Izmir///35

ablammmm hoŞgeldın yenıden aramıza Çok sevındım gÖzlerım hep senı aradı kk da kendını toparla artık allahın taktırı ılahısı tkrr baŞın saĞolsun hoŞgeldın...

ablammmm hoŞgeldİn yenİden aramıza Çok sevİndİm gÖzlerİm hep senİ aradı kk da kendİnİ toparla artık allahın taktİrİ İlahİsİ tkrr baŞın saĞolsun hoŞgeldİn...

canım benim. evet artık üzülmeyle onu geri getiremeyeceğimizi anladık. bende kendimi buralara attım. sizlerle olmak istedim.

haklısın canım. konuşarak açılabildim. yoksa çıldırırdım. ölmeden sesini son kez duymak çok zordu. bu hafızamdan zor silinecek.

cok zor allah sabir versin unutulmuyor ,ben hala babami unutamiyorum her sey hatirimda unutulmuyor arkadasim fakat ne yapacagiz katlaniyoruz allah yasayanlarin acisini göstermesin

iyi geceler diliyorum allah sabir versin aci göstermesin konusmak istedigin zaman ben hep burdayim arkadasimbirazcik olsun yardimim olursa sevinirim cok iyi dost arkadassiniz görüsmek üzere kaydirigubbakcemile3

ya ablacım çok üzüldüm ben hiç duymamıştım başınız sağolsun allah sabırlar versin bütün ailenize..

merhabalar kizlar bir yeni gün daha basladi hayirli olmasini diliyorum hepimizekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar ben geldim ama kaçıyorum selam vermeden geçmek istemedim hepinize keyifli sohbetler akşama görüşürüz inşallah..a.s.a.s.

ablacım hiç önemli değil keşke hiç yazmasaydın ama böyle bişey sebep olmasaydı ..takdiri ilahi yapacak bişey yok allah sabır versin başınız sağolsun ...çoook öptüm kendine iyibak ...:teselli:

özgürce yaşamaktır ızmir.
Ruhunu teslim edip Ege'nin sularına
Gözleri kapalı yürümektir Kordon'da
Taze kumru kokusu,
Martı çığılığı
Ve bir dost selamıdır...
Genci,yaşlısı.
Kadını,erkeği
El ele yürümektir sevgiyle...
En kalabalık sokaklarında bile,
Asla kaybolmamaktır.
Asaleti,nazı,edası
Kadınlarında gizli.....
Değişilmez şehirdir ıZMıR......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…