İzmir burun estetiği

ufuk bılkay bnmle ılgılenmedı maıllerıme hep gec cvp verdı cep telınden de ulasmayı basaramadım ve sınırlenıp ustunu cızdım CEMİL TUGAY cıktı sonra karsıma allah kendısınden razı olsun agrısız sızısız mukemmel ruya gbı bır amelıyat gecırdm ve hayalımden cok daha ote bır buruna kavustum bugun aynı durumda olsam olsam yıne hıc dusunmeden CEMİL TUGAY a gıderım o bır numara ısınde kızlar yemın ederım CMİL BEY i tercıh eden pişman olmaz dılersenız fotolarıma bakabılırsınız ayrıca bu sıtede cok kısı var cemıl beye amelıyat olup memnun olanlar bnden sıze tavsıye karar sızın canlarım ....:) ((paramın her kuruşu helal olsun allah gule gule yemeyı nasıp etsın canım doktoruma))

Merhaba HLO
Canim sen hangi doktora ameliyat olmustun?
Ve ben senin resimlerini cok merak ediyorum ama nicin goremiyorum<kaldirdinmi yoksa?
Hoscakal canim:80:

Merhaba HLO
Canim sen hangi doktora ameliyat olmustun?
Ve ben senin resimlerini cok merak ediyorum ama nicin goremiyorum<kaldirdinmi yoksa?
Hoscakal canim:80:

bende kaldırmıştım canım :) ama şimdi eklemeye çalışıyorum ekleyemiyorum anlamadım :44:

mikadoo görür görmez dön lütfenn burun masajını sen nasıl yaptınnnn yahhuu özelden de yazamıyorum ki:S

mikadoo görür görmez dön lütfenn burun masajını sen nasıl yaptınnnn yahhuu özelden de yazamıyorum ki:S

Masajı kesinlikle Can Bey nasıl verdiyse öyle yap..:) Her burun kendine özel olabilir..:) Olmayabilirde bilmiyorum..:)) Ama ben pek masaj yapmamıştım...Sadece sıcaktan ve darbeden korumaya çok özen göster...Tekrar güle güle sağlıkla kullan..

yazmıştım zaten :))

ben de amelıyat olmakıstıyorum ama cok korkuyorum ya sag cıkamasam dıye...bır de kıme olacagımı bılmıyorum hıc bır doktorad a gıtmedım acıkcası..buradan okuduguma gore Cemıl beyden herkes cok memnun ama parası bana fazla geldı.babam emeklı bır memur o kadar para veremem ama benım burnum baya sorunlu hem asımetrık saga kaymış hemde kendımı bıldım bılelı burnumun sol tarafındakı delıgın ıcındekı kemık dısarı dogru.. yuzume bakılınca hemen farkedılıyor buda benı rahatsız edıyor..bu burun nasıl duzeltılır onu da bılmıyorum ama amelıyat olup duz ve sorunsuz bır burnum olsun ıstıyorum((dua edın kızlar bana,,bu durumda ne onerırısınız bana acaba??

kesinlikle cemil tugayı şiddetle tavsiye ederim bnm yarın 1 ay olacak mükemmelllllllll

cemil tugay ön görüşme için ücret alıyomu badecim.. bide ben göğüs ameliyatıda olmayı düşünüyorum..bu konu da fikrin varmı arkadas olarak eklersen sevinirim burnunu çok merak ettim.sevgiler

cemil bey hakkında bilgisi tecrübesi olan lütfen beni arkadaş olarak eklesin... merak ediyorum çünkü sonuçları...

canım yarın amelyat olucam senin fotoları bir türlü göremedim özel msjda gönderemiyorum feystenmi eklesen acaba ya onur özlem ege aras eklermisin lütfen

ozlem_30 şimdiden sana geçmiş olsun :)inşallah istediğin gibi olur.yaptığı tasarımı gördün mü yoksa yarın ameliyat öncesi mi karar verceksin?fotolarını sabırsızlıkla beklicem emin ol :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…