yarın drdan randevu alıcam ufuk bilkaydan
cellines ufuk bilkay çok profesyonel diyolar
nasıl bir doktordur ? hastaları memnun gözüküyor
merahabalar,
sanırım sonunda kararımı verdım :) erkek arkdasım askere gıttıgınde estetık olmayı dusunuyorum..modifiye yaptırıyım :)))) oyle dıyor bana sevgılım :))))
ama ızmır de guvenebılecegım bır doktor henuz bulamadım..Ahmet seyhan dıye bırı cıkıyor sureklı google da..ama sanırım pahalı..
cevremde 3 kısı yaptırdı burnunu..2 sı ıstanbul da yaptırdı ve dunya para verdıler...benım oyle bır nıyetım yok,cunku burnum oyle cok fazla kemıklı ve buyuk bır burun degıl..hatta bır cok arkdasım estetık yaptırmama karsı..ne gerek var dıyorlar..ama yıllardır takıntı ıste..
yanı o yuzden tonlarca para vermeye nıyetım yok..
ıstedıgım burunda,oyle hokka gıbı bır burun degıl(zaten kucuk ve hokka burun bana yakısmaz :)) olabıldıgınce dogal ve basıt bır sey..sankı estetık yaptırmamısım gıbı gorunmesını ıstıyorum..
bu konuda tavsıye edecegınız doktor var mı?
ve fıyatlar asagı yukarı nedır?
bu surec nasıl bır surec?amelıyat sonrası ozellıkle..sanırım kısıden kısıye degısır bu durum ama yınede az cok bılgı sahıbı olursam daha ıyı..
sımdıden tesekkur ederım..
Merhaba arkadaslat ben gecen ay UFUK BILKAYda burun ve cene ucu ameliyati oldum. 2 sinin birlikte daha etkili olucagini dusundum. Sonuctan cok memnunum. Zaten kendisine guvenim sonsuz. Daha once kardesim ve arkadaslarimda yaptirmisti. Size tavsiyem UFUK BILKAYi bulmusken kacirmayin. GUVEN VE BASARIDA UFUK BILKAYdan iyisini bulamazsiniz. Ameliyat sonrasinda muayene gittigimde, bi bayanla tanistim, UFUK beyde gpguslerini kucultmus.agrisi olmadigini ve cok memnun kaldigini soyledi. Burun ve cene ameliyatini 1 ay once oldum.en kisa suredede UFUK BEYDE dudaklarimi yatiricam.
UFUK BEYden daha iisini bulabileceginizi sanmiyorum. Eger dusunceniz varsa bence vakit kaybetmeden kendisiyle gorusun, sizi memnun edicektir.
ufuk bilkay hakkında ücret konusunda bilgilendirme lütfen
onun bunun yorumlarıyla bişey yapmayın. burdakiler ufuk bilkay dediler. 1yıl önce bu yazılanları dinleyip ameliyat oldum hiç memnun değilim.
onun bunun yorumlarıyla bişey yapmayın. burdakiler ufuk bilkay dediler. 1yıl önce bu yazılanları dinleyip ameliyat oldum hiç memnun değilim.
Selamlar Melda,
ben Mail atmistim Ufuk beye, resim yollayip fiyat ögrendim bana 3500TL yazmisti muayene ücretide 150TL. Istersen sende Mail at sor
aylin nasıl verilecek bu karar :))) bak ben ufuk beyle bora beyi karşılaştırmışlar burda bora bey daha iyi yorumlarda :))) ya biide ufuk bey plastik cerrahi bora bey kbb ci ama estetikte geliştirmiş kendini diyeceğim şu bu estetik ameliyatında solunumla ilgili sıkıntı çekmemekte önemli kişiler genelde bu yüzden 2. ameliyatı oluyolarmış.yani plastik cerrahları daha çok görsele önem verip içten solunum çeken çok oluyomuş ama kbbciler buna da önem veriyolarmış :))))falan filan araştırmalarımdan çıkan sonuş bu tabi kesin bişi değil :))))
merhaba burcu buruna baktımda hoş bir burun olmuş ama bende tam emin olamadım senin yüz hattına göre bir burunmu diye açıkçası fotoğraftan...ama kötü durmuyor güzel sende pek memnun olmadığını yazmışsın ufuk beyden nedenini örenebilirmiyim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?