Ahh canim bir zamanlar bende senin gibiydim kismetim acildi evlendim coluk cocuk ev bark sahibi olduk sukur hemde 5 yildaSelam,
Ben sanki hayatın dışındayım.
Insanlar calısir, para kazanir, evlenir, cogalir ben bakarim.
Ben calisirim olmaz, sevgilim de olmaz, hep param yoktur, hep yalnizımdir, tırmalarım arpa boyu yol alırim, hep böyle bu kısırdöngü kırılmıyor.
Depresif degilim zira zaten hayatin dışinda patinajdayim gercek bir duygu hissetmiyorum, baskalari yasar ben bakarim gidisat bu.
Masaallah , nazar değmesin
Hayat zaten çok zor. Ama bazıları için haksızlık olduğuna inanıyorumSelam,
Ben calisirim olmaz, sevgilim de olmaz, hep param yoktur, hep yalnizımdir, tırmalarım arpa boyu yol alırim, hep böyle bu kısırdöngü kırılmıyor.
Depresif degilim zira zaten hayatin dışinda patinajdayim gercek bir duygu hissetmiyorum, baskalari yasar ben bakarim gidisat bu.
Evet biraz enerji toplayıp plan yapmalı, ve dokunmadan yaralara yol almalı :)
Gelecek kaygısı belki de , ya sabır :)
Benim kadar cabalayan sanirim azdir, zaten vazgecmis de degilim ama bi durdum.
cok sarilasim geldi sana okurkenSelam,
Bazılarimizin sinavi daha zor ama inan benimki ne ki, daha ne zor hayatlar var farkindayim
Canim hissettim sagol, sarilsan kesin aglarim :)cok sarilasim geldi sana okurken
Benim kadar cabalayan sanirim azdir, zaten vazgecmis de degilim ama bi durdum.
Uzaktan bilgisayar mühendisliği okunuyor mu?Merhaba, uzaktan bilgisayar müh. okuyup kendi ofisinizi açmak gibi bir düşünceniz varmış eski konularınıza baktım da. O iş olmadı mı? Olmadıysa neden olmadı. Biraz daha kendiniz hakkında bilgi verirseniz burada size daha yardımcı olabilirler. Bu arada ben de izleyici konumundayım şu anda. İnsanlar hayatlarını yaşarken ben kovuğumdan onları izliyorum. Ama değiştireceğim inşallah bunu. Tabi ben önce bunu kendimi değiştirerek başlatacağım. Ben mesela sosyalleşmeyi sevmiyorum sosyofobik değilim tamamen tercih meselesi ama şimdi bunu yenmeye çalışıyorum. Siz de bunun gibi küçük şeylerden başlayarak belki hayatınıza yön verebilirsiniz.
Benim yapmak istedigim her sey maddi imkansizlik nedeniyle yarim kaldi maalesef.Merhaba, uzaktan bilgisayar müh. okuyup kendi ofisinizi açmak gibi bir düşünceniz varmış eski konularınıza baktım da. O iş olmadı mı? Olmadıysa neden olmadı. Biraz daha kendiniz hakkında bilgi verirseniz burada size daha yardımcı olabilirler. Bu arada ben de izleyici konumundayım şu anda. İnsanlar hayatlarını yaşarken ben kovuğumdan onları izliyorum. Ama değiştireceğim inşallah bunu. Tabi ben önce bunu kendimi değiştirerek başlatacağım. Ben mesela sosyalleşmeyi sevmiyorum sosyofobik değilim tamamen tercih meselesi ama şimdi bunu yenmeye çalışıyorum. Siz de bunun gibi küçük şeylerden başlayarak belki hayatınıza yön verebilirsiniz.
Kazakistandaki Ahmet Yesevi Üniversitesinde varUzaktan bilgisayar mühendisliği okunuyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?