yelda sende çok şişmiştin değil mi hamileliğinde
ben futbol topu yutmuş gibiydim
2 haftada basketbol topu gibi oldu karnım
ayaklarım ve ellerim de felaket şiş daha 7. aydayım ben yaaaa
son zamanlarımı merak ediyorum artık
slm cnm kaç kilo oldu toplam aldığın?
ben de 38.haftamda 13,5 falandım ohh diyordum en fazla 14le tamamlarım ama malesef 16 ile bitirmişim.
olsun sezeryan olmama rağmen 10 kilom gitti bile çok şükür.kaldı 6 kilom,ama zaten hamile kaldığımda kiloluydum ben yani aldıklarım haricinde bi 10 kilo daha vermem gerekiyo,sağlık olsun da veriliyor inanki.dert etme kendine
yeteki sağlıklı geçsin hamilelik ve doğumun.
olsuunn takma kiloları hiç,önemli olan sağlık.
evet veriyorum yavaş yavaş,siz de vereceksiniz inş.hele bi kavuşun bebişlerinize.
Tuna nın keyfi pek yok cnm yaa,karın buruntusu devam çok ağlıyo,uyuyamıyo yavrum hiç durmuyo çok üzülüyorumhiç bişey fayda etmiyor.düzelcek inş.
ohh içine sinsin cnm konser ve deniz tadını çıkar bizim için de olurmu
görüşürz cnm.
Gülsencim allah içine sindirsin benim içinde yüz bu sıcaklarda en güzelini yapıyosun valla
ah yeldacım ben hiç sorun etmiyorum inan ama tahir bey biraz sorun ediyo ya ondan sıkıntılıyım bide hiç dikkat etmiyorum yediklerime yeme dediği herşeyi yiyiyorum inan muayeneye giderken ne kadar hafif kıyafet varsa onları giymeye çalşıyorum yaklaşık 3 hafta önce gittim 63düm bu hafta gidicem 66yım 3 haftada 3kilo yandım vallaFazla kilolu değilsin sen canım ama Tahir bey sevmiyo kiloyu bende her gidişimde kızıyordu son aylar daha hızlı kilo alınıyor sen sadece ona dikkat et
ah yeldacım ben hiç sorun etmiyorum inan ama tahir bey biraz sorun ediyo ya ondan sıkıntılıyım bide hiç dikkat etmiyorum yediklerime yeme dediği herşeyi yiyiyorum inan muayeneye giderken ne kadar hafif kıyafet varsa onları giymeye çalşıyorum yaklaşık 3 hafta önce gittim 63düm bu hafta gidicem 66yım 3 haftada 3kilo yandım valla
günaydın kızlar hafta sonu düğünümüz vardı iki gün yoktum muhabbet bayağı koyuymuş tüh kaçırdım
naberler hafta sonunuz nasıl geçti???
bu arada ben 1 kilo daha almışım 66 oldum tamda tahir beye gider ayak yine söylenecek şimdi :)))))
valla doğru söylüyorsun canım tatlı börek çörek hiçbirine dayanamıyorum ki bide hamileyim diye herkes evinde ne pişirse bi parçada bana ayırıyopelincim tahir beye de ki
biz sizin hamileleriniz olarak karar aldık istediğimiz kadar kilo alıcaz
sonra toplu halde rejime girip zayıflıycaz
yine de sana kilo konusunda baskı yaparsa
muayenehane önünde toplanır
kilo almak hakkımız söke söke alırız diye bağırırız
boşver tatlım can boğazdan gelir
bugün yediğim tatlıları doktorumuza söylesem
aslında daha iyisi giderken ona da yapıp götüreyim kolaysa kendisi yemesin
bak o zaman bize hak verir
neyse canım yorulmuşsun ama eğlenmişsinde boşverben hiçbir düğüne eğlenceye gitmiyorum koca göbeğimle hiçbir kıyafet yakışmıyor artık
pelincim haftasonu güzeldi ama ben çok yoruldum 4 gün tatildeydik geldim 3 gün misafir ağırladım bu hafta hamile olduğumu anladım hala yorgunum üstelik
bebeğine yarasın canım yediklerin kaç kez doğurucaz alırız kiloları
valla doğru söylüyorsun canım tatlı börek çörek hiçbirine dayanamıyorum ki bide hamileyim diye herkes evinde ne pişirse bi parçada bana ayırıyo
mantı yaptım pelin
sarma yaptım pelin
dolma yaptım pelin.........
gözünün önünde duruyorlar sıkıyosa yeme
neyse canım yorulmuşsun ama eğlenmişsinde boşver
bende hafta sonu kızımı çok yordum kına gecesi düğün düğünden sonra eğlence falan derken iki gün sabah 6 da yattım kuzenimin düğünüydü yakın olmasa bende gitmem düğüne falan resimlerde bakıyorum kendime katana gibiyim
mümkün olduğunca fotoğraf çekilmemeye çalışıyorum babasıda kızıyo doğunca kızıma söylücem annen senden utanıyodu o yüzden fotoğraf çekilmiyodu diycem diyo
o yorgunluk fazla harekettendir canım bide nerdeyse her hafta tatil için uzun yol gidiyorsun onunda etkisi vardır bide üstüne sıcak insanı halsizleştiriyor bide tabi o kadar hareketli olursan insanlar nazarda değdirmiş olabilir ben nazara çok inanırımbu hafta evde olucam bakalım yine de yorulcam mı
evde de yorulursam hamilelikten demektir,
geçen hafta her gün bir aktivite vardı inşallah yoğunluktan yorulmuşumdur
yoksa 2 ay nasıl geçer
inşallah sende eğlenmişsindir pelincim
ben kocaman karnıma bakmadan dans ettim birde
herkes senin gibi hamile görmedik diyordu nazar mı değdi ne?
ben hamilelik resimlerini seviyorum ama bazı resimlerde hamile değil şişko gibi çıkıyorum onları sevmiyorum senin de öyledir muhtemelen babasına söyle kızı olacak kızlara bunu anlatmak kolay o da kokoş olur nasılsa seni anlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?