izmir 2013 anne adayları

bende izmirdeyim ve 28 haftalık hamileyim. dün kan uyuşmazlığı iğnemizi de olduk. gaziemir şifaya gidiyorum memnunum fakat ayrancılardaki medifema hastanesinin açılmasını bekliyorum eğer yakında açılırsa oraylada görüşmek istiyorum doğum için. çok iyi doktorların geleceğini duydum. ama bana yetişmezse şifaya devam gibi görünüyor. herkese hayırlı doğumlar diliyorum. bildiğim her konuda yardımcı olmak isterim.

hoşgeldin canım aynı haftadayız

benim oğluşum oluyor canım senin melginin cinsiyeti ne

teşekkür ederim canım evet aynı haftadayız seninle benimde kızım olacak nasip olursa :)

hayırlısıyla sağlıkla gelsinler canım sanırım g.emir tarafında oturuyosun

bende çınarlıda düşünüyorum bakalım hayırlısı

hayırlısıyla sağlıkla gelsinler canım sanırım g.emir tarafında oturuyosun

bende çınarlıda düşünüyorum bakalım hayırlısı

amin canım inşallah bütün hamişlerimize Allah kolaylık versin. ben ayrancılarda oturuyorum gaziemir şifaya devam ediyorum. bakalım işte dediğim gibi yeni hastanenin açılmasını bekliyorum medifemanın hayırlısı.

ayrancılar demek bende pancar girişindeki sanayide çalışıyorum evim izmir hatayda ....

canım arkadaşım dogum yaptı ocakta şifada memnun kaldı ... sana dogumla ilgili tarih verildimi ?

ee hazırlıklarınız ne durumda ? bizim ilk yavrumuz daha

bizimde ilk canım. ufak tefek hazırlıklar yaptık beşiğini ve bikaç parça ihtiyacını aldık fakat asıl alışverişimi bikaç hafta sonra yapmayı düşünüyorum. çok abartmadan gerekli şeyleri almak lazım çünkü bebekler çok çabuk büyüyor ve çogu kıyafeti giyemiyor diyor herkes. çalışıyorum o yüzden bir hafta sonu hepsini halletmeyi düşünüyorum. doğum iznine ayrılmayı beklersem ozamanda ağırlaşırım diye düşünüyorum.

ayrancılar demek bende pancar girişindeki sanayide çalışıyorum evim izmir hatayda ....

canım arkadaşım dogum yaptı ocakta şifada memnun kaldı ... sana dogumla ilgili tarih verildimi ?

şifadan bende memnunum açıkçası şimdiye kadar sadece ayrancılardaki hastane bize çok yakın ve iyi doktorlarda gelirse değerlendireyim diye düşünüyorum.
dün doktoruma sordum ama henüz bi tarih söyleyemeyiz 38.haftaya doğru belli olur diyor.

bizde odasının sip. verdk arabasını aldık dediğin gibi kıyafette fazla agırlık vermedim değişken şeyler aldım 0-3 / 3-6 arası aldıklarımda artık diğerlerini paşa gelince alırız diye düşündüm allahın izniyle

çalışan annesin demek sende ben 32 haftada çıkmıycam izne eger doktorum izin verirse tabi =) sonra 5 haftayı dogumdan sonraya aktartıcam kii oglumla biraz daha uzun kalayım

aynen bende senin gibi düşünüyorum canım bakalım 37.haftaya kadar çalışmak istiyorum. şu doğum izni yürürlüğe girseydi 6 ay alarak ozaman 32.haftamda ayrılmayı düşünürdüm belki. çünkü 8 hafta doğum öncesi 16 hafta doğum sonrası olacak deniyor.

cnm merhaba şifaya gıdıyormuşsun. ikili tarama testıne ne kadar ucret verdığını oğrenebılır mıyım. yakında bu tetsım var telde fıyat soylemıyorlar. ona göre hazırlıklı gıtmek ıstıyorum

evette pek çıkcaga da benzemiyor işte hayırlısı bakalım nerde çalışıyosun canım ?

canım okadar pahalı değil sanki ben özel lab. yaptırdım 60 tl gibi bi rakamdı yanılmıyosam orda daha uygundur diye düşünüyorum

evet şifaya gidiyorum canım fakat ikili taramamı ben konak kadın doğumda ücretsiz olarak yaptırdım. çünkü yanlış hatırlamıyorsam 90 tl ücret söylemişti doktorum istersen dışarda yaptır kabul ederim dedi bende konak kadın doğumda ücretsiz yaptırdım. ama 3lü tarama çok pahalı değil 19 tl ödemiştim şifada.

sağolun kızlar. bana bı arkadaşım 200 ü gözden çıkar dedıde fazla geldı:26:

sağolun kızlar. bana bı arkadaşım 200 ü gözden çıkar dedıde fazla geldı:26:

fırsatın varsa git devlet hastanelerinde yaptır derim canım sen bilirsin. bebişin hayırlı olsun senin yeni sayılır daha Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıkla inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…