İzmir burun estetiği

kızlar ben martın 7sine ufuk bilkaydan randevu aldım, aslında emre ilhanı da çok tavsiye ediyorlar ama çok yoğun temmuzdan önce randevu vermediler, eğer güven duyarsam ufuk bilkay'a ameliyat olucam

kızlar ben martın 7sine ufuk bilkaydan randevu aldım, aslında emre ilhanı da çok tavsiye ediyorlar ama çok yoğun temmuzdan önce randevu vermediler, eğer güven duyarsam ufuk bilkay'a ameliyat olucam

Canım Ufuk Bilkay ile görüşecekmişsin. Daha önceden yaptığı burunların fotoğraflarını da gösterir herhalde. Nasıl olmuşlar fikirlerini bizimle paylaşır mısın. Çünkü zatengüvenilir bir doktor olduğuna eminim de yaptığı burun tarzlarını merak ediyorum ben daha çok.

ben de Cüneyt özek ,ufuk bilkay ve cemil tugay ı cok duydum .ama bi arkadaş da işin garibi ekolde cem karas a ameliyat olmuş,2000 tl civarıymış sanırım.vay dediiim hatta burnunu görüdm kızın önceki haline göre gayet güzel ama tabi benim hayalimdeki burun değil :) işte bu tamamiyle şans ! o cok memnundu tabi :) ama işte beklenitler beklenitler.bir de yapay dursun istemiyorum,hokka da diil amacım.keira knightley burnu natalie portman burnu istiyorum dermişim :) valla istiyorum da o burun bende nasıl durur o ayrı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…