İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

plincim aramıza hoşgeldin sağsalim kucaklarsın umarım bebeğini
ben tahir beyin özeline gidiyorum ve herkese de tavsiye ederim
bende hep sorucam diyorum bu hastaneden ayrılma işini sonra hep unutuyorum
hoş ayrılıp ayrılmaması hiiiçççç önemli değil benim için
o bir biçimde bizim için en sağlıklı ve bütçemize en uygun şekliyle halleder doğumlarımızı merak etme gözün kapalı gidebilirsin ama randevuyu ne zamana alabilirsin bilmiyorum bu aralar 3 hafta 1 ay sonraya veriyorlarmış randevuyu öyle duydum
ben bir kaç arkadaşıma zorla bir hafta sonraya falan randevu alabildim geçen hafta...
karar verirsen yaz sana da alırım canım

canım yardımın için teşekkür ederim şimdi aradım muayenehaneyi çarşamba günü bi boşluk varmış randevu aldım senden öğrenmek istediğim birkaç şey var birincisi sende doğumunu hastanede mi yapacaksın hastanede yapacaksan tahir beyle bu konu hakkında konuştun mu doğumuna o girecek mi ikincisi ben şimdiye kadar hep şinasi beye muayene oldum memnunm ama hastane ortamını bilirsin ne kadar ilgilenselerde özel gibi olmuyor şinasi beyin özeli olsa mutlaka giderdim ama maalesf yok tahir beyi hiç tanımıyorum ilgi alakası nasıl özel hastalarını birebir tanır mı yardımcı olursan sevinirim

ben Tahir beyin özeline gidiyordum doğumuma kendisi girdi ilgi alakası süperdir hastalarını tanır gittiğinde görceksin zaten ne kadar iyi bir doktor olduğunu

ben daha karar vermedim doğumu nerede yapacağıma plincim
ama nerede olursa olsun tahir bey girecek doğumuma
tahir bey hastalarıyla çok ilgilidir
geçen hafta pazar günü çok sancım oldu eşim tahir beyi aradı benim ağrıdan ağladığımı görünce korktu herhalde bende foçadaydım acile git doktorla beni konuştur dedi
telefonumun şarjı bitmişti bana ulaşamayınca arkadaşımı eşimi acil servis doktorunu falan aramış ne kadar ilgili sen karar ver tatlım

plincim benim bebişim erkek
nasip olursa az kaldı doğuma,gün sayıyoruz artık.

arkadaşlar aydınlatmışlar seni,gerçekten çok iyi diyolar Tahir bey için herkes
ben malesef çok geç öğrendim,o yüzden de hiç gitmedim kendisine.

ne güzel canım şanslısın yani, ben randevu aldım çrşmb gitcem ama benim durumum özelde doğurmaya müsait değil o yüzden tereddütlüyüm zaten sırf senden değil bir çok kişiden duydum tahir beyin methini inşallah hastaneden ayrılmaz bak ne güzel söylüyorsun sancılandım hemen aradık diyorsun benim sıkışınca arayabileceğim bi doktorum yok o yüzden muayenehane istiyorum devlet hastanelerinde herşeyi soramıyorsunki doktoruna arkanda bekliyor yüz kişi..... inşallah tahir bey hastaneden ayrılmaz yarı kontrolüm var hastaneye gidicem tahir bey hastanede olursa onunlada konuşayım diyorum allah seninde yardıcın olsun canım inşallah sağ sağlim alırsın bebişini kucağına

sunuakcım normaldoğum mu olacak seninksi ben normalden biraz korkuyorm ama doktor normalderse de itiraz etmiycem sonuçta onlar daha iyi bilir

amin canım inşallah hepimiz sağ salim kucaklarız bebeklerimizi
benim amniyosentezimi de tahir bey yaptı başkalarının yaptığının 3/1 fiyatına üstelik
ben tahir beyin doğum konusunda da çok yardımcı olacağını düşünüyorum
bende zengin değilim ama epiduralli normal doğum istiyorum o yüzden özeli düşünüyorum
eşimde 50 kez doğurmıycaksın nerede istersen orada yap dedi
eğer kendime güvenebilsem normal doğum konusunda gözüm kapalı devlet hastanesinde doğururum
tahir özgüderi tercih etmekle ne kadar doğru yaptığını çarşamba günü göreceksin plincim

bilgilendirdin için çok sağol gülşencim ya kafam çok karışık biliyor musun inşallah herşey hepimizin gönlünden geçtiği gibi olur yarn hastaneye gidicem tahir beyle konuşursam yazarım yine

bilgilendirdin için çok sağol gülşencim ya kafam çok karışık biliyor musun inşallah herşey hepimizin gönlünden geçtiği gibi olur yarn hastaneye gidicem tahir beyle konuşursam yazarım yine

ben bugün gördüm aslında tahir beyi hastanede
eğer poliklinik günü değilse ulaşman biraz zor olabilir
telefonunu yazayım istersen sana
birde hastaneden ayrılırsa zor durumda bırakmaz biz merak etme
mutlaka bizim için bir çözüm vardır aklında işini fazla ciddiye alan biri çünkü

canım yarın göremezsem çarşamba gidicem zaten yüzyüze konuşmam daha iyi yine de çok ilgilendin benimle valla çok sağol canım yarın yazarım yine

canım yarın göremezsem çarşamba gidicem zaten yüzyüze konuşmam daha iyi yine de çok ilgilendin benimle valla çok sağol canım yarın yazarım yine

tabii ki yardımcı olacağız birbirimize hamilelik dönemi çok hassas oluyoruz
kendimi senin yerine koyuyorum hamileliğim genel anlamda iyi geçiyor ama
2 kez sancılandım 1 kez ishal oldum ulaşabileceğim bir doktorum olmasa çok tedirgin olurdum
haberlerini bekliyorum canım
belki bir sonraki randevunda karşılaşırız muayenede
yanılmıyorsam 23 temmuz kontrolüm adım gülsen çıkarken hülya (sekreter) yeni randevunu verir zaten aynı güne al tanışırız hem
hülyaya söylersen benim randevu saatimin hemen sonrasını verir sana

sunuakcım normaldoğum mu olacak seninksi ben normalden biraz korkuyorm ama doktor normalderse de itiraz etmiycem sonuçta onlar daha iyi bilir

canım benim şimdilik normal görünüyor ama bilmiyoruz yine de
inş.sancılarım gelir çok zaman geçmeden,40.haftadayız çünkü

yoksa sezeryanla aldıralım falan diye düşünüyoruz arada geciktikçe.normal istiyordum ben hep ama,nasip canım.
Rabbim hayırlısını versin artık.

hayırlısı neyse o olsun canım
normal ya da sezeryan bebeklerimiz sağlıklı olsun da herşeye katlanırız
benim kızım bir tekmeler atıyor şimdi teyzesi inanamazsın
bu kadar güçlü değildi ne zaman güçlendi anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…