aylin nasıl verilecek bu karar :))) bak ben ufuk beyle bora beyi karşılaştırmışlar burda bora bey daha iyi yorumlarda :))) ya biide ufuk bey plastik cerrahi bora bey kbb ci ama estetikte geliştirmiş kendini diyeceğim şu bu estetik ameliyatında solunumla ilgili sıkıntı çekmemekte önemli kişiler genelde bu yüzden 2. ameliyatı oluyolarmış.yani plastik cerrahları daha çok görsele önem verip içten solunum çeken çok oluyomuş ama kbbciler buna da önem veriyolarmış :))))falan filan araştırmalarımdan çıkan sonuş bu tabi kesin bişi değil :))))
Merhaba arkadaşlar. Burun estetiği konusunda iki doktor arasında inanılmaz kararsızım. Ufuk Bilkay ve Yakup Avşar. Bu yaz düğünüm olucak ve bir an önce harekete geçmeliyim. Önerilerinize ihtiyacım var ..
Canım merhaba ilk önce kararın hayırlı olsun.Ben burnumu 1,5 yıl önce prof dr ufuk bilkaya yaptırmıştım.Çok şükür tam istediğim gibi doğal ve düzgün bir buruna sahip oldum.Kendisi Türkiyenin sayılı cerrahlarından.Ameliyat evrelerinin nasıl geçeceğini ayrıntılarıyla anlatıyor ve hastasının neler istediğini çok iyi dinliyor.Benim fotoğraflarımdan da bakabilirsin ve soruların olursa seve seve yardımcı olurum:)
Çok teşekkür ederim. Fotoğraflarınızdan hatırladım sizi :) Ufuk Bilkay ın hesabında görmüştüm. Gerçekten yüzünüze çok yakışan bir burnunuz var. Aslında izmirde yaşadığım için Ufuk bey daha mantıklı geliyor ama Yakup Avşar ın tekniğide aklımı çeliyor. Kemiğimle yada nefes alış verişimle ilgili hiç bir sıkıntım yok. Tek sorunum burun ucum ..
gecmıs olsun brc 2011
teşekkür ederim:) başarılı bir şekilde geçti çok şükür
Haklısın bu konularda karar vermesi hiç kolay değil:S Ama ben memnun kalmış ve sorun yaşamamış bir hastası olarak gönül rahatlığıyla tavsiye ederiminsanlar yurtdışından geliyor Ufuk Hocaya bunlarıda hesaba katarsan bence istanbula gitmene gerek kalmayacaktır:) İnşallah senin için hayırlı olan kararını bekliyorum:)
Yakup Avşar'ın tekniği demişsiniz hangi teknikle yapıyor ki kemiği kırmadan mı acaba ??
Canım merhaba ilk önce kararın hayırlı olsun.Ben burnumu 1,5 yıl önce prof dr ufuk bilkaya yaptırmıştım.Çok şükür tam istediğim gibi doğal ve düzgün bir buruna sahip oldum.Kendisi Türkiyenin sayılı cerrahlarından.Ameliyat evrelerinin nasıl geçeceğini ayrıntılarıyla anlatıyor ve hastasının neler istediğini çok iyi dinliyor.Benim fotoğraflarımdan da bakabilirsin ve soruların olursa seve seve yardımcı olurum:)
onun bunun yorumlarıyla bişey yapmayın. burdakiler ufuk bilkay dediler. 1yıl önce bu yazılanları dinleyip ameliyat oldum hiç memnun değilim.
Burnum gönlüme ,isteğime göre oldu Allaha şükür lakin yorumları pek dikkatlice okumamışsın,bir daha okumanı tavsiye ederim.Doktorum Sevgili Prof Dr Ufuk Bilkay la burnumu birlikte tasarladık benim isteklerimi dinledi, karşılıklı bir karar aldık ve sonuç fotoğraflardanda göründüğü gibi mükemmel oldu en azından BENİM içime sinen bir burnum olduMemnun olmama gibi bir durumum yok ortada
selam 40 gün önce ufuk bilkaya burun ameliyatı oldum çok da memnunum.ameliyat fiyatı 3500 lira.ufuk hocayla görüşebilirsin.
Acaba resimlerinizi görmem mümkün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?