İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

özele bak canım msn yazdım

tmm cnm istek gönderdim... kabul edersın. ordan detaylı dewam ederis

kızlar mrhb ben doruk tıp merkezine gittim 16 haftalıkken cinsiyet öğrenmek için sarışın bi bayan doktora muayene oldum zaten orada erkek jinekolog yok pek memnun kalmadım eğer memnun kalsaydım oraya gidecektim ssk ile anlaşmalı olduğu için ama pek içime sinmedi buca tıpta doğum yapan arkadaşlarım var hakkında olusuz bişey duymadım orayı da değerlendirebilirsiniz isterseniz

pelın cnm herkesde aynı telaş var... bende ınternetten araştırıyorumda, dorukla ılgılı kötu yazılar var. araştırmaya dewam ediyoruz

tabiiki kız erkek hepsi evlat
Allah hayırlı uğurlu,sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin cümlemize inş.

malesef buca kadın doğumda normal doğumda epidural yokmuş cnm

evet tahir bey izindeymiş.
gecikcek olursa,ya da sancılarım gelmezse işte düşüncez yine bi çareler napalım.
diyorum ya hayırlısı,bekleyip görcez artık ne olup bitecek.
inş.hayırlı güzel şeyler olur hepimiz için.

evet plincim aynen anlattığın gibi
bana direkt yapamıyoruz burda doğumu dediler.düşünsene,parasıyla değilmi yani hayret bişey.
ondan bu buca hastanesini çok istiyorum ben
bidahaki kontrole pazar gitcem nasipse,ne güzel dimi
hem tam teşeküllü,hem de 7-24 tabii doğum hast.olduğu için
diğer yerlerde muhatap bile bulamayabiliyorsun.

slm kızlar nasılsınız geçmişe bakamadım iyisinizdir umarım Sunuakcım herşeyin hayırlsı bundada vardır bir hikmet çok ağışlaştın sabırsızsın biran önce bebişini kucağıma alayım diyorsun haklısın senin yaramazında gelmeye hiç niyeti yok hakkında hayırlısı olsun canım

gülsen plin nz35 sizler nasılsınz

yeldacım mrb.biz iyiyiz ALlah a şükür,sen ve tatlı oğluşun nasıl?

evet yelda çok ağırlaştım artık,her geçen gün ödem topluyorum ve artık hareket etmekte bile zorlanıyorum.hep oturmak ya da yatmak istiyorum(
bu haftaa kadar böyle değildim,p.tesiden beri iyice ağırlaştım.
inş.canım hayırlısıyla,sağ salim,çok daha fazla bekletmeden gelir oğluşum.
beklemeye devam.....

sunuakcım hakkında hayırlısı olsun boşver özeli orası sadece bir tıp merkezi bizim hastanemiz tam teşekküllü bi hastane allah korusun ama doğum anında çıkabilecek bütün aksiliklere karşı hazırlıklılar ayrıca ben doktorların ilgi ve alakasındanda çok memnunum bir devlet hastanesi hastalarıyla ne kadar ilgilenebilirse o kadar ilgileniyorlar sağolsunlar kısmetse bende orada doğurucam inşallah

mrhb yeldacım biz iyiuiz şükür sen nasılsın senin yaramaz yazmak için sana pek fırsat vermiyo herhalde :roflol:

teşekkürler canım gayet iyiyiz biz kızımla şimdi temizliği bitirdik kahvemizi içerken size bakalım dedik.
sen nasılsın yakışıklı oğluşun nasıl?

aksini düşünme bile tabii ki herşey çooookkkkk güzel olacak
yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin sık biraz daha dişini bebiş geleceği zamanı biliyor
bak en azından erken doğum korkun yok senin
benim ödüm patlıyor zamanından önce gelirse diye
doğumuna gelicem haber vermeden doğurma sakın

gülsen tahir bey ne kadar izinliymiş onbeşinde beni hastaneye çağırdı ya

sen giderken 50 gr lık glukoz al
bir küçük şişe su
1 limon
limonu glukozu suyla karıştır iç
1 saat sonra kan vereceksin
ayakta durma benim başım dönmüştü ilk 15 dak.

slm gülsencim hayırlı cumalar
nasılsın?? ohh kızınla beraber kahveler içildi keyifle afiyetle,afiyet bal şeker olsun tatlım.yarasın
sigara yok dimi?? yoktur inş.sen kahve deyince aklıma hemen sigara geldi de:)

valla bu arada iyi motive ediyosunuz beni çok sağolun kızlar,sen de öyle öyle gülsencim
doğumuma haber vercm inş.nasip olursa ve bucada olursam.
bu arada msnde nezaman denk gelcez acaba:)

___plin__ gulsen___yelda__sunuak__ nasılsınız kızlar??? umarım herkes iyidir... sunuak cnm senı msn.den ekledım.. bılgın olsun.

hafta sonu ben olmayabılırım eşimle çeşmeye gidicez. kısada olsa mınık bı tatıl yapalım dedık :) sunuak şu mubarek gün inşallah geldiğimde hayırlı doğum haberini alırım.... öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…