İzmir burun estetiği

bade82 muhteşem olmuş burnun ya bayıldımm! cemil beylede görüşmem lazım cekhuu senin ameliyat tarihin bellimi ? önce sen ol seninde fotolarını göreyim :)) ben hala kararsızım çok korkuyorum galiba dediğin gibi doktor doktor gezicem fırsatım olsa emre ilhanda bulucam kendimi ama yok cemil beyde usta bi dr a benziyo allahım ne zor bi karar bu ((((((

benim tam belli deil ameliyat tarihim canım..
12 Ocak gibi düşünüyordum ama 30 Ocak ta bi İstanbul a gitme durumum olabilir..eğer gidersem Şubat'ın ilk haftasına kalacak..gitmezsem 12 Ocak..
neden bilmiyorum ama Cemil beye accayip güveniyorum..insallah ameliyattan sonra da böyle söyleyebilirim :)

Ben Hem gogus buyutme hem burun estetıgımı oldum . Cemil Tugay da karar kıldım 26.11.2010 da oldum daha 3 gun oldu yanı sarılı vazıyetteyım henuz arkadaslar

çok geçmiş olsun bnm dr.um bnde aynı ameliyatları aynı dra oldum biliosun zaten daha önce konuşmustuk nasılsın iisindir eminim şuanda gögüslerin kaç oldu=)kaç cc koydu=)

saol canım :) bugun 4. gunum daha ıyıyım ama hala bitkin hissediyorum krndımı agrılarım azaldı tabı ama gucsuzluk var sadece:) Valla benım goguslerımın kucuk olmadıgını soyledı amelıyattan once de o yuzden 250cc koyacagım olmadı amelıyatta bakarım 275 cc olabılırde ama suan net bısey soyleyemem dedı ve sonucta 250 cc koymus artık kararı ona bırakmıstım zaten :)) ılk pansumanda tepeden baktım fuze gıbıydıler ama sımdı persembe tekrar pansumana gıdecegım bu sefer aynada bakarım sanırım umarım ıyı olmuslardır:)
sen kac cc koydurmustun!! memnunmusun!!

gecmis olsun canım..
ne zaman çıkacak burnunun alcisi?çıktığında bı foto koyarsan çok sevinirim ya..memnun musun suan?sislikler ne alemde?
bende Cemil bey e olmaya karar verdim de :)

aybendor geçmiş olsun burnunun fotolarını koyarsan sevinirimm :) cekhuu kararının kesin olmasına çok sevindim.. bende arıcam cemil tugayı görüşelim bakalım evde bile gece gündüz bu konu var ne kadar çok estetik yapan dr varya her kafadan bi ses çıkıyo şuna git görüş diye diye izmiri talan edicem bu gidişle

arkadaslar benım atelim yarın cıkıyo yanı 02.12.2010 da:) ama sislikler daha cok olur 6 gunluk olacak yanı sızıde yanıltmamak adına bıraz toparlansın koyacagım resımlerını burnumun. Vallaa cekhu sen cemıl beye benden once karar verdın ben senden once davranıp amellıyat oldum:)) hıc morarmam olmadı onu soyleyebılırım. Tamponuda 2. gun hastanede cıkardı sadece atel var burnumda suan yanı:)

ay sorma canım ya benim ameliyat Ocak ayına kaldı :) tam tarih belli olsun hemen Cemil beye görüşen:) hastane nasıl?güzel temiz di mı?çok övüyorlar o hastaneyi :) cigli tarafında di mı?
ya bir de en çok,ameliyattan sonra hapsurma ve burun silme olayı beni çok endiselendiriyor:) malum kısa girdik etraf nezle ve grip dolu :)

ay sorma canım ya benim ameliyat Ocak ayına kaldı :) tam tarih belli olsun hemen Cemil bey ile gorusucem:) hastane nasıl?güzel temiz di mı?çok övüyorlar o hastaneyi :) cigli tarafında di mı?
ya bir de en çok,ameliyattan sonra hapsurma ve burun silme olayı beni çok endiselendiriyor:) malum kısa girdik etraf nezle ve grip dolu :)

ay sorma canım ya benim ameliyat Ocak ayına kaldı :) tam tarih belli olsun hemen Cemil bey ile gorusucem:) hastane nasıl?güzel temiz di mı?çok övüyorlar o hastaneyi :) cigli tarafında di mı?

aybendor sewindim burnun da eminim süper olmuştr bu başlığa cemil bey hakkında ilk ben yazdım çünkü sanırım bu forumda ona ilk ameliyat olan benim morarma olmıcağını biliodum bnmde 275 cc kondu ama şimdi yaptrsam daha büyük koydurrdum ilk sargım açıldığında bile bunlar küçük demiştim 2 ay oldu ve ödemler indi malum ilk haliyle farklı küçüldüler ama yinede dekoltede dikkat çekici ve güsel duruyo zaten ameliyat çok başarılı oldu ama genel itibariyle memnunum zaten burnum of of of diorum =)maşallah=)

Vallahi dun gittim atelim cıktı burnumu gordumkı daha 6 gunluktu dun:) aman tanrım oldum hayalımı gelmıs yuzumun ortasına koymus bide daha sıs canım dedı ama ben burnuma oyle hayran oldumkı anlatamam:))) Allahım Cemil Bey superınde superı bır doktor Canım doktorcum benım tek ameliyatla sıhırlı el degmıs gıbı yanı suan atel yok ama 1 hafta daha korumak ıcın bant yaptı oda cıksın guselll burnumun resımlerını koyacagım arkadaslar:)) Cekhu hastanede super doktorunda hıc bıseyden suphen olmasın ıcın rahat olsun 1 gunde tamponuda cıkarıyor burundan
ne morarma ne agrı yok boyle bır amelıyat seklı cok ama cokk memnun kaldım HERKESE AMA HERKESE CEMİL BEYİ TAVSIYE EDİYORUM:) Badecim Cemil Bey icin yeni ir form acalım ona burdan da bız destek olalım:) Ufuk Bilkay icin cok sey yazan var haklıdırlar emınım ama bızım doktorumuz cok ama cok daha iyi:))

Goguslerime gelınce sargılarım cıktı ve aynanın karsısına geldım ondada bır hayranlık yasadım:)) esımde bende cok memnun kaldık cok guzel olmus bu yuzde 20 oranında odem ve inecek daha dogal olacak dedı ben bu halınıde cok sevdım:)) ama olsun benım ıcın dogal olmasıda cok onemmmlı ben normalde 75 b gıyıyordum su halım 75 d olmus 75 c olsa bana yeter yanı:)) bu arada 75 gogus kafesı olcunuz arkadaslar:)) abcd gogus cup ınız buzamana kadar bız yanlıs ogrenmısız:) bundan ırı goguste beım gogus kafesıme sıgmaz zaten:)

yakın zamanda Cemil bey e ameliyat olan ve memnun kalan birini görmek icimi daha da rahatlatti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…