İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

burda aynı durumda olan insanlarla paylaşımda bulunacak olmak beni çok rahatlattı.senin doğum yakın galiba,kim girecek doğuma bellimi.

yakın cnm Allah kısmet ederse.39.haftaya giriyorum işte bakalım nezaman teşrif edecekse paşa hazretleri:)
doğuma kim denk gelirse o gircek sanırım,tabii buca da olursa nasip cnm

slm cnm noldu senin 3 lü test sonucun merak ettim
ceyda ile senden haber yok bayadır nerelerdesiniz?
Esra dan da öyle ama o dün sezeryana gircekti.
ondan da bekliyoruz güzel haberleri

slm kızlar ben bu topiği yeni gördüm 3.5 ay önce buca kadın doğum hastanesinde doğum yaptım doktorum Tahir beydi dokotrumdanda hastanedende çok memnun kaldım Tahir Beye giden arkadaşlar içiniz çok rahat olsun harika bir doktordur kendisi doğumunuzada kendi girer merak ettikleriniz varsa yanıtlarım

arkadaşlar birsey soracağım, ben gebeliğimin takibi için hep aynı dr a gitmek istiyorum. bunun için daha iyi ilgilenmesi adına ufak hediyler aldınız mı siz? bu konuda önerilerinizi bekliyorum

arkadaşlar birsey soracağım, ben gebeliğimin takibi için hep aynı dr a gitmek istiyorum. bunun için daha iyi ilgilenmesi adına ufak hediyler aldınız mı siz? bu konuda önerilerinizi bekliyorum

esracım böyle bir şeye gerek olduğunu sanmıyorum
sen hangi doktora gidiyorsun da buna gerek duydun?

ben daha çok yolun başındayım aslında.sonuçta hepimiz insanız.birsürü hasta var.daha ilgili olmazlarmı ozaman,ne bileyim işte

hayır esracım hiç gerek böyle bişeye gulsenin dediği gibi
hep aynı dr.a gitmek istiyorsan günlerini iyi takip et,netten bakıp da gitki poliklinik gününde olsun doktorun.
değilse başka dr.abakılmak zorunda kalırsın,tabii özeline gitmiyorsan.

ben ilk hamileliğimde özel doktora gittim,kontroller olsun doğum olsun birsürü para gitti.olmadı doğumda alırım artık.içim rahat etmez.

Ben doktorumun özeline gittim hiçbirşey almadım doğumdan sonra kontrole gittiğimde aldım hiç gerek yok bence hediye almana doktorunun poliklinik günlerini takip et yeterli

Ben doktorumun özeline gittim hiçbirşey almadım doğumdan sonra kontrole gittiğimde aldım hiç gerek yok bence hediye almana doktorunun poliklinik günlerini takip et yeterli

yeldacım bugün bir arkadaşımı götürdüm tahir beye
iki gündür benim de sancılarım vardı
gitmişken bana da baktı
seninde kulaklarını çınlattık

söyledim merak etme canım
aslında diğer buca hastanesi topiğinde anlatmıştım sen onu görmemişsin sanırım

__ sunuak ___ merhaba cnm, nasılsın ? benım 3lü testımın sonucu guzel, pamır by hıcbır problem yok dedi. dediğin gibi bi süredir yoktum. annem rahatsızlandı onun yanında kaldım. ama şimdi çok iyi.şükür. senınde az günün kaldı dimi, son durum nedir ? cevabını beklıyorum opuyorumnanaktan

___ gülşen __ arda __ esra ___ kızlar sizler nasılsınız ? görüşmek üzre..

slm canım
çok geçmiş olsun annene
evet sen en son sonucumu almaya gidiyorum dedin bidaha da ses çıkmayınca merak ettim.sevindim sonucun iyi çıkmasına.
ben de iyiyim şükür,bi problem yok.ara ara ağrılarım oluyo geçiyo ama hemen
yarın kontrole gitcez bakalım,son durumu görcez.

canım test sonucun iyi çıkmış gözün aydın
annen nasıl şimdi çooook geçmiş olsun
iyiyim ben canım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…