gülsencim gittim tahir beye gerçekten dediğin gibi çok iyi bi doktor aklıma takılan bütün soruları sordum tamgün yasası çıkınca ne yapmayı düşünüyorsunuz dedim hastaneden ayrılıcam dedi ben hastanede doğum yapmak istiyorum ve doğumuma sizin girmenizi istiyorum dedim büyük ihtimal öyle olur yasa onaylansa bile ben bakarım bi çaresine sen kafana takma bunları dedi içim bir rahatladı ki sorma bebişimi de gördüm :))))) okadar güzel gözüküyorki 4boyutluda nasıl anlatayım ki o duyguyu.... bide cd vedi bize tahir bey gerçi bilgisayarda açamadım ama...çok mutluyum .sağolsun tahir bey her yerini inceledi prensesimin ayyy çok güzeldi cdyi açabilsem defalarca izlicem
canım 15 temmuzda hasneye gel şeker yüklemesi yapıcaz dedi ozaman söylerim bi daha ne zaman geleceğini dedi. bende açamadım ki cd yi eşimin iş yerindeyim şimdi eve gideyim dvd de denicem bidecanımmmm çok sevindim memnun kalmana ben sana demiştim o bizi yarı yolda bırakmaz bir biçimde hallder diye bebeğinin sağlıklı olmasına da çok sevindim bir sonraki randevun ne zaman bana daha cd vermedi sorarım ben ona
___ gulşen__ merhaba canım sen nasılsın ?? bebeğin nasıl ?
_____sunuak_____ nasılsın canım. ne var ne yok ? nasıl gidiyo? bebiş ne alemde?
mrb.canım
iyiyim ben şükür ara ara sancılarımın ağrılarımın dışında bi sorun yok çok şükür.
bugün kontrolümüz vardı herşey yolunda,bebişim de iyi.
sen nasılsın,senin bebiş nasıl??
yok canım daha fazla bekleniyormuş malesef
dr.pazar yine gel nst ve kontrol için dedi,3 günde bir bakılck artık
42 haftanın sonuna kadar normalmiş,bekleniyormuş.
bilmiyorum gülsen yaa okadar gerginim ki,sancımı mı bekleyim,gelmezse suni versinlermi
başka yere gidip sezeryanla mı aldırsak bilemedik.
eşimle kararsız kaldık,çok zormuş beklemek biliyomusun
artık herşeye ağlamaklı oluyorum,çok gerginim,tedirginim...
___ gülşen___ sunuak ___ merhaba kızlar ben çok iyiyim şükür... 20.hafta bitmek üzre haftaya çarş.yada perş.günü gidicem.. umarım cinsiyetini söylerler, walla bende merak etmeye başladım.. aradabi kıpırdıyo fazla bi hareket yok henüz bilmiyorumkismile
sunuak cnm ınşallah hayırlı bi şekilde gelir doğumun.. rabbim yardımcın olsun. hayırlısı ile kavuş bebeğine :hooray:
araştırdık cnm hatta istedik de orda doğumu
ama başlardan beri kontrollere falan gitmediğimiz için doğuma da almıyorlar malesef.
yoksa orayı da gaziyi de çok istemiştik.
eğer çok gecikirse ve biz de sezeryana karar verecek olursak hayat a gitcz artık,orda var çünkü kaydım
istemiyorum orayı ama nasip gülsencim,ne diyeyim artık.
___ sunuak __ cnm öncelikle sağlıklı olmasını diliyorum ama kız bebiş olursa sanki daha cici bici olur diye düşünüyorum.. tabii herşey bi yana rabbim hayırlı ewlat versin.. kız yada erkek farketmez.. buarada benim ablalım 3üzleri var. 2 kız 1 erkek. hepsi ayrı güzeller ayrı sewimliler. kaydirigubbakcemile2
bişiy daha var benım aklıma takılan bucada normal doğumda epidural yapmıyolar mı. eğer öylese ben biraz tırsarım yaa eyvahedigeldismile
gülşen cnm ya sen şimdi doğum için nereyi düşünüyosun... şartları neler ? fiyat vs. datayları paylaşırmısın benımle ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?