İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

Tahir Beyi bize tasiye eden arkadaş şirinyerde oturuyor belki benimde orda oturduğumu sanıyordur hiç sormadı çünkü bana nerde oturduğumu.ınşallah ilaç iyi gelmiştir birdaha ağrın olmaz haberdar et beni olurmu

tamam canım
hadi sen oğluşunla ilgilen tutmıyım seni
öptük ikinizide

çok sevindim canım bırak bebiş kalabildiği kadar kalsın
demek yerini sevdi 40 haftayı tamamlıycak
şimdi erken doğum tehlikesini duyunca ben
ne kadar geç doğursam o kadar iyi diyorum

evet canım orası öyle nasılsa bidaha giremeyecek ilk yerine:)
aman sen mümkün olduğunca geç doğum yap mümkünse
dikkat et güzelim,çok dikkat et.hiçbişey olmaz ozaman Allah ın izniyle

merhaba arkdaşlar ben doğum yaptım (sezeryanla:)..Darısı başınızaa..dr umdanda hastaneden de gayet memnun kaldım..özel oda tuttuk bz 50 tl ..bi özel oda daha varmış oda 30 tl..ama inanın gerek yok özel odaya genelde hep tek kişi yatıolardı..wc falan da var içinde.benim eşim belki kalmama izin verirler diye özel oda tutmuş ama erkek kalamıo malesef..hemşireler de gayet ilgiliydi..sormak istediğiniz bşi olursa girdikçe yazarım...

Esracım gözünaydın allah analı babalı büyütsün ben iki kişilik odada kalmıştım dediğin gibi özel odaya gerek yok onlarda özel oda gibi

esracım çooookkk sevindim
analı babalı büyüsün canım bebeğin
adını ne koydunuz
muayeneye gittiğinde panoya resmini as
senin bebeğine de bakıcam
hadi darısı başımıza

___ esra 83 ___ cnm çok geçmiş olsun. hadi allah analı banalı büyütmeyi nasip etsin bi ömür sağlıkla huzurla inşallah. darısı bizimde başımıza... zemuszemus

geçmiş olsun tatlım,ALlah analı babalı büyütsün inş.
evet biz de araştırdık yazmıştım hatta özel odaya gerek yokmuş,hepsi aynıymış
yakında kaldırılacakmış zaten o sistem,hepsi bir diye
sen de yaşayıp görmüş biri olarak açıklaman iyi olmuş,sağolasın.
görüşürz canım,dikkat et kendine

tşkrler sunuak sen nasılsın cnm ?? nasıl geçtı kontroll ??? umarım guzel haberler vardır

teşekkür ederim hepinizee..ama arkadşlar ben dikişleride aldırdım..tahir bey bi daha gel falan demediii..ekleyebilirsem profil resmime eklerim artık ordan görürsünüz bebişi..kızımın ismi zeynep duru...Hepnize Allah hayırlı doğumlar nasip etsnn

tşkrler sunuak sen nasılsın cnm ?? nasıl geçtı kontroll ??? umarım guzel haberler vardır

iyiyim tatlım ben de çok şükür
kontrol de güzel geçti,bi yaramazlık yokmuş,suyu,kalp atışları gayet iyi dedi
beklemeye devam işte :)
dedim gelmeye niyeti yok galiba diye,o belli olmaz dedi dr.belki akşama suyun gelir kim bilir dedi
hayırlısı artık bekliyoruz bakalım paşa hazretlerini

amin canım inş.bizler de sağ salim kucaklarız umarım bebişimizi
adıyla yaşasın zeynep duru,çok güzelmiş ismi de eminim kendisi de bi okadar güzeldir.
kaç kilo doğdu bebişin?
sen nasılsın,ağrın sızın var mı? toparlanabildin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…