İzmir burun estetiği

ameliyat olalı 20 gün oldu.çok para vermek istemiyor ve güzel doğal bir burun sahibi olmak istiyorsan izmir ekol hast. Cem Karas derim ben..1500-2000 arası fiyatlarla mükemmel sonuçlar alabilirsin. ben ve arkadaşım burnumuzdan çook memnunuz:)))

ufuk beye 35 gün önce ameliyat oldum şu anki görüntümden çok memnunum.zaten estetik olduğum belli olmasın istiyordum.gayet doğal güzel bir burnum oldu.çok hafif kavis var ve büyük değil bence yüzüme en yakışan burnu yaptığını düşünüyorum.doktoruma teşekkürler..

bende kesinlikle ufuk bilkay diyorum 40 gün önce ameliyat oldum.herkes sen de bir değişiklik var dedi.ne olduğunu anlamayanlar bile oldu.o kadar doğal oldu ki hiç yadırgamadım.doktoruma sonsuz teşekürler.

bende kesinlikle ufuk bilkay diyorum 40 gün önce ameliyat oldum.herkes sen de bir değişiklik var dedi.ne olduğunu anlamayanlar bile oldu.o kadar doğal oldu ki hiç yadırgamadım.doktoruma sonsuz teşekürler.

dün 35 gün demişsin bugün 40 gün :)

zaman öyle çabuk geçiyor ki tahmini sayıyı söyledim.dur bi hesaplayayım.2 ağustos günü oldum.evet tam 35 gün olmuş

ben can kopala oldum ve kesinlikle tavsiye etmiyorum.güler yüzüne aldanmayın.burun çatımda çukurluk oluştu,çatımda açıklık var ve kendisi önemli bi sorun değil diyip geçiştiriyor

arkadaşlar burun esnetiği sonrası istedi sonucu alamayıp 2. bir uygulama olarak kalıcı dolgu yaptıran var mı?

ameliyat olmadan önce çok doktor araştırdım.sonunda ufuk bilkaya karar verdim.başta nasıl olur diye endişeliydim fakat ufuk hocayla görüştükten sonra hiç korkum kalmadı.kendisi çok güler yüzlü bir insan.bütün sorularımı içtenlikle cevapladı.hatta ameliyat gününü randevudan önce almıştım çünkü çok yoğun oluyor doktor.daha fazla ayrıntı anlatmamı isterseniz yardımcı olabilirim.bugün 37. günüm ve morluklarım hiç yok.sadece hafif bi şişlik var o da pek anlaşılmıyor.burnumun görüntüsne gelince beni yeni tanıyanlar estetik olduğunu hiç anlamıyor.zaten bende yeni burnumu hiç yadırgamadım.çok doğal durduğunu söylüyor herkes.o yüzden iiki de ufuk bilkayı seçmişim diyorum..

merhaba arkadaslar bende burun estetigi olmak istiyorum....bu arda fiyat konusunda ve Cerrah konusunda yardimci olabilirmisiniz...

merhaba arkadaslar bende burun estetigi olmak istiyorum....bu arda fiyat konusunda ve Cerrah konusunda yardimci olabilirmisiniz...
selam arkadaşım.ben uzun bir araştırmadan sonra Cem Karas ı tercih ettim.Diğer doktorlar 4000 den başlıyorlardı bana fiyat vermeye.Cem Bey 2000-2500 den başllıyor.işleme göre artabiliyor tabiki..Bi ön görüşme yapabilirsin.

selam 40 gün önce ufuk bilkaya burun ameliyatı oldum çok da memnunum.ameliyat fiyatı 3500 lira.ufuk hocayla görüşebilirsin.

kızlar 1,5 ay önce ufuk bilkaya ameliyat oldum çok da memnunum albümde resimlerim var isteyenler bakabilir:)

ben artı kbb de murat uygur dan randevu aldım haftaya ameliyat olacağım . Murat bey hakkında bilgi sahibi olan var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…