İzmir burun estetiği

burası nıye boyle 100 msj olmadan ozelden yazamıyorum bu sıteyı ogrenene kadar kafayı yıcem mıkado yoğun ıstek var sanırım canımmmm resımlerını koyda bakalım burnununa:))) çok zor ya ben ıstanbuldan kalkıp gelcem ızmıre

ozlem_30 şimdiden sana geçmiş olsun :)inşallah istediğin gibi olur.yaptığı tasarımı gördün mü yoksa yarın ameliyat öncesi mi karar verceksin?fotolarını sabırsızlıkla beklicem emin ol :))

merhabalar. Şimdiden geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum ve burnun istediğin gibi olmasını diliyorum.
Sana arkadaşlık gönderdim kabul edersen çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler canım.

katılıyorum ben hala cözemedim

arkadaş olarak ekleme talebi gönderdim:)

kızlar benim burnumda cok buyuk bi problem yok cok şükür.uç kısmında bi değişiklik yapmak istiyorum.o yuzden de local le yaptırmak istiyorum.cemil beyle görüştüm ama local yapmadığını söyledi.bu konuda bana izmir de önerebılecegınız baska kımler var?

kızlar egepol hastanesını bılenınız ve Op.Dr.Ali ÖZDEMİR hakkıında bılgısı,ona amelıyat olmuşlarınız var mı ıcerınızde??

ufuk bilgiyat var güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…