İzmir burun estetiği

Can Bey burun estetiğini 2500TL ye yapıyormus.

2 hafta önce görüştüğümde Can bey bana çok işlem gerekmiyor, basit bir burun seninki demiş ve 3000 TL fiyat vermişti, bilginize...

aynı ameliyatı Bora Karaali 2500 TLye yaptı ve hastanedende kendisinden de çok memnun kaldım.

Son düzenleme:
Ben 1.5 ay önce Prof. Dr. Cüneyt Özek'e hem burun ameliyatı hem de meme küçültme ameliyatı yaptırdım. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Çok samimi ve cana yakın bir insan. Ameliyat öncesinde ve sonrasında her soruma bıkmadan cevap verdi. Aradığınız her zaman ulaşabileceğiniz bir doktor. Ameliyatlarım sorunsuz ağrısız sızısız geçti. Burnum çok doğal oldu ben söylemediğim takdirde kimse anlamıyor estetik olduğu ki sadece 1.5 ay oldu ve henüz şişlikler var. Ameliyat sonrasında çok az morluklarım oldu ve 1 haftada tamamen geçti. Ağrı kesici ilacı bile 1 hafta olmadan bıraktım ki iki ameliyat birden olmama rağmen.

Bora Karaali düşünenler albüme baksın.Ameliyat olalı 7ay oldu.En küçük bir şikayetim bile yok.Nefes alma şikayetimi ortadan kaldırdı ve estetik olarak düzelmesi zor olan burunlardan birini düzeltti diyebilir.Hem burun ucum çok düşüktü hem kemeri çok yüksekti hemde burnumun içinde büyüyen kemikle beraber etlerimide aldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…