İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

kızlaaaarrrrr burdayım ben,doğum yapmadım daha merak etmeyin.
ama ağrılarım çoğaldı bugün baya.
sizler iyisinizdir inş.
esracım çok iyi doğmuş bebişin Allah a emanet,daha da sağlık versin Rabbim.
gulsen senin sonuçlarının iyi çıkmasına da sevindim tatlım.
benim için bişiler soracaktın,unuttunmu yoksa(

olur mu sordum tabiii
ama doğuma gittiğini sanıp yazmadım
devlet hastanelerinde epidural anestezi normal doğumlarda yapılmıyormuş canım
böyle olunca ben ya normal doğumdan
ya da devlet hastanesinden vazgeçicem tatlımmm

cnm ıyı olmana sewındım bı an bende acaba doğumamı gıttı dedım akannehir senın ıcın tekrar tekrar hayırlısını dılıyorum.. artık gözümüz kulağımız sende. kendıne dıkkat et canım, öptümm opuyorumnanaktan

evet gulsencim yapılmadığını biliyordum da acaba dedim dr.özel olunca ücret karşılığında isteğe bağlı olarak yaptırabilirmiyiz ki diye demiştim.
saol canım sorduğun için.

saol canım benim
büyüklerden bi tek ben kaldım,ben de bir an önce kurtulurum inş.sağ salim
dualarınızı eksik etmeyin.

__ GULSEN ___ ikimizde yolu yarılamışız cnm. benım göbek hafıf çıktı. artık belı sıkı seyler gıyemıyorum.

__ SUNUAK___ MERAK ETME CNM HER ZAMAN DUALARIM SENINLE. DEDıĞıN GıBı ŞU AN EN KIDEMLI SEN VARSIN.. ZAMANLA SIRA BIZEDE GELICEK kaydirigubbakcemile3

canım ya benim karnım koooooocaman oldu artık ben sadece hamile pantolonlarına sığıyorum sadece 4.5 kg alıp bu kadar şişmiş olmak garip 6aylık karın böyle olur diyorlar ama bana büyük gibi geliyor

teşekkür ederim kızlar size,iyi dilekleriniz ve dualarınız için.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

kızlar birşey sorcam. Tahir bey doğumu kendisi mi yaptırıyor. doğuma onun girmesi falan diyosunuz?

canım ya benim karnım koooooocaman oldu artık ben sadece hamile pantolonlarına sığıyorum sadece 4.5 kg alıp bu kadar şişmiş olmak garip 6aylık karın böyle olur diyorlar ama bana büyük gibi geliyor

Gülsencim sen benim karnımı görceketin plates topu yutmuş gibiydim herkes ikiz snıyordu patlıcak gibiydim çokda kilo aldım Tahirbey kızıyodu bana ama şuan hepsini verdim.Emrenin resimlerimi eklicem canım geçen albüm oluşturayım dedim beceremedim yeniden denicem olmadı profilime eklerim

kızlar birşey sorcam. Tahir bey doğumu kendisi mi yaptırıyor. doğuma onun girmesi falan diyosunuz?

canım arkadaşlar cvp.verecektir sana ama görmüşken ben de yazayım dedim :)
özeline gidiyo arkadaşlar,isterlerse anlaşıyolar Tahir beyle o giriyo,tabii planlı doğumsa yani sezeryansa sanırım.

sizi topikler sizi :))
benim 6 aylıkken küçüktü karnım,7 de bile öyleydi
sonradan biraz büyüdü,hala bile anlamayıp kaç aylıksın diyen var:)
ama kiloluyum ben de oldukça,ondan mı acaba diyorum belli olmuyo

bazıları da için geniş senin diyolarsırnaşık şey

ben normal doğuma ebeler giriyor diye biliyorum çünkü, dr sadece sezeryana giriyormuş, bi de doğum zor olursa falan

devlet hastanelerinde doktorlar yaptırıyorlar cnm.

yeldacım bebişin resmini gördüm,çok tatlı yaa maşallah subhanallah yerim ben onu
bizimki de böyle mi acaba ya

Teşekkür ederim canım Emre orada 2.5 aylık yeni resimlerini bilgisyara atınca eklerim profilimdede var bir resmi Sunuak senin iç karnın geniştir daha güzel ben son zamnalarımda lavaboya bile yaklaşamıyordum

kıyamam yaa zor olmuştur senin için.
gerçi ben de lavaboya yaklaşırken zorlanıyorum yani karnım tam değmesin diye geride duruyorum ya ondan belim ağrıyo artık.
emrenin yeni resimlerini de bekliyoruz.yakışıklı prens:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…