Hep oyle kalmiyor,cidden, tecrubeyle sabit yani.Tabii ki hayırlısı, zenginliğin de öyle, evliliğin mutluluk getirmedigini biliyorum, boşandım, ama hayatta hani derler ya sap gibi kalmak da mutlu etmiyor ki belki para bol olsa ye, iç, gez ile oyalanırsın ama o da olmayınca bunaltıcı oluyor.
Allah yürü ya kulum demiş maşallah. Demekki sinaviznizi iyi vermişsiniz. Mukafatinida hemen almışsınız.Ahh canim bir zamanlar bende senin gibiydim kismetim acildi evlendim coluk cocuk ev bark sahibi olduk sukur hemde 5 yilda
Ben çok arada kalıyorum. Yasamak istediğim hayat bu değil ama yapmak istediklerim gerceklesmiyor belki de dediginiz gibi yeterince çabalamiyorumdur, cesaretim eksiktir.Belki de sizin çabanız yeterli değildir. Şu an hayatımdan çok memnunum. Rabbim bugünleri aratmasın ama bugüne gelmek için çok sıkıntı yaşadım. Beş parasız gezdim. Uykusuz kaldım. Geceler boyu ağladım. Herkes önüme engel koymak için uğraştı. Eğer o günlerde bir an olsun kendimi bıraksaydım bugünü yaşamıyor olurdum.
Belki de tutunmaya çalıştığınız hayat size göre değildir. Mesela kurmaya çalıştığınız iş yanlıştır. Hayatınızın akışını değiştirmeniz gerekiyordur. Bazen hayatla inatlaşmak yerine onun bize sunduklarını kabul edip planlarımızı değiştirmemiz gerekir.
Aslında en bütün sorun maddiyat. Pek çoğumuz işimizi gücümüzü borcumuzu yoluna koysak hayat çok daha güzel olacak. Allah yardımcınız olsun.Ben çok arada kalıyorum. Yasamak istediğim hayat bu değil ama yapmak istediklerim gerceklesmiyor belki de dediginiz gibi yeterince çabalamiyorumdur, cesaretim eksiktir.
O zaman hayatın bana sunduklarıni yaşayayım diyorum o da cok yavan, vasat geliyor ve haliyle ben isteksiz ve mutsuz olunca devam etmiyor. Bu sefer kararsız , ikilemde kaliyorum, en kötüsü de bu.
Asgari ücretle bir ise gireyim, calışip para kazanayım, kisisel gelisimimle ilgileneyim, karşima duzgün biri çikarsa evleneyim olmazsa kimseye muhtac olmadan yasayip gideyim diyorum. Bu kadar dogal, makul isteklerim bile olmuyor.
İs yok, olan yerler acayip problemli devam edemiyorsun, karsima çikanlar zaten evlilik kafasinda bile degil yani degerlendirmeye almama gerek yok, borclar bitmiyor, aslinda burada anlatmadigim iyi seyler mutlaka var ama onlardan da olumlu bir sonuc çikaramiyorum eee ne yapayim bilemedim ki.
Radikal kararlar almak belli bir yastan sonra o kadar kolay olmaz bilirsiniz ha ben gozumu karartirim sorun yok ne de olsa sadece kendimden sorumluyum ama ortada göz karartacak bir durum da yok ki, yani heveslendiren, heyecanlandiran, is ya da eş yok, bana kalan tek basina mucadeleye devam, o da sıkıyor boyle arada icimi bosaltiyorum.
Sadakmizi eksik etmiyoruz bir de cocuklarin yuzunu cok gulduruyoruzA
Allah yürü ya kulum demiş maşallah. Demekki sinaviznizi iyi vermişsiniz. Mukafatinida hemen almışsınız.
Amin, hepimize insaallah, ben de aynı seyi düsünüyorum parasal olarak biraz daha rahat olsak, bazi şeylere muhtaç olmayiz mesela ruh hastasi isverenlere, belki bi hobi bulur oyalanıriz, eğitim alırız, kursa gideriz, yer, içer, gezeriz, bakımlı olunca, keyfinde yerindeyse taliplerin de çoğalır.Aslında en bütün sorun maddiyat. Pek çoğumuz işimizi gücümüzü borcumuzu yoluna koysak hayat çok daha güzel olacak. Allah yardımcınız olsun.
