- 20 Mart 2008
- 2.997
- 98
- 163
- Konu Sahibi adrenalinww
-
bende 7 hafta 5 günlük hamileyim.izmirdeyim bende.yarın kordon klinikte başlayacağım inşallah.
bende izmirdeyim ve 28 haftalık hamileyim. dün kan uyuşmazlığı iğnemizi de olduk. gaziemir şifaya gidiyorum memnunum fakat ayrancılardaki medifema hastanesinin açılmasını bekliyorum eğer yakında açılırsa oraylada görüşmek istiyorum doğum için. çok iyi doktorların geleceğini duydum. ama bana yetişmezse şifaya devam gibi görünüyor. herkese hayırlı doğumlar diliyorum. bildiğim her konuda yardımcı olmak isterim.
teşekkür ederim canım evet aynı haftadayız seninle benimde kızım olacak nasip olursa :)
teşekkür ederim canım evet aynı haftadayız seninle benimde kızım olacak nasip olursa :)
hayırlısıyla sağlıkla gelsinler canım sanırım g.emir tarafında oturuyosun
bende çınarlıda düşünüyorum bakalım hayırlısı
amin canım inşallah bütün hamişlerimize Allah kolaylık versin. ben ayrancılarda oturuyorum gaziemir şifaya devam ediyorum. bakalım işte dediğim gibi yeni hastanenin açılmasını bekliyorum medifemanın hayırlısı.
ee hazırlıklarınız ne durumda ? bizim ilk yavrumuz daha
ayrancılar demek bende pancar girişindeki sanayide çalışıyorum evim izmir hatayda ....
canım arkadaşım dogum yaptı ocakta şifada memnun kaldı ... sana dogumla ilgili tarih verildimi ?
bizimde ilk canım. ufak tefek hazırlıklar yaptık beşiğini ve bikaç parça ihtiyacını aldık fakat asıl alışverişimi bikaç hafta sonra yapmayı düşünüyorum. çok abartmadan gerekli şeyleri almak lazım çünkü bebekler çok çabuk büyüyor ve çogu kıyafeti giyemiyor diyor herkes. çalışıyorum o yüzden bir hafta sonu hepsini halletmeyi düşünüyorum. doğum iznine ayrılmayı beklersem ozamanda ağırlaşırım diye düşünüyorum.
bizde odasının sip. verdk arabasını aldık dediğin gibi kıyafette fazla agırlık vermedim değişken şeyler aldım 0-3 / 3-6 arası aldıklarımda artık diğerlerini paşa gelince alırız diye düşündüm allahın izniyle
çalışan annesin demek sende ben 32 haftada çıkmıycam izne eger doktorum izin verirse tabi =) sonra 5 haftayı dogumdan sonraya aktartıcam kii oglumla biraz daha uzun kalayım
aynen bende senin gibi düşünüyorum canım bakalım 37.haftaya kadar çalışmak istiyorum. şu doğum izni yürürlüğe girseydi 6 ay alarak ozaman 32.haftamda ayrılmayı düşünürdüm belki. çünkü 8 hafta doğum öncesi 16 hafta doğum sonrası olacak deniyor.
cnm merhaba şifaya gıdıyormuşsun. ikili tarama testıne ne kadar ucret verdığını oğrenebılır mıyım. yakında bu tetsım var telde fıyat soylemıyorlar. ona göre hazırlıklı gıtmek ıstıyorum
cnm merhaba şifaya gıdıyormuşsun. ikili tarama testıne ne kadar ucret verdığını oğrenebılır mıyım. yakında bu tetsım var telde fıyat soylemıyorlar. ona göre hazırlıklı gıtmek ıstıyorum
evette pek çıkcaga da benzemiyor işte hayırlısı bakalım nerde çalışıyosun canım ?
sağolun kızlar. bana bı arkadaşım 200 ü gözden çıkar dedıde fazla geldı:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?