İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

keyifler iyi de senin şeker yüklemen ne oldu şekerimmmm
sabah yaptırdım canım yanlız glıkozu içmeden önce idrar tahlili istedi sonra glıkozu içtim bi saat sonra kan alındı
yarın alıcam sonuçlarını pazartesi göstericem tahir beye
inşallah bi sorun çıkmaz hayırlısıyla

kızlar bişey sorcam size iki gündür midemde göğüsümün hemen alt tarafın da ara sıra yaklaşık 1 dakikalık bi uyuşma oluyo sonra geçiyo nedenini bilen var mı böyle bişey normal mi acaba

inşallah çıkmaz canım ben öğleden sonra almıştım sonucumu

kızlar bişey sorcam size iki gündür midemde göğüsümün hemen alt tarafın da ara sıra yaklaşık 1 dakikalık bi uyuşma oluyo sonra geçiyo nedenini bilen var mı böyle bişey normal mi acaba

ilk defa duydum böyle birşey
nasıl bir his merak ettim
rahim büyüyor sürekli senin rahmin şu anda göbek deliğinden 5cm yukarıya kadar gelmiş olmalı belki ondandır
istersen bir sor tahir beye

ilk defa duydum böyle birşey
nasıl bir his merak ettim
rahim büyüyor sürekli senin rahmin şu anda göbek deliğinden 5cm yukarıya kadar gelmiş olmalı belki ondandır
istersen bir sor tahir beye
sorucam canım o kadar büyütülecek bişey değil ama sormakta yarar var

bizim çizelgeler 3 gündür aynı günde duruyo sistem gitti geldi ondan mı

bizde iyiyiz teyzeleri dün yaptırdık emrenin aşısını çok şükür korktuğum gibi olmadı en fazla 37,2 oldu ateşi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…