ben de amelıyat olmakıstıyorum ama cok korkuyorum ya sag cıkamasam dıye...bır de kıme olacagımı bılmıyorum hıc bır doktorad a gıtmedım acıkcası..buradan okuduguma gore Cemıl beyden herkes cok memnun ama parası bana fazla geldı.babam emeklı bır memur o kadar para veremem ama benım burnum baya sorunlu hem asımetrık saga kaymış hemde kendımı bıldım bılelı burnumun sol tarafındakı delıgın ıcındekı kemık dısarı dogru.. yuzume bakılınca hemen farkedılıyor buda benı rahatsız edıyor..bu burun nasıl duzeltılır onu da bılmıyorum ama amelıyat olup duz ve sorunsuz bır burnum olsun ıstıyorum((dua edın kızlar bana,,bu durumda ne onerırısınız bana acaba??
ufuk bılkay bnmle ılgılenmedı maıllerıme hep gec cvp verdı cep telınden de ulasmayı basaramadım ve sınırlenıp ustunu cızdım CEMİL TUGAY cıktı sonra karsıma allah kendısınden razı olsun agrısız sızısız mukemmel ruya gbı bır amelıyat gecırdm ve hayalımden cok daha ote bır buruna kavustum bugun aynı durumda olsam olsam yıne hıc dusunmeden CEMİL TUGAY a gıderım o bır numara ısınde kızlar yemın ederım CMİL BEY i tercıh eden pişman olmaz dılersenız fotolarıma bakabılırsınız ayrıca bu sıtede cok kısı var cemıl beye amelıyat olup memnun olanlar bnden sıze tavsıye karar sızın canlarım ....:)((paramın her kuruşu helal olsun allah gule gule yemeyı nasıp etsın canım doktoruma ))
:)))))) ah tatlım burnum seninki gibi sorunsuz ve güzel olsun dile benden ne dilersen :)))))))))
kararsız kaldım bende cemil bey mi ufuk bilgitay mı ?
cemil tugaya 24 gün önce oldum kimse ama kimse anlamıyıor bu kadar kısa zaman ragmen inanılmaz doğal duruyor.tavsiye ederim...ahmet seyhanın bnm için yaptığı tasarımı daha önce beğenmedim cemil bey bi sanat eseri koydu ortaya diebilirim...
kızlar ben 2003 yılında bi kkb doktoruna ameliyat olmuştum tam sekiz yıl bugün yarın die erteledim ve bir ay önce göğüs ameliyatıyla birlikte ikinci burun ameliyatımıda oldum..izmirdeyim..ameliyat öncesi birçok doktorla görüştüm burda biçok kez ismini okuduğum doktorlar da dahil..benim doktorum çağhan baytekin kesinlikle çok titiz ve beklentilerinizi karsılacak kapasitede bi doktor..ön görüşme ücreti almıyo muayenehanesi 9 eylül rektörlüğün karşısında alsancakta..burun ameliyatı olmak isteyen arkadaşlara öneriirim..buarada yeni olmasına rağmen bi kaç foto koydum görmek isteyenler ekleyebilir.. yorum yaparsanız da sevinirim..hepinize sevgiler!!1:80:
merhabalar,benide eklersen resimlerini görebilirim.teşekkürler şimdiden.
canım arkadaşlık talebi gönderirsen kabul ederim...yorum yaparsan sevinirim!!!
Aresya, geçmiş olsun ama değmiş. Güle güle kullanmanı diliyorum. Her ikisi de çok başarılı olmuş bence. Bu arada hangi hastanede ameliyat oldun ?
tesk ederim canım=)) özel ege sağlık hastanesinde oldum.darısı başına![/QUOTE
Aresya teşekkür ederim. Peki Ameliyat masrafı ne kadar tuttu sadece burun için ?? ayıp olmazsa :) sormak istiyorum ve ne kadar hastanede kaldın ??
Ege Sağlık bildiğim kadar SGK da kabul görüyor rapor da geçerli olur mu??
tesk ederim canım=)) özel ege sağlık hastanesinde oldum.darısı başına![/QUOTE
Aresya teşekkür ederim. Peki Ameliyat masrafı ne kadar tuttu sadece burun için ?? ayıp olmazsa :) sormak istiyorum ve ne kadar hastanede kaldın ??
Ege Sağlık bildiğim kadar SGK da kabul görüyor rapor da geçerli olur mu??
canım biliyosun ben iki ameliyat oldum bu yüzden çağhan bey hatrı sayılır bi indirim yaptı fiyat konusunda..bu yüzden rakam vermem pek doğru olmaz..ama gidip görüşmeni tavsiye ederim ön görüşme ücretsiz zaten hem fikir almış olursun en azından..hastanede bi gece kaldım..ege sağlık sgk kabul etmiyo malesef...net biliyorum çünkü annem ben kontrole giitiğimde jinekoloji bölümünde kontrollerini yaptırdı sgk bağkur..vb.bakmıyoruz dediler..bu arada benim 10-15 güne kontrolüm var kliniğine gidicem büyük ihtimal..sen de gitmeyi düşünürsen haberleselim..hem burnumu görmüş olursun hemde çağhan beyle görüşür fikir edinirsin..sevgiler canım!!!
canım biliyosun ben iki ameliyat oldum bu yüzden çağhan bey hatrı sayılır bi indirim yaptı fiyat konusunda..bu yüzden rakam vermem pek doğru olmaz..ama gidip görüşmeni tavsiye ederim ön görüşme ücretsiz zaten hem fikir almış olursun en azından..hastanede bi gece kaldım..ege sağlık sgk kabul etmiyo malesef...net biliyorum çünkü annem ben kontrole giitiğimde jinekoloji bölümünde kontrollerini yaptırdı sgk bağkur..vb.bakmıyoruz dediler..bu arada benim 10-15 güne kontrolüm var kliniğine gidicem büyük ihtimal..sen de gitmeyi düşünürsen haberleselim..hem burnumu görmüş olursun hemde çağhan beyle görüşür fikir edinirsin..sevgiler canım!!!
:):):) olabilir canım :) Sen sanırım 10 ile 15 Temmuz arasında gideceksin ?? olabilir ayarlayabirizama ben ya akşamları 18:30 dan sonra
gidebilirim. Ve ilk görüşmede tasarım yapıyor mu ??
haftaya cuma günü gderim die düşünüyorum canım ben randevu saati için şimdiden bişi diyeme ama..tasarım konusunda foton çekilio bilgisayarda yapılabilecek seyleri göstererek seninle konuşuyo zaten senin isteklerini de dikkate alıp..:):):) olabilir canım :) Sen sanırım 10 ile 15 Temmuz arasında gideceksin ?? olabilir ayarlayabirizama ben ya akşamları 18:30 dan sonra
gidebilirim. Ve ilk görüşmede tasarım yapıyor mu ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?