mikado35 beni acil ekle canım resımlerının gormek ıstıyorum lutfen mayısta amelıyatım var[/QU
sende can beyemi olmayı düşünüyorsun canım
ben Cemil Tugay'ı öneriyorum canım çok korkuyordum ameliyattan ama hiçbir sıkıntım olmadı çok şükür fotoğraflarımada bakabilirsin bugün 14. gün
ozlem_30 şimdiden sana geçmiş olsun :)inşallah istediğin gibi olur.yaptığı tasarımı gördün mü yoksa yarın ameliyat öncesi mi karar verceksin?fotolarını sabırsızlıkla beklicem emin ol :))
merhaba HLO fotoğraflarınız görebilir miyim beni de ekler misiniz?
hlo canım benıde ekle bakmak ıstıyorum fotolarına ben ufuk beye amelıyat olucam fakat ınsan arıyo daha mukemmelı varmı dıye:)
HLO benide ekler misin acaba
burası nıye boyle 100 msj olmadan ozelden yazamıyorum bu sıteyı ogrenene kadar kafayı yıcem mıkado yoğun ıstek var sanırım canımmmm resımlerını koyda bakalım burnununa:))) çok zor ya ben ıstanbuldan kalkıp gelcem ızmıre
ufuk bılkay bnmle ılgılenmedı maıllerıme hep gec cvp verdı cep telınden de ulasmayı basaramadım ve sınırlenıp ustunu cızdım CEMİL TUGAY cıktı sonra karsıma allah kendısınden razı olsun agrısız sızısız mukemmel ruya gbı bır amelıyat gecırdm ve hayalımden cok daha ote bır buruna kavustum bugun aynı durumda olsam olsam yıne hıc dusunmeden CEMİL TUGAY a gıderım o bır numara ısınde kızlar yemın ederım CMİL BEY i tercıh eden pişman olmaz dılersenız fotolarıma bakabılırsınız ayrıca bu sıtede cok kısı var cemıl beye amelıyat olup memnun olanlar bnden sıze tavsıye karar sızın canlarım ....:)((paramın her kuruşu helal olsun allah gule gule yemeyı nasıp etsın canım doktoruma ))
merahabalar,
sanırım sonunda kararımı verdım :) erkek arkdasım askere gıttıgınde estetık olmayı dusunuyorum..modifiye yaptırıyım :)))) oyle dıyor bana sevgılım :))))
ama ızmır de guvenebılecegım bır doktor henuz bulamadım..Ahmet seyhan dıye bırı cıkıyor sureklı google da..ama sanırım pahalı..
cevremde 3 kısı yaptırdı burnunu..2 sı ıstanbul da yaptırdı ve dunya para verdıler...benım oyle bır nıyetım yok,cunku burnum oyle cok fazla kemıklı ve buyuk bır burun degıl..hatta bır cok arkdasım estetık yaptırmama karsı..ne gerek var dıyorlar..ama yıllardır takıntı ıste..
yanı o yuzden tonlarca para vermeye nıyetım yok..
ıstedıgım burunda,oyle hokka gıbı bır burun degıl(zaten kucuk ve hokka burun bana yakısmaz :)) olabıldıgınce dogal ve basıt bır sey..sankı estetık yaptırmamısım gıbı gorunmesını ıstıyorum..
bu konuda tavsıye edecegınız doktor var mı?
ve fıyatlar asagı yukarı nedır?
bu surec nasıl bır surec?amelıyat sonrası ozellıkle..sanırım kısıden kısıye degısır bu durum ama yınede az cok bılgı sahıbı olursam daha ıyı..
sımdıden tesekkur ederım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?