İzmir burun estetiği

Meldaaaa :) ben cumartesi saat ikide bora beye gitcem görüsmeye haberin olsun.

Merhaba arkadaşlar. Burun estetiği konusunda iki doktor arasında inanılmaz kararsızım. Ufuk Bilkay ve Yakup Avşar. Bu yaz düğünüm olucak ve bir an önce harekete geçmeliyim. Önerilerinize ihtiyacım var ..

Merhaba arkadaşlar. Burun estetiği konusunda iki doktor arasında inanılmaz kararsızım. Ufuk Bilkay ve Yakup Avşar. Bu yaz düğünüm olucak ve bir an önce harekete geçmeliyim. Önerilerinize ihtiyacım var ..

Canım merhaba ilk önce kararın hayırlı olsun.Ben burnumu 1,5 yıl önce prof dr ufuk bilkaya yaptırmıştım.Çok şükür tam istediğim gibi doğal ve düzgün bir buruna sahip oldum.Kendisi Türkiyenin sayılı cerrahlarından.Ameliyat evrelerinin nasıl geçeceğini ayrıntılarıyla anlatıyor ve hastasının neler istediğini çok iyi dinliyor.Benim fotoğraflarımdan da bakabilirsin ve soruların olursa seve seve yardımcı olurum:)

Çok teşekkür ederim. Fotoğraflarınızdan hatırladım sizi :) Ufuk Bilkay ın hesabında görmüştüm. Gerçekten yüzünüze çok yakışan bir burnunuz var. Aslında izmirde yaşadığım için Ufuk bey daha mantıklı geliyor ama Yakup Avşar ın tekniğide aklımı çeliyor. Kemiğimle yada nefes alış verişimle ilgili hiç bir sıkıntım yok. Tek sorunum burun ucum ..

Haklısın bu konularda karar vermesi hiç kolay değil:S Ama ben memnun kalmış ve sorun yaşamamış bir hastası olarak gönül rahatlığıyla tavsiye ederim insanlar yurtdışından geliyor Ufuk Hocaya bunlarıda hesaba katarsan bence istanbula gitmene gerek kalmayacaktır:) İnşallah senin için hayırlı olan kararını bekliyorum:)

Yakup Avşar'ın tekniği demişsiniz hangi teknikle yapıyor ki kemiği kırmadan mı acaba ??

Ufuk ve Yakup bey ile de yüzyüze birer görüşme yaptıktan sonra son kararımı vericem sanırım. Bunu burdan konuşabilmekte heyecanımı yatıştırdı biraz teşekkürler :) Görüşmelerden ve gelişmelerden haberdar ederim :)

Yakup Avşar'ın tekniği demişsiniz hangi teknikle yapıyor ki kemiği kırmadan mı acaba ??

Merhaba rashii. Hastalarının yorumları, gazete, tv ve internetteki röportajlarını takip ettiğim kadarıyla evet kapalı teknik uyguluyormuş, kemiği kırmadan ve tampon kullanmadan.

Merhaba ben de arkadaşlık isteği yolladım, ben de Ufuk Bilkay'ı merak ediyorum uzun zamandır da araştırıyorum. Ekleyebilirseniz ben de fotoğraflarınıza bakabilir miyim?

onun bunun yorumlarıyla bişey yapmayın. burdakiler ufuk bilkay dediler. 1yıl önce bu yazılanları dinleyip ameliyat oldum hiç memnun değilim.

Şaşırdım, fotoğrafınız var mı? Veya neden mutlu olmadınız? Biraz bilgi verebilir misiniz?

Bir sorum daha olacaktı, birlikte tasarladık demişsiniz. Yani biz kavisli istersek öyle mi yapıyor? Çünkü benim gördüğüm hep düz burun yapmış. İstenirse kavis yapıyor mu, bilginiz var mı?

Arkadaşlar İzmir'de Ufuk Bilkay'a burun estetiği yaptıran varmı ücretleri ne civarda yardımcı olabilirmisiniz. Teşekkürler...

15674586]AHMET AKSOYLAR hakkında bır bılgısı olan var mı?
kendısı babamın tanıdıgıymıs..babam ılla ona yaptırmam konusunda ısrar edıyor..
adını sımdı soyledı,bende hemen sızlere sorayım dedım..
hıc duyan bılen yakını amelıyat olmus bırılerı var mı?[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…