slm canım
çok geçmiş olsun annene
evet sen en son sonucumu almaya gidiyorum dedin bidaha da ses çıkmayınca merak ettim.sevindim sonucun iyi çıkmasına.
ben de iyiyim şükür,bi problem yok.ara ara ağrılarım oluyo geçiyo ama hemen
yarın kontrole gitcez bakalım,son durumu görcez.
___ sunuak ___ cnm hadı hayırlısı olur ınsallah.. hayırlı haberler alırsın.. az kaldı bebişine kavuşcan ne kadar güzel yaa kaydirigubbakcemile2
____ gulsen ___ cnm annem çok iyi allah şükür. sen nasılsın ? bebişin nasıl
tatlımmmmm
doktordan dönünce haber ver olur mu?
merak ederiz biz şimdi
___ sunuak ___ cnm hadı hayırlısı olur ınsallah.. hayırlı haberler alırsın.. az kaldı bebişine kavuşcan ne kadar güzel yaa kaydirigubbakcemile2
geldik cnm doktordan Pamir bey ordaymış ona göründük yine.
iyi şimdilik bi problem yok çok şükür,suyu falan iyi,herşey yolunda
haftaya perş.tekrar gitcez.ondan sonra da pek bişey kalmıyo,hatta belki haftaya kadar gelmiş olur:)
dedim dr.agelmeye niyeti yok galiba diye.hiç belli olmaz bakarsın akşama suyun gelir,doğum başlar diyo :)
hayırlısı artık canım benim.
geldik cnm doktordan Pamir bey ordaymış ona göründük yine.
iyi şimdilik bi problem yok çok şükür,suyu falan iyi,herşey yolunda
haftaya perş.tekrar gitcez.ondan sonra da pek bişey kalmıyo,hatta belki haftaya kadar gelmiş olur:)
dedim dr.agelmeye niyeti yok galiba diye.hiç belli olmaz bakarsın akşama suyun gelir,doğum başlar diyo :)
hayırlısı artık canım benim.
yeldacım merhaba
günaydın kızlar bu topiği diğeriyle birleştirebilyomuyuz öyle bişey varsa tek bir topikten muhabbet etsek daha iyi olmazmı
merhaba canım nasılsın
sen nasılsın iyi misin
evet bugün hava çok güzel keşke bütün yaz böyle geçse benim evim çok sıcak oluyor çoccuk bunalıyo sıcaktan
yok canım hataydayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?