İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

merhabalar kızlar naılsınız..

yeldacım bebeğin çok tatlı, maşallah allah nazarlardan korusun

__sunuak__ gülşen__ sizler nasılsınız.. nasıl bebişler ?

günaydın gulsencim,günaydın kıslarrr
maşallah subhanallah,nazar değmesin
ee büyüyo artık annesi,hareketler çoğalcak tabii,şeker kız candy:))

mrb.tatlım,
ben iyiyim çok şükür,ağrılar sızılar çoğaldı ama ee olacak okadar zamanı
sen nasılsın? herşey yolundamı?

teşekkürler canım hepimiz iyiyiz bebişlerimizde iyi
sunuakın doğuramamasının dışında sorunumuz yok
sunuak iyi bakıyor herhalde ki bebiş çıkmak istemiyor dışarı
sen nasılsın canımmmm

günaydın gulsencim,günaydın kıslarrr
maşallah subhanallah,nazar değmesin
ee büyüyo artık annesi,hareketler çoğalcak tabii,şeker kız candy:))

günaydın canım
ağrılar nasıl sıklaştı düzenli gelmeye başladı mı?
hepimizin meleklerine maşallah canım

canım benim ağrılar var baya ama öyle gelip giden cinsten değil,
doğum sancısı değil yani ozaman dimi :)
gaz sancısı gibi böyle,bi de dün geceden beri belim çok ağrıyo,bacaklarıma vuruyo.

gelsin artık sancılarım,bebişim,gelsiiiiinnnnnnnnnn

merhaba kızlar... gülşencim iyiyim cnm ne olsun. 20.haftaya girdim. nasipse haftaya cinsiyetini öğrenmek istiyorum. tabii bnm afacan gösterirse aklinialirimsmile

walla sunuak senin bebek çok rahat sanırım her pc.yi açışımda inşallah hayırlı haberlerini alırım diyorum. nyse hayırlısı inşallah beklediğine göre vardır bi bildiği bebişin yerimseniben

kendinize dikkat edin görüşmek üzre... sunuak dualarım seninle cnm... opuyorumnanaktan

nz35 tşk.ederim tatlım
inş.öğrenirsin sen de haftaya cinsiyetini.
ben 6 aylıkken öğrendm 25-26.haftada falan,göstermemişti benim prensim,bana dönük durmuş hep.

yeldacım hani sana demiştim ya yeğenime benziyo Emre çok diye
az önce anneme de gösterdim o da çok benzetti
yeğenim Adana da benim abimin görevi icabı.ondan annemin gözleri doldu
nekadar çok benziyo,çok tatlı o da maşallah diyo:)

gülşencim sen nasılsın?
nasıl pamuk prenses,oynaşmaya devam mı:)

kızlar mrhb bugün hastanedeydim ayrıntılı ulrasona girdim öğleden sonraya kaldım herşey normal çıktı şükür 21+1 günlük hamileyim bebiş 380gram çıktı sizce normal mi doktor normal dedi ama bana sanki biraz az geldi bu arada gülşencim beni sormuşsun az önce tahir beyin muayenehanesini bi daha aradım randevumu teyit edeyim diye yarın dörtbuçukta oradayım canım

herşeyin yolunda olması çok güzel cnm,inş.hep böyle devam eder.
normaldir kilosu soun etme kendine
ben unuttum o haftalarda kaç kilo olduğunu,hep tartılıyo ya insan unutuyo her yenisinde bi eskisini.

herşeyin yolunda olması çok güzel cnm,inş.hep böyle devam eder.
normaldir kilosu soun etme kendine
ben unuttum o haftalarda kaç kilo olduğunu,hep tartılıyo ya insan unutuyo her yenisinde bi eskisini.
çok sorun etmiyorum zaten canım ama ne zaman böyle test yapılsa o gün çok geriliyorum acaba bi sorun vamı diye allaha şükür ne ikilide ne üçlüde bi sorun çıkmadı şimdiye kadar normal

evet canım oynaşıyoruz kızımla sürekli elim karnımda zaten
geçen haftaki sancıdan sonra bir hafta çok hareketsizdi
bu hafta yine eskiye döndük annesini tekmeleyip duruyor yaramaz kızım

hadi bakalım annesi kızın bir sonraki ultrasonda da sana el sallar artık herhalde
sağlıklı olmanıza da çooook sevindim canım yarın tahir bey 4 boyutlu ultrasonla bakar bebeğine ben siyah beyazdan anlamıyorum zaten geçen hafta gittiğimizde bize yüzünün resmini verdi tahir bey
babasına aynı sen dedim ama kızım düpedüz kopyam
her ultrasona girdiğimizde benim gözlerim dolar ağlamamak için zor tutarım kendimi
selam söyle canım tahir beye
bu arada adım gülşen değil gülsen
seninki de pelin galiba plinden öyle anlaşılıyor

evet canım pelin şimdi sen dört boyutlu ultrason deyince heyecanlandım normal ulrasondaki gibi fotoğraf veriyorl mu senin duygularını çok iyi anlıyorum bende ilk zamanlar ultrasonda kızımı bişeye benzetemiyordum ama 3aylıkmı neydi doktor bi ultrason fotoğfafı verdi elleri ayakları yüzü yandan olduğu gibi çıkmış bi hafta bakıp bakıp ağlamıştm kim bilir 4boyutluyu görünce ne yaparım artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…