kızlar herkese merhabalar... ben şimdi 3lü testimin sonucunu almaya gidiyorum.. ınsallah guzeldir.. hazır çıkmışken oradan da şirinyer pazarına giderimayrıca ebe günümde geldi.. sağlıkocağınada gidicem. görüşmek üzre kızlar zemuszemus
arkadaşlar birsey soracağım, ben gebeliğimin takibi için hep aynı dr a gitmek istiyorum. bunun için daha iyi ilgilenmesi adına ufak hediyler aldınız mı siz? bu konuda önerilerinizi bekliyorum
arkadaşlar birsey soracağım, ben gebeliğimin takibi için hep aynı dr a gitmek istiyorum. bunun için daha iyi ilgilenmesi adına ufak hediyler aldınız mı siz? bu konuda önerilerinizi bekliyorum
Ben doktorumun özeline gittim hiçbirşey almadım doğumdan sonra kontrole gittiğimde aldım hiç gerek yok bence hediye almana doktorunun poliklinik günlerini takip et yeterli
__ sunuak ___ merhaba cnm, nasılsın ? benım 3lü testımın sonucu guzel, pamır by hıcbır problem yok dedi. dediğin gibi bi süredir yoktum. annem rahatsızlandı onun yanında kaldım. ama şimdi çok iyi.şükür. senınde az günün kaldı dimi, son durum nedir ? cevabını beklıyorum opuyorumnanaktan
___ gülşen __ arda __ esra ___ kızlar sizler nasılsınız ? görüşmek üzre..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?