruver dedi tamam dedim.O gun kapıdan bakiyordumsen gelemem dedikten sonra laflarını takma
bir süre sonra susacaktır...
taviz tavizi doğurur bunu unutma
evet iş bulmak zor ama işverenler için de düzgün çalışan bulmak zor bu yüzden rahat ol
Senin gibi kabulleneni bulmuş,memnun kalırlar tabi. Azıcık dişli ol.Benden çok memnun sürekli söylüyor bunu. İki hafta önce tamam dedim pazar geleceğim ek ücret alacaksın dedi ama lafını bile açmadı sonra paranın. Mal gibi oturdum bi Allahın kulu gelmedi belki iki kişi oda en fazla. Onu da kabul etmemim sebebi eşiyle ilceye gitmesi gerekiyodu işimi halledene kadar duruver dedi tamam dedim.O gun kapıdan bakiyordum
Bir baktim önümden geçerken kornaya basti biz biraz gezicez diye şaka gibi
Diğer günlerde de izin vermiyor ki sadece pazar izin onda da çalışmam gerekiyo beyefendiye göre. Yüzde beş prim alıyorum açıkçası kendimi de yırtsam dünya kadar satış da yapsam elime iyi para gecmiyo bende o yüzden gelmek istemiyorum.sigortam bu ay başlayacakPazar yogunsa ve çalışmanıza ihtiyaç varsa (ki anladığım kadarıyla mağazada pazar günü çalışmanız kendi açnızdan iyi olur priminiz artar.) izin gununuzu değiştirin misal çarşamba olsun.
Bunun dışında neden maaş 600 lira asgari ücretten düşük maaş hala veriliyor mu? Sigortanız var mı?
Aradım ama malesef bulamıyorum tam zamanli çalışıyorum.Tam zamanlı mı çalışıyorsunuz? Neden o kadar az maaşınız? Hem maaş konusu hem de sergiledikleri tavır yüzünden başka iş arardım ben olsam
Benim kızdığim da o salı gününden başlıyor pazar işin var mi diye. Şuan planim belli değil ama sonuçta altı gün burdayım bir gunu arkadaslarima ayırıyorum yani var dedim. Peki öğleden sonra aç o zaman arkadaşlarınla sabah gorus nasıl olur diyorBaşında konuşacaksınız benim pazarları dinlenme günüm diyeceksiniz veya belirledikleri hangi gün ise !
Lütfen bu konuda israrcı ve benim düşüncelerime ters olan şeyler söylemeyin diceksiniz
ALLAH allah sanki size dünyaları veriyor birde işin esprisini yaparak cılkını çıkarıyor.
Sözde işi öğrenince maaşım artacaktı. Şuan tüm işi ben yapıyorum ama lafi bile açılmıyor bu maaş gününde konuşacağım artsin diyeBu ne ya çalışanın insan olduğunun farkında değil heraldeverdiği parada bişey olsa gözü doysun, o kadar saat çalışmaya neden bu kadar az para?
Bide kul hakkından çok korkarım diye konuşur birşey olduğunda bir haftaya başlayacak sigortan dedi ama maaşin lafını açmıyor henüz600 lira maas aldigina gore ve 11.5 saat calistigina gore sigortani yapmiyor yani devletten vergi kaciriyor. senin de emegini somuruyor sen de saka yollu eh siz de pazartesi sigortami baslatin ben de pazar gunu gelmeye calisayim de...
Sözde işi öğrenince maaşım artacaktı. Şuan tüm işi ben yapıyorum ama lafi bile açılmıyor bu maaş gününde konuşacağım artsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?