izmir 2013 anne adayları

Merhaba İzmirli hamişler ben bebek için değil ama çatlakları önlemek için bir ürün kullanıyorum ama onu sitede bulamadım. Üzerinde test edildiği yazıyor, niveanın bebek yağı... Özellikle badem yağlı olduğu için aldım, umarım bir sorun olmaz...

Bu arada size bir şey soracağım, bebeğim için alışveriş düşünmüyordum ama şimdiden ağırlaştım ve yürümede zorlanıyorum ileride hiç halim kalmaz diye ciciler almak istiyorum. İzmir'de hem kaliteli hem de uygun bebek kıyafetleri satan tavsiye edeceğiniz bir yer var mı?

Haa bir sorum daha olacak, karnım iyice belirginleşti hamile kıyafetleri bakıyorum ama bakmakla kalıyorum 4-5 ay için 100 lira vermeyi israf olarak görüyorum... Hem şık hem de uygun kıyafetler arıyorum... Umarım çok zor değildir...

Merhaba canım
bebek yağını herkes kullanıyor sorun olmaz ınsallah hepimiz için :)
Daha cok izmirde kemeraltı mağazalarından alıyor ınsanlar.Ben herseyı ınternetten aldım.Dukkan dukkan dolanamıyorum rısklı bır hamılelıgım oldugu ıcın.Ama gırdıgım bır ıkı magazayla ınternet fıyatlarını karsılastırınca cok fark yok hatta netten daha kalıtelı alabılıyorsun.
Hamile giyim dedigin gibi cok pahalı.Eger zayıf bırıysen gıydıgın kıyafetlerın buyuk bedenını alabılırsın.Ben oyle yapıyorum.Yada lcwaikikide de ucuz hamıle gıyım.Tişortler pantolonlar oraya bakabılırsın.

Merhaba Anne Adayları,

Öncelikle Allah hepinize sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Ben İzmir'de yaşıyorum. doğum ve Düğün Fotoğrafçılığına başladım. Eğitimimi bitirdim ve sertifikamı aldım. İsteyenler olursa ücretsiz olarak fotoğraflarınızı çekmek istiyorum. Hem size güzel bir hatıra hem de kendim için bir deneyim olacak. İlgilenenler bana özelden mesaj ile ulaşabilirler.

Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba kızlar

alarji oldum bunun için doktorum 37+3 de alıcak yavrumu

paşam 13 mayıs pazartesi geliyorrrr kızlarr

dua edin

Merhaba kızlar

dua edin

Cok gecmis olsun umarım sorunsuz bir dogum olur, bebeğini sağlıklı olarak alırsın kucağına. Cok heyecanlisindir şimdi :) guzel haberlerini bekliyor olacağız

Merak ettim nasil bir alerji ? Bende de alerji var da :)

Merhaba kızlar,
Doktorum Aral Özbal, sanırım Egepol'de doğum yapacağım, yarışmaya Gaziemir'den katılıyorum.

Özel hastane fiyat ve nereleri düşündüğünüzü ve fiyatlarını yazar mısınız?

Merhaba kızlar

dua edin
Çok yakın doğumun , Allah yardımcın olsun ,dua edicem senin için..Önce Allaha sonra Kahraman beye emanetsin yüreğini ferah tut:)
Çınarlı da mı karar kıldın ? Hadi bakalım takip edeceğim güzel haberlerini..

günaydın izmirin güzel hatunları :) bizde hızlandırdık çalışmaları mercimegi fırına koymanın zamanı geldi allahm insallah nasıp eder de bizimde bebeğimz olur bende hatay inönü cad. oturuyorum çankaya da çalışıyorum

Merhaba kızlar

dua edin

İlk anne sen olacaksın :) Artık tecrübelerinle bizleri aydınlatırsın. Canım allah senin bebeğinin ve doğumuna girecek olan sağlık ekibinin yanında olsun. Sağlıklı bir şekilde kavuşun birbirinize. İyi haberlerini bekliyoruz.

Kimse aldıklarını paylaşmıyor ama ben yine de ekliyorum.Fikir olur belki sizlere.

Küvet olarak milkway- karibu aldım.Dün geldi. İnternetten aldım.Oldukça güzel ve kullanışlı.Benim için en önemli özelliği katlanabilir olması.Ve kademeli şekilde katlayabiliyorsun.

Park yatak olarakda prego markayı düşünüyorum henüz almadık ama.60-120 olan.300 civari fiyatı.

Oto koltuğu olarakda chicco eletta.O da 300 civari. 0-18 kg olana kadar kullanabiliyor.Bebek için yatma pozisyonu da var.

Park yatağın içine İşbir yatak alacağım.Biraz pahalı ama ilk dönemler gelişimi açısından önemli diye iyi bir yatak alacağım.Lateks malzemesi ki bebekler için en uygun olan o.İki çeşit var.Biri babybed.Sadece dış kılıfı antialerjik antimite antibakteriyel.Onun fiyatı 250 TL.Diğeri Quallofil Allerban.Bunu içi dışı aynı özellikte.Fiyatı 270.Bunlar 60-120 ölçü fiyatı.

Henüz uyku setine karar vermedim.

Eki Görüntüle 707679 Eki Görüntüle 707680 Eki Görüntüle 707681 Eki Görüntüle 707682 Eki Görüntüle 707683 Eki Görüntüle 707684

ben daha hıçbırşey almadım. sadece kızım olduğunu oğrendığım gun bıkaç parça birşey aldım
cici35 ALLAH hayırlı tez doğumlar nasip etsın cnm

kızlar selam bnede izmirdenım:) 23 haftalık hamişim.özel doktora gıdıyorum dogumu ya karatasda yada cınarlıda yapıcam..

yinede herşeyin vardın bi hayrı diyorum ama kızlar benim ovulasyonun en yüksek oldugu gün kandil yaaa yaramazlık yapamıcaz ama kocikom da o gün tüplerde olması gerekiyo diyo inşallah dediği gibi olur bigün önceden yapınca tutar dua edin

Selam kizlar bende izmirdenim ama hamile degilim iki senedir olacagim gunu sabirla bekliyorum benimki sebepsiz infertilite bide benim rahmim ters bu konuyla ilgili bilginiz varsa yorumlarinizi bekliyorum.sizinde Allah bebeklerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin hayirli kandiller.

Kızlar hello baby mağazasında 250 Tl alışverişe 50 TL hediye çeki var.Alışveriş düşüneneler bakabilir.Özellikle bayraklı şubesi.Herşey var içinde.

selam kizlar:)

ben londra'da yasiyorum ama izmirliyim. bu yazi da izmirde gecirmeyi dusunuyorum:) daha 3 aylik hamileyim, pek anlayamadim acikcasi nasil bisey oldugunu. zaman ilerledikce, bebeginizi hissettikce, degisen duygularinizi paylasabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…