Bu tarzı hiç anlamam, kırıp, dökerek, höykürerek sadece masturbasyon yapıyorsunuz, bi sizin derdiniz dert, bi siz acı çektiniz, alin elinize odunu herkesi dövün ama benim konumdan uzak durun çünkü hayat bana enerjisi kötü insanlarla muhatap olmamayı oğretti. Allah hepimize sağlık versin en çok da ruh sağlığıFiziksel engelli misiniz bakmakla yükümlü olduğunuz kişiler mi var hayatiniz üstünde hak iddia eden kişiler mi var? Bu dram niyedir paranız az ama eve yemek de mi alamiyorsunuz? Her şeyden önemlisi sağlık. Hayatımın bir döneminde sağlıklı olamadigimdan dolayı gençliğimi insanligimi yaşayamadım. Geriye kalan tüm dertler Faso fiso
Belki mukafat belki bu da sınavın devamıdır.A
Allah yürü ya kulum demiş maşallah. Demekki sinaviznizi iyi vermişsiniz. Mukafatinida hemen almışsınız.
Bunu bana yazdiysaniz anlamamışsiniz. Konu baskalarinda var bende niye yok değil. Siz aç kalsaniz ve acim deseniz, bi baskasi da cikip ama bu yaptigin kiskanclik niye ben acim dedin demek ki sen baskalarinin tok olmasini kiskandin dese bu dedigi mantikli mi?Kirilmayin ama baskalarinin hayatını inceleyen, üstüne bir de onlarda var bende niye yok diyen insanlara çok kızıyorum. Sizden bagimsiz genel düşüncem budur, bu bana göre kıskançlıktir. Kimsenin neyle bas ettiğini bilemezsiniz ki
Yoo ne münasebet. Ben çok pozitif bir insanım. Hastalığımi bile böyle yendim. Size soru sordum demek ki bu sıkıntıları yasamamissiniz yanıt yok. Ben bu sıkıntıları yaşamadım ondan mutluyum diyorum. Bı sağlığım sorunluydu. Kaba kaba ne biçim laflar etmişsiniz. Bırakın sağlığınıza şükredin demişim siz mi negatifsiniz ben mi:)Bu tarzı hiç anlamam, kırıp, dökerek, höykürerek sadece masturbasyon yapıyorsunuz, bi sizin derdiniz dert, bi siz acı çektiniz, alin elinize odunu herkesi dövün ama benim konumdan uzak durun çünkü hayat bana enerjisi kötü insanlarla muhatap olmamayı oğretti. Allah hepimize sağlık versin en çok da ruh sağlığı
Bu dram niye diye sormaniz çirkin, daha zor sartların oldugunu hatirlatmak başka bisey, ac misin, sakat mısın gibi sorgulayıci tarzda yaklasmak baska bisey. Siz negatifsiniz, derdin yok laf olsun diye dram yapiyorsun diyerek sucluyorsunuz, iyi niyetli yaklasimi anlarim sizinki iyi niyetse eger tarziniz bana uymuyor, uymak zorunda da degil, selametle...Yoo ne münasebet. Ben çok pozitif bir insanım. Hastalığımi bile böyle yendim. Size soru sordum demek ki bu sıkıntıları yasamamissiniz yanıt yok. Ben bu sıkıntıları yaşamadım ondan mutluyum diyorum. Bı sağlığım sorunluydu. Kaba kaba ne biçim laflar etmişsiniz. Bırakın sağlığınıza şükredin demişim siz mi negatifsiniz ben mi:)
Yaptığınız şeye dram harici daha uygun bir tanım bulursanız beni bilgilendirirsinizBu dram niye diye sormaniz çirkin, daha zor sartların oldugunu hatirlatmak başka bisey, ac misin, sakat mısın gibi sorgulayıci tarzda yaklasmak baska bisey. Siz negatifsiniz, derdin yok laf olsun diye dram yapiyorsun diyerek sucluyorsunuz, iyi niyetli yaklasimi anlarim sizinki iyi niyetse eger tarziniz bana uymuyor, uymak zorunda da degil, selametle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?