slm gülsencim hayırlı cumalar
nasılsın?? ohh kızınla beraber kahveler içildi keyifle afiyetle,afiyet bal şeker olsun tatlım.yarasın
sigara yok dimi?? yoktur inş.sen kahve deyince aklıma hemen sigara geldi de:)
valla bu arada iyi motive ediyosunuz beni çok sağolun kızlar,sen de öyle öyle gülsencim
doğumuma haber vercm inş.nasip olursa ve bucada olursam.
bu arada msnde nezaman denk gelcez acaba:)
___plin__ gulsen___yelda__sunuak__ nasılsınız kızlar??? umarım herkes iyidir... sunuak cnm senı msn.den ekledım.. bılgın olsun.
hafta sonu ben olmayabılırım eşimle çeşmeye gidicez. kısada olsa mınık bı tatıl yapalım dedık :) sunuak şu mubarek gün inşallah geldiğimde hayırlı doğum haberini alırım.... öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
reçeteye yazmış zaten bende ne bu diyordum şimdisen söyleyince anladım aç mı gidicemsen giderken 50 gr lık glukoz al
bir küçük şişe su
1 limon
limonu glukozu suyla karıştır iç
1 saat sonra kan vereceksin
ayakta durma benim başım dönmüştü ilk 15 dak.
reçeteye yazmış zaten bende ne bu diyordum şimdisen söyleyince anladım aç mı gidicem
canım ben sigarayı bırakınca hamile kalmışım zaten
sigaranın etkileri çabuk gitsin diye ilaç da kullanmıştım
bebişim tertemiz akciğerlere geldi
şimdi yanımda sigara bile içirtmiyor eşim
kahve deyince niye sigara geliyor aklına sende içmiyorsun değil mi?
rica ederiz şekerim tabii ki motive edicez
ama şaka bir yana gerçekten en büyük korkum erken doğum
içince tansiyonum düştü diyorsun evde içersem yollarda bayılmayayım bideevet canım aç gidiceksin
sabah erken git 8.30 da
çok ucuz 1-2 tl lik bir şey zaten
suyun üstünden biraz iç
limonu sık glukozu ekle
hatta sen bunları evde yap
git hastanede kanını ver bence
hafta sonu herkes tatilde ne güzel allah içinize sindirsin kızlar bende geçen hafta gittim ama girmedim korktum biraz, rahim açıkmış ya mikrop kapar bebek allah korusun ölür diyorlar endişelendim girmedim
hafta sonu herkes tatilde ne güzel allah içinize sindirsin kızlar bende geçen hafta gittim ama girmedim korktum biraz, rahim açıkmış ya mikrop kapar bebek allah korusun ölür diyorlar endişelendim girmedim
iyi bari içmeyişin güzel
ben de tiryakiydim de sigara+kahve ikilisine bayılırdım gülsencimtabii hamile kalınca bıraktım,5-6 ay hiç içmedim ama şimdi arada bi eşimden 1- 2 nefes çekiyorum
erken doğumdan korkma,kendine dikkat ettikçe hiçbişey olmaz Allah ın izniyle
9 aylık gelecek prenses ALlah ın izniyle bak göreceksin,kalbini ferah tut.
msndeyiz biz gelsene sen de işin yoksa:)
denize girebilirsin canım
rahim tıkacı denen birşey var bebeği hastalıklardan koruyan
temiz olduğunu bildiğin yerlerde gir denize hiç bir şey olmaz
doktorlar bol bol yüzün diyorlar
yeldacım mrb.biz iyiyiz ALlah a şükür,sen ve tatlı oğluşun nasıl?
evet yelda çok ağırlaştım artık,her geçen gün ödem topluyorum ve artık hareket etmekte bile zorlanıyorum.hep oturmak ya da yatmak istiyorum(
bu haftaa kadar böyle değildim,p.tesiden beri iyice ağırlaştım.
inş.canım hayırlısıyla,sağ salim,çok daha fazla bekletmeden gelir oğluşum.
beklemeye devam.....
mrhb yeldacım biz iyiuiz şükür sen nasılsın senin yaramaz yazmak için sana pek fırsat vermiyo herhalde :roflol:
teşekkürler canım gayet iyiyiz biz kızımla şimdi temizliği bitirdik kahvemizi içerken size bakalım dedik.
sen nasılsın yakışıklı oğluşun nasıl?
___plin__ gulsen___yelda__sunuak__ nasılsınız kızlar??? umarım herkes iyidir... sunuak cnm senı msn.den ekledım.. bılgın olsun.
hafta sonu ben olmayabılırım eşimle çeşmeye gidicez. kısada olsa mınık bı tatıl yapalım dedık :) sunuak şu mubarek gün inşallah geldiğimde hayırlı doğum haberini alırım.... öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
nerde satılır canım o
:)))))) ne bileyim canım ben rahim tıkacı deyince tampon gibi bişey sandımpelincim rahim tıkacı zaten tüm hamişlerde oluyor
doğum yaklaşınca düşüyor sümüksü bir salgı o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?