Kesinlikle Ufuk Bilkay diyorum. Arkadaşlık talebi yollayıp fotoğraflarıma bakabilirsin. Ücreti de şu sıralar 4000 lira sanırım. Sitede laika uyuyangüzel ve gripin var şu anda adı aklıma gelenler ufuk beye ameliyat olan. Kendisi doğal burunlardan yana.
Kesinlikle Ufuk Bilkay diyorum. Arkadaşlık talebi yollayıp fotoğraflarıma bakabilirsin. Ücreti de şu sıralar 4000 lira sanırım. Sitede laika uyuyangüzel ve gripin var şu anda adı aklıma gelenler ufuk beye ameliyat olan. Kendisi doğal burunlardan yana.
Ufuk Bilkay'a güvenebilirsin, istersen kendisiyle bir görüş, benim 12. günüm oldu bile:)
cnm sen oldunmu ufuk beye nasıl geçtiufuk bilkay'a olcam ben..memnun kalmayan görmedim duymadım açıkçası..bakalım benim ki nasıl olcak :)
kızlar bende doktor arıyorum benim için önemli olan iyi olması ve taksit yapması önerdiğiniz bir doktor varmı
ben 14 nisanda ufuk beye gün aldım umarım memnun kalırım ilk doktor görüşmemdi ve ameliyat günü aldım umarım doğru seçimdirİzmir'in en başarılı ve güvenilir doktorlarından biri Ufuk Bilkay . burun amelyatı oldum,çok memnunum.benden duyup giden arkadaşlar da çok memnun. kesinlikle öneririm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?