Merhaba HLO
Canim sen hangi doktora ameliyat olmustun?
Ve ben senin resimlerini cok merak ediyorum ama nicin goremiyorum<kaldirdinmi yoksa?
Hoscakal canim:80:
bende kaldırmıştım canım :) ama şimdi eklemeye çalışıyorum ekleyemiyorum anlamadım :44:
Evet albüm yapabiliyorum ancak fotoğraf ekletmiyor banada..Üye değilsiniz v.s tarzı yaklaşıyor nedense ?
aynı şekilde banada uyarı veriyor fotoları sildiğimiz için ceza aldık sanırım :)))
mikadoo görür görmez dön lütfenn burun masajını sen nasıl yaptınnnn yahhuu özelden de yazamıyorum ki:S
ben Cemil Tugay'ı öneriyorum canım çok korkuyordum ameliyattan ama hiçbir sıkıntım olmadı çok şükür fotoğraflarımada bakabilirsin bugün 14. gün
burnun harika olmuş ben çok beğendim güle güle kullan..
kesinlikle cemil tugayı şiddetle tavsiye ederim bnm yarın 1 ay olacak mükemmelllllllll
yok cnm ya kişiye özel tamamenn dsfriends onun burnu daha kavisli ucu daha kalkık dısardada görüştüğüm için biliorum benm burnum düz mesela resimlerden öle gelio olabilir fakat aynı diil. kimin yüzüne ne giderse onu yapıo bnce
canım yarın amelyat olucam senin fotoları bir türlü göremedim özel msjda gönderemiyorum feystenmi eklesen acaba ya onur özlem ege aras eklermisin lütfen[/QUO
Umarim hayalindeki burun senin olur, simdiden gecmis olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?