İzleyici konumundayım

mesafeli

Niyetin ne?
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2014
2.509
3.292
158
Selam,

Ben sanki hayatın dışındayım.

Insanlar calısir, para kazanir, evlenir, cogalir ben bakarim.

Ben calisirim olmaz, sevgilim de olmaz, hep param yoktur, hep yalnizımdir, tırmalarım arpa boyu yol alırim, hep böyle bu kısırdöngü kırılmıyor.

Depresif degilim zira zaten hayatin dışinda patinajdayim gercek bir duygu hissetmiyorum, baskalari yasar ben bakarim gidisat bu.

Ahh canim bir zamanlar bende senin gibiydim kismetim acildi evlendim coluk cocuk ev bark sahibi olduk sukur hemde 5 yilda

Hayat zaten çok zor. Ama bazıları için haksızlık olduğuna inanıyorum

cok sarilasim geldi sana okurken

Bazen oyle donemler olur. Bıkkınlık çöküyor insana. Bir de şu aralar değişen hayat şartları çok olumsuz etkiliyor. Seni motive edecek şeylere odaklan. Neşeli insanlar varsa onlarla vakit geçir. Mutsuzlar birbirini daha da aşağı çekiyor çünkü.

Merhaba, uzaktan bilgisayar müh. okuyup kendi ofisinizi açmak gibi bir düşünceniz varmış eski konularınıza baktım da. O iş olmadı mı? Olmadıysa neden olmadı. Biraz daha kendiniz hakkında bilgi verirseniz burada size daha yardımcı olabilirler. Bu arada ben de izleyici konumundayım şu anda. İnsanlar hayatlarını yaşarken ben kovuğumdan onları izliyorum. Ama değiştireceğim inşallah bunu. Tabi ben önce bunu kendimi değiştirerek başlatacağım. Ben mesela sosyalleşmeyi sevmiyorum sosyofobik değilim tamamen tercih meselesi ama şimdi bunu yenmeye çalışıyorum. Siz de bunun gibi küçük şeylerden başlayarak belki hayatınıza yön verebilirsiniz.

Uzaktan bilgisayar mühendisliği okunuyor mu?

Benim yapmak istedigim her sey maddi imkansizlik nedeniyle yarim kaldi maalesef.

Calismak zorundayim ama asla duzgun bir ise denk gelemiyorum. Bu arada bana yoldas olacak kalitede biri ile de tanişamiyorum.

Ve yillar yillar suren yalnizlik ve parasizlik biktirıci oluyor.

Elbette pes etmedim, bu arada cok sosyal biriyim ama sosyallik de maddi güc gerektiriyor maalesef.

Ben bir süre dinlendim tekrar hayata tutunmak için bu sefer daha farklı baslayacagim kafa olarak, Rabbim hepimize yardim etsin insaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…