kızlar nerelerdesiniz keyifler nasıl umarım iyisinizdir bir sorun yoktur
ben 4 gündür tatildeydim kızlar uğramamış hiççç
ben iyiyim canımmmm kızım da iyi
cuma doktorumuza gidicez
sen nasılsın yeldacım emre nasıl
günaydın kızlar ben hergün bi kere girip bakıyorum kimse yok ondan yazmadım birkaç gündür nasılsınız keyifler nasıl gülsencim yarın doktora gideceksin değil mi haberlşiriz
sorma canım ya çok sıcaklar bastırdı zor günler geçiriyorum hamile olunca iki katı sıcak oluyormuş uykumda bile çok sıcak diye sayıklıyormuşum eşim söylüyoben iyiyim pelinicm sende iyisindir inşallah sıcaklarla boğuşuyoruz işte
günaydın kızlar ben hergün bi kere girip bakıyorum kimse yok ondan yazmadım birkaç gündür nasılsınız keyifler nasıl gülsencim yarın doktora gideceksin değil mi haberlşiriz
ohh ne güzel canım allah içine sindirsin Tahir beye selam söyle inşallah iyi haberlerle dönersin.Emre bu aralar biraz huysuz aşıdan sonra çocuğun huyu değişti sabahtan akşama kadar mıy mıy mıyaklıyo sanırım sıcaktanda etkileniyor çocuğumun şansına bu sene çok sıcak oldu
slm kızlar nasılsınız?
ben de pek uğrayamdım,grip oldum 2 gündür felaketim başım kalkmıyo yastıktan,kör kütüğüm varyaa ilaç da kullanamıyrum
bebişime de geçti sanırım ne doğru düzgün uyuyo ne emiyo ağlıyo hep bağırıyo sürekli
çok üzgünüm yaamoralim çok bozuk
sizler iyisinizdir inş.görüşürüz öpüyorum hepinizi
maşallah canım ya 14 kilo da çok iyi ben şuana kadar 10 kilo aldım bende 20 kilo ile girerim doğuma herhalde :))))pelincim hülya aradı benim randevum bugünmüş ben karıştırmışım
gördüm kızımı 37cm 1175 gr olmuş kızım
maşallah benim kuzuma
tahir bey kiloma da iyi dedi 14 kg ile doğuma gireriz dedi
inşallah böyle gider
önümüzdeki ay konuşacağız doğumumu nasıl yapacağımı
sen ne zaman gideceksin
arkadaşlar merhaba ben de tahir beye gitmeyi düşünüyorum. ama ilk özel muayanesine gitmek istiyorum. bana muayanenin yerini tarif edebilir misiniz? bildiğim kadarıyla şirinyerde ama tam olarak nerde
maşallah canım ya 14 kilo da çok iyi ben şuana kadar 10 kilo aldım bende 20 kilo ile girerim doğuma herhalde :))))
benim randevumda 29 unda haftaya perşembe sabah gidicem
şu ana kadar bende 9.5 kg aldım moralini bozma pelincim
çok değilmiş ben bir kaç doktora sordum
doğumdan sonraki ilk 10 günde zaten 8-10 kg verilirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?