bende kesinlikle ufuk bilkay diyorum 40 gün önce ameliyat oldum.herkes sen de bir değişiklik var dedi.ne olduğunu anlamayanlar bile oldu.o kadar doğal oldu ki hiç yadırgamadım.doktoruma sonsuz teşekürler.
ben burun estetiğimi izmir de yaptırdum Ekol hast. Cem Karas a yaptırdım.sonuçtan çok memnunum. şuan 13 gün oldu ameliyat olalı.ufak şişliklerim var,kendimin ve dk.farkettiği şişlikler.onlar için masaj yapıyorum.iyki de olmuşum diyorum,burnum ççoookk güzel oldu:))) ayrıca deli paralar da ödemedim.[/QUOTE
geçmiş olsun canım.güzel olduğuna sevindim.ne kadar ödedin canım peki
Canım teşekür ederim.Ben sana özelden mesaj atayım,bi kaç defa yazmıştım ancak çok doğru olmadığına karar verdim kendimce. çünkü ücret isteklerine göre değişiyor,yani farklılık gösterebiliyor..2000 2500 den başlıyor diyebilirim tabi dediğim gibi değişiyor..
selam arkadaşım.ben uzun bir araştırmadan sonra Cem Karas ı tercih ettim.Diğer doktorlar 4000 den başlıyorlardı bana fiyat vermeye.Cem Bey 2000-2500 den başllıyor.işleme göre artabiliyor tabiki..Bi ön görüşme yapabilirsin.merhaba arkadaslar bende burun estetigi olmak istiyorum....bu arda fiyat konusunda ve Cerrah konusunda yardimci olabilirmisiniz...
merhaba arkadaslar bende burun estetigi olmak istiyorum....bu arda fiyat konusunda ve Cerrah konusunda yardimci olabilirmisiniz...
Gulmuzik_bg sizin komple burun ameliyatı mı?
tesekürler arkadaslar...da ben cemil tugayi da cok okudum, ona ameliyat olan var mi acaba ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?