İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

günaydın kızlar ben hergün bi kere girip bakıyorum kimse yok ondan yazmadım birkaç gündür nasılsınız keyifler nasıl gülsencim yarın doktora gideceksin değil mi haberlşiriz

ben 4 gündür tatildeydim kızlar uğramamış hiççç
ben iyiyim canımmmm kızım da iyi
cuma doktorumuza gidicez
sen nasılsın yeldacım emre nasıl

ohh ne güzel canım allah içine sindirsin Tahir beye selam söyle inşallah iyi haberlerle dönersin.Emre bu aralar biraz huysuz aşıdan sonra çocuğun huyu değişti sabahtan akşama kadar mıy mıy mıyaklıyo sanırım sıcaktanda etkileniyor çocuğumun şansına bu sene çok sıcak oldu

günaydın kızlar ben hergün bi kere girip bakıyorum kimse yok ondan yazmadım birkaç gündür nasılsınız keyifler nasıl gülsencim yarın doktora gideceksin değil mi haberlşiriz

ben iyiyim pelinicm sende iyisindir inşallah sıcaklarla boğuşuyoruz işte

ben iyiyim pelinicm sende iyisindir inşallah sıcaklarla boğuşuyoruz işte
sorma canım ya çok sıcaklar bastırdı zor günler geçiriyorum hamile olunca iki katı sıcak oluyormuş uykumda bile çok sıcak diye sayıklıyormuşum eşim söylüyo
emre nasıl kıyamam o nasıl dayanıyo yavrum

pelincim hülya aradı benim randevum bugünmüş ben karıştırmışım
gördüm kızımı 37cm 1175 gr olmuş kızım
maşallah benim kuzuma
tahir bey kiloma da iyi dedi 14 kg ile doğuma gireriz dedi
inşallah böyle gider
önümüzdeki ay konuşacağız doğumumu nasıl yapacağımı
sen ne zaman gideceksin

canım ben bugün gittim tahir beye mesajını görmemiştim giderken
bir dahaki randevumda söylerim ama selamını
kıyamam emreye
sıcaklar bize bile ağır geliyor o daha çok küçük nasıl dayansın annesi
öp onu benim için

slm kızlar nasılsınız?
ben de pek uğrayamdım,grip oldum 2 gündür felaketim başım kalkmıyo yastıktan,kör kütüğüm varyaa ilaç da kullanamıyrum
bebişime de geçti sanırım ne doğru düzgün uyuyo ne emiyo ağlıyo hep bağırıyo sürekli
çok üzgünüm yaa moralim çok bozuk

sizler iyisinizdir inş.görüşürüz öpüyorum hepinizi

sormayın kızlar valla mahvoldu yavrum sabah akşam banyo yaptırıyoruz.Seldacım geçmiş olsun çok kötüdür yaz gribi oğluşun belki sıcaklardan mızmızdır benimkiside aynı çünkü çok zor emiyor savaşıyoruz resmen

seldacım geçmiş olsun canım yaz nezlesi zordur inşallah atlatırsın en yakın zamanda
oğluşa da kendine de iyi bak canım arada bize haber ver unutma bizi

saolun canlar,umarım geçer rahatsızlığım kısa sürede
evet sıcaklarda zor oluyo yelda ya napcaz bilmiyorum.ben de ne giydireceğimi şaşıyorum tuna ya
yaz bebeği zormuş,40 ı çıksa daha rahat etcem de şimdi çok zor.
bebişlerimizin de şansına çok sıcak havalar,napalım yaa.
hadi öpüyoruz biz sizi canlar,görüşürz...

maşallah canım ya 14 kilo da çok iyi ben şuana kadar 10 kilo aldım bende 20 kilo ile girerim doğuma herhalde :))))
benim randevumda 29 unda haftaya perşembe sabah gidicem

günaydın kızlar seldacım geçmiş olsun canım bu sıcakta hastalık hiç çekilmez valla
yeldacım sizin işiniz bizimkindende zor valla biz sıcakta hamileyiz yine klimanın karşısında dışarı az çıkarak idare ediyoruz siz ne yapacaksınız küçücük bebeği klimanın karşısında tutamazsınız sıcakta huysuzlukları daha çok olur allah yardmcınız olsun canım
benim kızım kısmetse ekim sonu kasım başı doğacak bana çok şanslısın diyorlar bende ne şansı bu sıcakta karnım burnumda diyordum ama haklılar galiba bebek için kış en iyisi

arkadaşlar merhaba ben de tahir beye gitmeyi düşünüyorum. ama ilk özel muayanesine gitmek istiyorum. bana muayanenin yerini tarif edebilir misiniz? bildiğim kadarıyla şirinyerde ama tam olarak nerde

arkadaşlar merhaba ben de tahir beye gitmeyi düşünüyorum. ama ilk özel muayanesine gitmek istiyorum. bana muayanenin yerini tarif edebilir misiniz? bildiğim kadarıyla şirinyerde ama tam olarak nerde

sana mua. telefonunu özelden yazayım canım
şirinyer pazaryeri yanında vakıfbankın üstünde canım yeri

maşallah canım ya 14 kilo da çok iyi ben şuana kadar 10 kilo aldım bende 20 kilo ile girerim doğuma herhalde :))))
benim randevumda 29 unda haftaya perşembe sabah gidicem

şu ana kadar bende 9.5 kg aldım moralini bozma pelincim
çok değilmiş ben bir kaç doktora sordum
doğumdan sonraki ilk 10 günde zaten 8-10 kg verilirmiş

şu ana kadar bende 9.5 kg aldım moralini bozma pelincim
çok değilmiş ben bir kaç doktora sordum
doğumdan sonraki ilk 10 günde zaten 8-10 kg verilirmiş

inşallah veririz canım benim kilom seninkinden biraz fazla ben senden iki hafta geriyim çünkü
gebelikte iki hafta önemli bi süre tahir bey bile kilon sınırda dikkat et dedi
aman ne yapayım çok şükür kızımın kilosuda sağlığda yerinde gerisi boş
ama anladım ki ben iradesiz bi insanım :))))))))))))))
biraz ekmeği keseyim yediklerime dikkat edeyim diyorum yok valla imkansız
demek ki normalde şişman biri olsam asla diyet yapamıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…