İzin meselesi..abartiyor muyum

255karya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
690
237
53
39
Merhaba arkadaşlar.. eşimle çalışma saatlerimiz uymadığı için çok fazla goremiyoruz birbirimizi bu sene yıllık iznimi kullanıp memlekete gidicem çünkü sene de bir defa görebiliyorum ailemi eşimin ailesi dört beş saat uzaklıkta yılda dört beş defa gelir gideriz.sorun şu ben yıllık iznimi aldığımda esimde yıllık izin alacakmış ne yapacaksın ben yokken dediğimde evde yatarım maçlar var giderim bir iki günlüğüne ailemin yanına giderim vs dedi .ben çileden çıktım tabi.niye benimle gelmiyorsun dedim.yok ben orda o kadar süre ne yapacak yok sen git ailenle rahat rahat zaman geçit yok maç var sen buradayken gidemiyorum bilmem ne deli etti beni adam bensiz izin yapacak ne olur birşeyler yazin

İzninizin tamamını ailenizin yanında mı geçireceksiniz ve ne kadar izniniz var.

bencilce davranmış, senin ailenin şehrinde gitsin maçlara, sonuçta sen onun ailesine sene de kaç kere gidip geliyormuşsun, o senede bir senin ailenin gönlünü etmiş seni yalnız bırakmamış çok mu
yani seni başından atıyor gibi geldi

Sizde ailenizin yaninda uzun kalmayin ben olsam birakip gitmezdim bile ya da esimi birlikte gitmeye ikna ederim.

izninizde beraber tatile gidin.

Izninizin hepsini ailenizle gecirmeyin esinizle de tatil yapin . Ayri ayri tatil ne kadar mantiksiz.
E siz de onsuz izin yapmaya niyetlenmişsiniz?
Ben ona çok dedim yazın tatil yapalım diye izin alamıyorum dedi

birlikte çıkın izne hem onunkilere hem sizinkilere gidin sonra birlikte takılın bence çözüm olarak

Siz onun ailesinde kalıyorsanız onun ailesine gidiyorsanız o da sizinle gelmeli. Sen ailenle rahat rahat takıl ben evde maç izlerim ne demek ya? Onun ailesi değil miymiş sadece senin ailen miymiş? E o zaman soyadını geri al?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…