İzmir burun estetiği

ufuk bilkay'a burun estetiği ameliyatı olmak istiyorum.

nasıl bir doktordur ? hastaları memnun gözüküyor

merhaba arkadaşlar.öncelikle siteye giren herkese teşekkürler.fakat doktorların kendileri veya tanıdıkları giriyor sanki herkes anlamayacak.lütfen ticaret adına bu yapılmasın.ayrıca eleştiriye gelemeyen doktorlar o zaman kendilerini daha çok geliştirsin.bir arkadaşa dava falan açarız yazmışlar çok üzüldüm.bunlarla korkutup insanları uyarılmaktan mahrum bırakamamalılar.iyilik iyilikle sonuçlanır unutmayın herkes uyarsın birbirini.estetik düşünüyorum burun ve göğüs.ama türkiyede o kanatları açık yada piokyo gibi burunları gördükçe korkar olduk.yabancılara bakıyorz da düz güzel dar burunlar.bizde çok yok.ve hele dara yakın burnu düzeltmek kolayda etli uzun burunlar da deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.herkese kucak dolusu öpücükler
özel yok uğraşıyorum burdan idare edeceğiz bir süre:))))

nasıl bir doktordur ? hastaları memnun gözüküyor

Kendisi izmirin en iyi cerrahıdır.güzel ve sağlıklı bir buruna kavusmamı sağladı kendisi.bu ameliyat benim için çok zor bir karardı,biraz cesaretsizdim ama kendisiyle görüşmeye gittiğim gün karar verdim ve hemen ameliyat günümü aldım zaten çok yoğun olması dolayısyla ileriki tarihlere atılmasını istemedim.şimdi diyorum ki iyki yaptırmışım çok doğru bir karar vermişim.bu ameliyatlar birer kez yaptırılıyor hem maddi hem manevi kolay olmayan bir süreç.Pişman olmaman adına, gönül rahatlığıyla kesinlikle Ufuk Bilkay diyorum..

Ben 1,5 yıl önce Prof Dr Ufuk Bilkay'a oldum ameliyatımı.Benim burnumda hafif kemmerli,burun ucum düşük ve nefes alma problemim vardı hepside bir ameliyatla çözüldü çok şükür.. Ayrıca Ufuk Bey O kadar doğal ve yüzüme yalışan bir burun yaptı ki,kimse anlamıyor estetik yaptırdığımı sadece sende bi değişiklik var ama anlayamadık diyorlar:)))
Ameliyat sonrası kişiden kişiye değişir ama benim çok sıkıntılı geçmedi hocamın elinin hafifliğinden olsa gerek.Kendisi çok efendi,güleryüzlü,sakin hastasının ne istediğini dinleyen bir doktor.Kesinlikle ve gönül rahatlığıyla kendisini tavsiye ediyorum.Soruların olursa cevaplarım ve foto yollayabilirim:) Şimdiden geçmiş olsun

Merhaba arkadaslat ben gecen ay UFUK BILKAYda burun ve cene ucu ameliyati oldum. 2 sinin birlikte daha etkili olucagini dusundum. Sonuctan cok memnunum. Zaten kendisine guvenim sonsuz. Daha once kardesim ve arkadaslarimda yaptirmisti. Size tavsiyem UFUK BILKAYi bulmusken kacirmayin. GUVEN VE BASARIDA UFUK BILKAYdan iyisini bulamazsiniz. Ameliyat sonrasinda muayene gittigimde, bi bayanla tanistim, UFUK beyde gpguslerini kucultmus.agrisi olmadigini ve cok memnun kaldigini soyledi. Burun ve cene ameliyatini 1 ay once oldum.en kisa suredede UFUK BEYDE dudaklarimi yatiricam.
UFUK BEYden daha iisini bulabileceginizi sanmiyorum. Eger dusunceniz varsa bence vakit kaybetmeden kendisiyle gorusun, sizi memnun edicektir.

Çok geçmiş olsun:) Kendisi dortdörtlük bir doktor gerçektenBurnumu yaptırdığımda iyki kendisini tercih etmişim dedim.Bencede estetik oprasyona ihtiyacı olup doktor araştırmasına girenler, bende deneyim kazanmış bir hastası olarak UFUK BİLKAY'A gitsin herkes diyorum..

bu kişiden kişiye değişebilir ama lütfen ufuk bilkay a burun estetik ameliyatı olanlar ücren konusunda bilgilendirme yapabilir mi?

onun bunun yorumlarıyla bişey yapmayın. burdakiler ufuk bilkay dediler. 1yıl önce bu yazılanları dinleyip ameliyat oldum hiç memnun değilim.

merhaba burcu buruna baktımda hoş bir burun olmuş ama bende tam emin olamadım senin yüz hattına göre bir burunmu diye açıkçası fotoğraftan...ama kötü durmuyor güzel sende pek memnun olmadığını yazmışsın ufuk beyden nedenini örenebilirmiyim??

Selamlar Melda,

ben Mail atmistim Ufuk beye, resim yollayip fiyat ögrendim bana 3500TL yazmisti muayene ücretide 150TL. Istersen sende Mail at sor

aylin nasıl verilecek bu karar :))) bak ben ufuk beyle bora beyi karşılaştırmışlar burda bora bey daha iyi yorumlarda :))) ya biide ufuk bey plastik cerrahi bora bey kbb ci ama estetikte geliştirmiş kendini diyeceğim şu bu estetik ameliyatında solunumla ilgili sıkıntı çekmemekte önemli kişiler genelde bu yüzden 2. ameliyatı oluyolarmış.yani plastik cerrahları daha çok görsele önem verip içten solunum çeken çok oluyomuş ama kbbciler buna da önem veriyolarmış :))))falan filan araştırmalarımdan çıkan sonuş bu tabi kesin bişi değil :))))

Ya cok zor ama bir sekilde karar vercez, bende öyle seyler okudum, ben bora beyi iki kez gittim ama aklimda ozaman daha estetik diye birsey yoktu, grip olmustum bana saglik acisindan ameliyat sart bunu bir düsün demisti bir taraftan cok iyi nefes alamiyorum ben bicak altina yatmisken bari ise yarasin diyorum :) ve dedigim gibi ekolda kapimin önünde :) o yüzden ben kararimi verdim sayilir. Sana ayrintili bilgi veririm su ameliyat olsunda :) hayirlisi olsun...

Burnum gönlüme ,isteğime göre oldu Allaha şükür lakin yorumları pek dikkatlice okumamışsın,bir daha okumanı tavsiye ederim.Doktorum Sevgili Prof Dr Ufuk Bilkay la burnumu birlikte tasarladık benim isteklerimi dinledi, karşılıklı bir karar aldık ve sonuç fotoğraflardanda göründüğü gibi mükemmel oldu en azından BENİM içime sinen bir burnum oldu Memnun olmama gibi bir durumum yok ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…