canım benım kafam çok karışık... bucayı çok fazla övüyolar.. dıyorum demek kı herkesın bı bıldıgı var. ama epidural ile doğumu nıye yaptırmıyolar onu anlamış değilim.. ssk ıle anlaşmalı en guvenılır yerı bulmaya çalışıyorumm.. tabii buca olursa çok iyi olur. doruk tıp merkezi yazmışsın orayla bı görüşsemmi diyorum. sana doruktan nasıl bılgı verdıler ? süreklı muayene şartı var mı ? aslında msnde konuşsak çok guzel olucak.
___ sunuak __ cnm öncelikle sağlıklı olmasını diliyorum ama kız bebiş olursa sanki daha cici bici olur diye düşünüyorum.. tabii herşey bi yana rabbim hayırlı ewlat versin.. kız yada erkek farketmez.. buarada benim ablalım 3üzleri var. 2 kız 1 erkek. hepsi ayrı güzeller ayrı sewimliler. kaydirigubbakcemile2
bişiy daha var benım aklıma takılan bucada normal doğumda epidural yapmıyolar mı. eğer öylese ben biraz tırsarım yaa eyvahedigeldismile
ne diyeyim tatlım
bu hastanelerde bir ilginç oldu
tahir beyle konuşsan diyorum belki alır seni doğuma
napalım epiduralsiz normal doğum olsun
ya da sezeryan yapsın konuş bence bir kez
o da izinliymiş galiba senelik izne çıktı sanırım
ne yapsak ki
kızlar mrhb ben doruk tıp merkezine gittim 16 haftalıkken cinsiyet öğrenmek için sarışın bi bayan doktora muayene oldum zaten orada erkek jinekolog yok pek memnun kalmadım eğer memnun kalsaydım oraya gidecektim ssk ile anlaşmalı olduğu için ama pek içime sinmedi buca tıpta doğum yapan arkadaşlarım var hakkında olusuz bişey duymadım orayı da değerlendirebilirsiniz isterseniz
sunuakcım hakkında hayırlısı olsun boşver özeli orası sadece bir tıp merkezi bizim hastanemiz tam teşekküllü bi hastane allah korusun ama doğum anında çıkabilecek bütün aksiliklere karşı hazırlıklılar ayrıca ben doktorların ilgi ve alakasındanda çok memnunum bir devlet hastanesi hastalarıyla ne kadar ilgilenebilirse o kadar ilgileniyorlar sağolsunlar kısmetse bende orada doğurucam inşallahevet plincim aynen anlattığın gibi
bana direkt yapamıyoruz burda doğumu dediler.düşünsene,parasıyla değilmi yani hayret bişey.
ondan bu buca hastanesini çok istiyorum ben
bidahaki kontrole pazar gitcem nasipse,ne güzel dimi
hem tam teşeküllü,hem de 7-24 tabii doğum hast.olduğu için
diğer yerlerde muhatap bile bulamayabiliyorsun.
slm kızlar nasılsınız geçmişe bakamadım iyisinizdir umarım Sunuakcım herşeyin hayırlsı bundada vardır bir hikmet çok ağışlaştın sabırsızsın biran önce bebişini kucağıma alayım diyorsun haklısın senin yaramazında gelmeye hiç niyeti yok hakkında hayırlısı olsun canım
gülsen plin nz35 sizler nasılsınz
slm kızlar nasılsınız geçmişe bakamadım iyisinizdir umarım Sunuakcım herşeyin hayırlsı bundada vardır bir hikmet çok ağışlaştın sabırsızsın biran önce bebişini kucağıma alayım diyorsun haklısın senin yaramazında gelmeye hiç niyeti yok hakkında hayırlısı olsun canım
gülsen plin nz35 sizler nasılsınz
evet tahir bey izindeymiş.
gecikcek olursa,ya da sancılarım gelmezse işte düşüncez yine bi çareler napalım.
diyorum ya hayırlısı,bekleyip görcez artık ne olup bitecek.
inş.hayırlı güzel şeyler olur hepimiz için.
pelincim merhaba
gülsen tahir bey ne kadar izinliymiş onbeşinde beni hastaneye çağırdı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?