İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

hayatım gebeliğe zayıf başlayanlar daha çok kilo alıyor zaten
bende hiç diyet yapamam nasıl yediğimi görsen iştahın daha çok açılır anlatmayayım
tahir beyde dün görünce senin karnın ne kadar büyümüş öyle dedi sadece 2 hafta görmedi beni. bende şimdilik basket topu yuttum son ay plates topu yutunca görün siz beni dedim
kiloya takılmıyorum ben çok kolay kilo kaybederim ama çatlaklar korkutuyor inşallah çatlamam sende takılma bence çok kilolara
ben 25-30 kilo alanları gördüm fıstık gibiler şimdi

yok canım valla çok kafamı takmıyorum beni ilgilendiren tek şey kızımın sağlığı
zaten beni görenler hiç on kilo almışa benzemiyorsun diyo
benim çok yüzüm şişti normalde de kilo alsam önce yüzüm şişerdi
yoksa görünüşümde abes bi durum yok yani

yüzünün şişliği kilodan olmayabilir
kız bebeği olacak hamilelerin yüzü ve burnu şişermiş zaten
benim şişmedi daha ama bende bekliyorum şişmesini
teyzesi dün kızımı görmeliydin
doktor amcası bu kız çok fotojenik olacak dedi
poz verdi bize düpedüz çok güzel bir yüzü var kızımın

Tahir bey bana çok kızıyordu kilolarım için 88 kilo ile başladığım hamileliğimi 100 kilo ile tamamladım çünkü hatta hiç unutmuyorum muayneye gittiğimde başı kapalı bayanın (ismini unuttum) gözleri yerinden fırlamıştı 100 kiloyu görünce ama çok kısa bir sürede eski kiloma döndüm çok korkuyordum göbek gitmicek diye ama korktuğum gibi olmadı gerçi yine kiloluyum şuan emzirdiğim için bişey yapamıyorum emzirmeyi bırakınca tığ gibi olcam koydum kafaya

Ne güzel yüzünü görmüşsün biz Emrenin yüzünü hiç görmedik hiç göstermedi bize yüzünü hep pipisini gösteriyordu.Tahir bey çok erotik bir oğlun var hep pipisini gösteriyo işin var bu oğlanla derdi

ayy ya bu kadar olur şimdi haberlerde gösterdi kadın şişme havuzun üzerine 4 aylık bebeğinin salıcağını kurmuş bebekte düş salıncaktan havuza boğulmuş anne derin uykudaymış duymamış çırpınışlarını ayyy çok kötü oldum bu kadar ihmalkarlık olurmu hiçmi düşünemedin o çocuğun dönebileceğini

hehehehhh kızımı tanıştırmıcam oğlunla
benim kızım olacağını bana net 6. ayda söyleyebildi tahir bey hep kıza benziyor diyordu
bize hiç göstermedi bizim kız çok terbiyelidir
ama her ay bir yüz resmimiz var aynaları ve kameraları sevicez sanırım
emre nasıl şimdi iyi mi yeldacım

aaaaaaaaaaaa inanmıyorum bu ne ya
anneye de çok üzüldüm mahvolmuştur şimdi

eee nede olsa kız süslü olcak annesi.Emre bugün biraz daha iyi canım mıy mıylaması devam ediyor ama en azından bugün emmeye başladı derler ya anne olmayınca bişey anlamazsın diye hakkatten öyleymiş o emmedikçe içim parçalandı sorma

canım benim kıyamam
yaz çok zorrrrr sıcaklarda mahvediyor bebekleri
bir biz hamilelerin iştahını kesmiyor bu sıcaklar nedense
bak emmeye de başlamış sıkma canını artık
inşallah kilo kaybı yoktur

gülşen arda ilgilendiğin için çok teşekkür ederim. randevu almakta sorun yaşarsam sana mesaj atarım. tekrar sağol

gülşen arda ilgilendiğin için çok teşekkür ederim. randevu almakta sorun yaşarsam sana mesaj atarım. tekrar sağol

rica ederim canım sağlıkla kucağına alırsın umarım bebeğini
tahir beyi seçtiğin için pişman olmayacaksın merak etme
biz hepimizde çok memnunuz doktorumuzdan

Evet canım haklısın senin işin dahada zor uzun kollu giydirsen sıcaklarmı diyosun kısa kollu giyidirsem acaba üşüdümü diyosun 40'ı çıkınca rahatlarsın Tuna kaç günlük oldu kokla onu benim için

yelda sende çok şişmiştin değil mi hamileliğinde
ben futbol topu yutmuş gibiydim
2 haftada basketbol topu gibi oldu karnım
ayaklarım ve ellerim de felaket şiş daha 7. aydayım ben yaaaa
son zamanlarımı merak ediyorum artık

evet canım bende çok şişmiştim ama ellerim ayaklarım şiş değilidi sıcaktan şişmiş olabilir ellerin ayakların kuzenimde 6.5 aylık oda aynı dertten muzdarip senin kızda iri olcak herhalde bize Tahir bey iri kıyım derdi Emre 4100 kg doğdu

az önce baby.gaga dan baktım benimle aynı haftadaki kadınların karnı benimki gibi hatta daha büyükler ama çevremdeki herkes karnımın çok büyüdüğünü söyleyince ne bileyim gözüm korktu
üstüne evelsi gün tahir beyde iki haftada ne kadar büyümüş karnın dedi iyice gözüm korktu

evet çok zor oluyo ama bugün 18 günlük teyzesi,bir an önce geçse zaman büyüse keşke
baya rahatlıcaz ozaman.
Allah sağlık sıhhat versin bebişlerimize inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…