canım emre uyandı ona bakayım sonra görüşürüz kendine iyi bak
Tahir Beyi bize tasiye eden arkadaş şirinyerde oturuyor belki benimde orda oturduğumu sanıyordur hiç sormadı çünkü bana nerde oturduğumu.İnşallah ilaç iyi gelmiştir birdaha ağrın olmaz haberdar et beni olurmu
bu arada Emrenin resmi var Tahir beyin muaynehanesinde kaldırmadılarsa mavi bere var başında
çok sevindim canım bırak bebiş kalabildiği kadar kalsın
demek yerini sevdi 40 haftayı tamamlıycak
şimdi erken doğum tehlikesini duyunca ben
ne kadar geç doğursam o kadar iyi diyorum
hayırlısı canım hiç belli olmaz belki yarın bebişin kucağında olur
merhaba arkdaşlar ben doğum yaptım (sezeryanla:)..Darısı başınızaa..dr umdanda hastaneden de gayet memnun kaldım..özel oda tuttuk bz 50 tl ..bi özel oda daha varmış oda 30 tl..ama inanın gerek yok özel odaya genelde hep tek kişi yatıolardı..wc falan da var içinde.benim eşim belki kalmama izin verirler diye özel oda tutmuş ama erkek kalamıo malesef..hemşireler de gayet ilgiliydi..sormak istediğiniz bşi olursa girdikçe yazarım...
merhaba arkdaşlar ben doğum yaptım (sezeryanla:)..Darısı başınızaa..dr umdanda hastaneden de gayet memnun kaldım..özel oda tuttuk bz 50 tl ..bi özel oda daha varmış oda 30 tl..ama inanın gerek yok özel odaya genelde hep tek kişi yatıolardı..wc falan da var içinde.benim eşim belki kalmama izin verirler diye özel oda tutmuş ama erkek kalamıo malesef..hemşireler de gayet ilgiliydi..sormak istediğiniz bşi olursa girdikçe yazarım...
tşkrler sunuak sen nasılsın cnm ?? nasıl geçtı kontroll ??? umarım guzel haberler vardır
teşekkür ederim hepinizee..ama arkadşlar ben dikişleride aldırdım..tahir bey bi daha gel falan demediii..ekleyebilirsem profil resmime eklerim artık ordan görürsünüz bebişi..kızımın ismi zeynep duru...Hepnize Allah hayırlı doğumlar nasip etsnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?