İzmir burun estetiği

maşallah ya çok güzel olmuş ya of darısı benim basıma ya..senin burnunu gördükçe daha Cook heycanlaniyorum :)
bu arada ameliyatımı olduktan sonra senden makyaj dersi almaya karar verdim :)))

bade82 inan rakipsizsin!

senın ameliyattan önceki burnun nasıldı. benm mesela burnm baya problemli büyük ve kemerli. senin gibi burnum olması hayal mi acaba

hayır kemerliydi burnum çok bbük değildi sadece kemeri rahatsız ediodu derimde inceydi ve ucunu beenmiodum cemil beye karar werrsenz şüpheniz olmasın süper olacaktr.

ben gıttıgımde amelıyat ıcın randevu almaya gosterıcem zaten senın burnunu :)
senınkı kadar kucuk olmaz bana ama en azından nasıl bır sey ıstedıgımı gostermek amaclı :)

ben cüneyt özek te ameliyat oldum ufuk bilkayla yan yana odaları çok güven verici bir dr ben cuma görüştüm salı günü ameliyat oldum çok rahatlattı beni sonuç çok doğal bir burun oldu. fiyatı 3.500

kızlar benn yanlış alana yazdım yaaa kusura bakmayın çok alakasız girdim bu arada bade burnuna bende bayıldım

merhaba arkadaşlar.. forumu üzün süredir takip ediyorum. ben de burun estetiği olmayı düşünüyorum. benim durumum aslında öncelikle görüntüsel bir durum değil. deviasyon sorunum var. ek olarak burnumda asimetri problemi de var. 2sini birden aradan çıkarayım diyorum.

mutlaka benle aynı durumda olanlar vardır. klasik bir plastik cerrah deviasyon sorununu layıkıyla çözebilir mi? yoksa kbb orijinli birine mi yaptırmak gerekir? bu konularda soru işaretleri var kafamda.
plastik cerrah olarak burada cemil tugay ismi öne çıkıyor.

benim deviasyon sorunum da düşünüldüğünde bana cemil tugay' ı tavsiye eder misiniz? ya da başka isimler önerir misiniz? şimdiden teşekkürler

merhaba jupitoo resimlerini görmek isterim

cnm ben 14 nisanda ameliyat olucam kemerli ve biraz büyük burnum senin ameliyat sürecin nasıl geçti acaba memnunmusun ilk ameliyatla kurtulmak istiyorum ikinciye gerek kalsın istemiyorum acaba doğru seçimmi yaptım diye beynimi yicem yani

kızlar bende doktor arıyorum benim için önemli olan iyi olması ve taksit yapması önerdiğiniz bir doktor varmı

ben Cemil Tugay'ı öneriyorum canım çok korkuyordum ameliyattan ama hiçbir sıkıntım olmadı çok şükür fotoğraflarımada bakabilirsin bugün 14. gün

ne ağrı ne sızı ne morarma iyiki olmuşum diyorum şimdi:)

İzmir'in en başarılı ve güvenilir doktorlarından biri Ufuk Bilkay . burun amelyatı oldum,çok memnunum.benden duyup giden arkadaşlar da çok memnun. kesinlikle öneririm .
ben 14 nisanda ufuk beye gün aldım umarım memnun kalırım ilk doktor görüşmemdi ve ameliyat günü aldım umarım doğru seçimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…