İzmir burun estetiği

arkadaşlar burun ameliyatı olmak istiyorum.ahmet seyhan var izmirde birde ufuk bilkay kararsız kaldım hangisine gitmeliyim.

Op.dr. Hünkar Batıkhan diyorum eli çok hafif bir doktor. hızla iyileştim. farklı bir narkoz kullanmış bana , ameliyat sonrası da pek sancılı geçmedi.

arkadaşlar ağustosun ilk haftası ameliyat günü alıcam fakat iki doktor arasında kararsız kaldım ufuk bilkay ve ahmet seyhan hangisine olsam halen kararsızım bir fikri olan var mı?

cnm seni ekleyebilr myim??bn de ufuk bilkaya yaptrmayı düşünüyorum..

cemil beyin yaptığı burunlarda çökme oluyor diorlar??böyle şikayeti olan var mı arkadaşlar??

aa kim dedi onu bu forumda ona ameliyat olan dolu insan var bende onlardan birisiyim ve çook memnunum herkesin olduğu gibi kesinlikle Cemil Tugayı öneriyorum

merhaba. ufuk bilkaya burun ameliyatı olmak istiyorum. ameliyattan kaç gün sonra insan içine çıkılabilecek hale geliniyor biliyor musunuz? yani morluk şişlik veya bant olmadan??? benim okula dönmem gerekecek de sonrasında

cok yakınlarım ufuk beye yaptırdı güzelde oldu ama cemil beyide duyunca sanırım konusmakta fayda var ama muayene ücreti alıyorlar anladığım kadarıyla

Bende Ufuk Beye burun ameliyatı oldum.Zor bir ameliyat olmasına rağmen sorunsuz bir ameliyat geçirdim .. Yüzümde şişlik ya da morluk oluşmadı .. ilk muayeneden ücret aldığını düşünmüyorum.Yoğun çalıştığı biliyorum , geri bildirimi ne kadar sonra olur bilemiyorum amaxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:

herkes memnun kalıyor ufuk beyden suan tatildeymiş sanırım dönünce yanına uğrayacağım

Son düzenleyen: Moderatör:
herkes memnun kalıyor ufuk beyden suan tatildeymiş sanırım dönünce yanına uğrayacağım

Forumda yazılan sorunlu burun ameliyatlarını okudukca İyi ki tanımışım Ufuk Hocayı diyorum..Yoğun bakımda ilk sorduğum soru neden ameliyat olamadım oldu :)) Nefes bile alamazken 1.5 yıldır hiç sorun yaşamıyorum .. Ufuk Hocaya da diyorum emeğine nazar değmesin

:)) Gerçekten işinde başarılı biri yaptığı burunlarda çok doğal oluyor.Eminim senin burnunu da güzel yapmıştır nazar değmesin darısı başıma

:)) Gerçekten işinde başarılı biri yaptığı burunlarda çok doğal oluyor.Eminim senin burnunu da güzel yapmıştır nazar değmesin darısı başıma

Kesinlikle katılıyorum çok başarılı bir cerrah ..Tek isteğim nefes almakken fazlasını yaptı :)) En kısa zamanda güzel haberlerinizi bekliyorum şimdiden geçmiş olsun diyeyim :))

ben burun estetiğimi izmir de yaptırdum Ekol hast. Cem Karas a yaptırdım.sonuçtan çok memnunum. şuan 13 gün oldu ameliyat olalı.ufak şişliklerim var,kendimin ve dk.farkettiği şişlikler.onlar için masaj yapıyorum.iyki de olmuşum diyorum,burnum ççoookk güzel oldu:))) ayrıca deli paralar da ödemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…