İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

teşekkür ederiz teyzesi seninkide doğsun artıkda seninkininde resmini görelim.Ben doğumdan sonra baya bir bocalamıştım sanki herşeyi ilk defa yapıyormuşum gibi geliyordu

inş.canım benim,ben de sağ salim kavuşayım hele oğluma koyarım resimlerini.
bocalar insan yaa hamilelikti,doğumdu çok farklı süreçler
ama alışıyo dimi insan her bişeye,yeterki sağlık olsun.

alışıyor tabii hele lohusalıkta aman herkafadan bir ses çıkıyor sen sakın kimseuyi dinleme ama bebişini kucağına alınca unutuyor insan herşeyi

kızlar birşey sorcam. Tahir bey doğumu kendisi mi yaptırıyor. doğuma onun girmesi falan diyosunuz?

esracım evet doğuma tahir bey giriyor ama ben bucadan vazgeçtim galiba
çünkü normal doğum istiyorum epidural de istiyorum tahir bey bunu sadece çınarlıda yapabilir.
eşime de söyledim o da tamam veririz o parayı 50 kez mi doğuracaksın dedi
sunuak için konuşunca bende öğrenmiş oldum
epiduralli normal doğum uzun sürüyormuş normal doğumdan
böyle olunca bir bütün gün tahir beyin doğumda olması demek
devlet hastanelerinde normal doğumda epidural kullanılmamasının nedeni de buymuş doğum uzuyormuş ve doktorun doğumu sürekli gözlemesi gerekiyormuş
dayanabilirsem epidural istemiycem zaten ama ya dayanamazsam

ben de cok emin olarak biliyorum zaten doğumu ebeler yaptırıyor, ancak sorun olursa dr a haber veriliyor diye. ama sunuak dr lar giriyo diyince sasırdım

ben de cok emin olarak biliyorum zaten doğumu ebeler yaptırıyor, ancak sorun olursa dr a haber veriliyor diye. ama sunuak dr lar giriyo diyince sasırdım

yok canım doktorlar giriyor normal doğuma da sadece ebeler olur mu
hiçbir doktor o sorumsuzluğu yapmaz 2 can söz konusu
ama normal doğumda epidural anestezi yapmıyorlarmış devlet hastanesinde

kızlaaarrrrrr napıyosunuz??

yeldacım Allah bağışlasın,harbiden çok yakışıklı,şöyle ayrı bir edası karizması var
biraz da yeğenime benzettim,o da böyleydi minikken:)
Allah nazarlardan korusun onu.

sağol teyzesi teşekkür ederiz çok canlar yakcak benim oğlum babası öyle diyor hadi artık seninkininde resmini görelim ben seni görmeyince kesin doğurdu dedim

hep öyle diyolar biliyomusun
eşi dostu aramaya korkar oldm,noldu doğum yaptınmı diye açıyo telefonu herkes:)
bugün geceden beri baya ağrılarım var,gaz sancısı gibi de sancım var
ama gidip gelmiyo,sürekli var.o yüzden doğum sancısı değildir bu sanırım diyorum.

inş.tatlım,ben de koyarım prensimi.
seninki de harbi çok canlar yakcak
ah burda olsa bi sevsem,bi sevsem ben onu,canım benim ya

evet bana da öyle gibi geliyor cnm.
en çok korkum da sancımın gelmeyip de suni sancı verilmesi ve ardından sezeryan olmak
bi kaç arkadaşımın öyle oldu

hayırlısını diliyorum cnm yapacak başka bişeyim yok,napayım

mhrb arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum 23 haftalık hamişim buca yeni doğuma gidiyorum doktorum şinasi bey çok memnunum ama özelini kapatmış ben özele gidip hastanede doğum yapmak istiyorm tahir beyde çok iyi bi doktr diyorlar onun özeline gideyim diyorum ama oda duyduğuma göre hastaneden ayrılacakmış tahir beyin hastası olan var mı yardım eder misiz

evetr canım hakkında hayırlısı inşallah sağsalim kavuşursun oğluna

amin cnm inş.
plincim sen de hoşgeldin aramıza,
Tahir beyi sormuşsun gulsen arkadaşımız var sürekli ona gidiyo,o görünce yazar sana ama
sanmıyorum Tahir beyin ordan ayrılacağını,2-3 ay öncede ayrılck demişlerdi ama hala orda.
bu arada hayırlı olsun bebeğin de sağ salim kavuşursun inş.sen de bebişine
cinsiyeti ne?

sağol canım bebeğim kız olacak hayırlısıyla inşallah seninkinin cinsiyeti ne?

duyduğuma göre bu tam gün yasasının son günü 31 temmuz 2010muş benim doğum 6 kasımda ortada kalmak istemiyorum ya 31 temmzdan sonra tahir bey hastaneden ayrılırsa tam olarak bilen varsa cevap bekliyorum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…