- 13 Temmuz 2011
- 144
- 29
- 98
cnm seni ekleyebilr myim??bn de ufuk bilkaya yaptrmayı düşünüyorum..Kesinlikle Ufuk Bilkay diyorum. Arkadaşlık talebi yollayıp fotoğraflarıma bakabilirsin. Ücreti de şu sıralar 4000 lira sanırım. Sitede laika uyuyangüzel ve gripin var şu anda adı aklıma gelenler ufuk beye ameliyat olan. Kendisi doğal burunlardan yana.
cemil beyin yaptığı burunlarda çökme oluyor diorlar??böyle şikayeti olan var mı arkadaşlar??
cemil beyin yaptığı burunlarda çökme oluyor diorlar??böyle şikayeti olan var mı arkadaşlar??
Bende Ufuk Beye burun ameliyatı oldum.Zor bir ameliyat olmasına rağmen sorunsuz bir ameliyat geçirdim .. Yüzümde şişlik ya da morluk oluşmadı .. ilk muayeneden ücret aldığını düşünmüyorum.Yoğun çalıştığı biliyorum , geri bildirimi ne kadar sonra olur bilemiyorum amaxxxxxxxxxxxxxxxx gönderebilir sorularınızı yönlendirebilirsiniz .
herkes memnun kalıyor ufuk beyden suan tatildeymiş sanırım dönünce yanına uğrayacağım
Forumda yazılan sorunlu burun ameliyatlarını okudukca İyi ki tanımışım Ufuk Hocayı diyorum..Yoğun bakımda ilk sorduğum soru neden ameliyat olamadım oldu :)) Nefes bile alamazken 1.5 yıldır hiç sorun yaşamıyorum .. Ufuk Hocaya da diyorum emeğinenazar değmesin
:)) Gerçekten işinde başarılı biri yaptığı burunlarda çok doğal oluyor.Eminim senin burnunu da güzel yapmıştır nazar değmesindarısı başıma
Kesinlikle katılıyorum çok başarılı bir cerrah ..Tek isteğim nefes almakken fazlasını yaptı :)) En kısa zamanda güzel haberlerinizi bekliyorum şimdiden geçmiş olsun diyeyim :))
ben burun estetiğimi izmir de yaptırdum Ekol hast. Cem Karas a yaptırdım.sonuçtan çok memnunum. şuan 13 gün oldu ameliyat olalı.ufak şişliklerim var,kendimin ve dk.farkettiği şişlikler.onlar için masaj yapıyorum.iyki de olmuşum diyorum,burnum ççoookk güzel oldu:))) ayrıca deli paralar da ödemedim.[/QUOTE
geçmiş olsun canım.güzel olduğuna sevindim.ne kadar ödedin canım peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?