İzmir burun estetiği

hıh al benden de o kadar canım kemerli burnum var hiç beğenmıyorm ufuk bilgitayı da çok önerıyolar bakalım bende kme yaptırıcam

canım çok sevındım inş bende ona olmak istıyorum. ne kadar fiyata yaptı canım merak ediyorum

kızlar ben ameliyat olmak istiyorum ama bu sıcaklarda korkuyorum iyi olmaz diye arkadaşların yazdan sonra ol diyor bense bir an önce olup kurtulmak istiyorum doktorumsa bahattin mercan

Slm,

ben almanyadan katiliyorum. Ve cemil tugayda ameliyat olmayi düsünüyorum (burun). Resimlerin var mi?

bu kadar amelıyat olan var fakat niçin kımse resım koymuyor arkadaşlar? nazar değmesınden mı korkuyorsunuz evet yorumlar iyi hoşta keşke resımler görebılsekte kımın nasıl yaptıgına biz karar verseydık ooof

Son düzenleme:
Arkadaşlar Ufuk Bilkay a ulaşamadınız diye pes etmeyin Ufuk Hoca yoğun çalışan bir doktor Sekreterini arayarak ulaşmaya çalışın .. 1 söz vardır evliya her adama yaramaz diye ama benim gibi sorunlu bir burunu hale yola soktuysa bence en azından görüş almaya değer diye düşünüyorum...Sorunsuz bi ameliyat geçirdim yüzünde ne morluk vardı ne şislik normal sayılabilecek bir ağrı ile çıktım yoğun bakımdan ...

kızlar ben 2003 yılında bi kkb doktoruna ameliyat olmuştum tam sekiz yıl bugün yarın die erteledim ve bir ay önce göğüs ameliyatıyla birlikte ikinci burun ameliyatımıda oldum..izmirdeyim..ameliyat öncesi birçok doktorla görüştüm burda biçok kez ismini okuduğum doktorlar da dahil..benim doktorum çağhan baytekin kesinlikle çok titiz ve beklentilerinizi karsılacak kapasitede bi doktor..ön görüşme ücreti almıyo muayenehanesi 9 eylül rektörlüğün karşısında alsancakta..burun ameliyatı olmak isteyen arkadaşlara öneriirim..buarada yeni olmasına rağmen bi kaç foto koydum görmek isteyenler ekleyebilir..yorum yaparsanız da sevinirim..hepinize sevgiler!!1:80:

merhabalar,benide eklersen resimlerini görebilirim.teşekkürler şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…