İzmir burun estetiği

cnm sen daha önceki ameliyatını kime olmuştun?merak etttim aklımda bulunsunyerimseniben

evet ya 2 ameliyatı da yapan doktorların adını en azından özelden yazsan bizde ona göre düşünsek..belki ameliay olmayı düşündüğümüz doktorlardan birisidir?lütfen yazar misin özelden burnunu mahveden doktorları..

bu arada bede nin burnu(Allah nazardan saklasın:)) gordugum en güzel burun..bu yuzden zaten Cemil bey ile mutlaka ama mutlaka görüşucem..

cekhu çok teşekkür ederim sol profilden foto koyacaktım albümlere ama koymayacağım sıktı burda bazı şeler beni yorumda nadiren yazacağım artık.

aaa ne oldu tatlım ya?kim sıktı canını?kıskananlar illaki olacak canım benim..hem burnun hem göğüslerin o kadar güzel olmuş ki..çatlasınlar :))

ulvi güner hakkında bılgısı olan var mı acaba bilmiyorumkismile

benm arkadasım oldu ulvi beye burnu gayet hokka gibi küçük tek tip burunlar yapıoo sanki ama güzel en azından arkadasımın burnu gayet güzel oldu

cekhu çok teşekkür ederim sol profilden foto koyacaktım albümlere ama koymayacağım sıktı burda bazı şeler beni yorumda nadiren yazacağım artık.

fistik ne oldu yahu?
sen bakma baskalarina. ne diyorlar bilmiyorum ama ben de begendim.
bu topige gel bari bak burda bi sorun yok:)

yav heycanlandim ben :) bugün ulvi beyle görüşucem :) niye heycan yaptım ki?:) dün aksam rüyamda da ameliyata hazırlanıyordum :))) hey Allah'ım daha neler goecek rüyamda kim bilir :)
hmm ulvi bey hokka burun mu yapiyoor :))) olmusken hokka olsun ya :))) arkadasinın bır şikayetinin olmamasına memnun kalmasına sevindim :) iyi bır Dr a gidiyorum demek ki :))) bı de Cemil bey den randevu alicam :)))

ulvı bey ıle gorustum :)
gayet guzel gectı..her turlu soruma gayet sabırla cevap verdı :)
benım burnumun ıcınde et var,nefes problemım var..kendısı kontol ederken devıasyon da var dedı(zaten suphelenıyordum aılede genetık bır ozellık) burnumun nasıl olması gerektıgı konusunda,amelıyatta nasıl mudaheleler yapacagı konusunda epey konustuk..ınce bır cubukla fazlalık olan yerlerı gosterdı tek tek :) daha sonra nasıl bır burun ıstedıgımı sordu..
oncelerde gayet duz dogal sade vs bır burun ıstedıgımı,ama daha sonra dusundugumde madem bu kadar maddı manevı zorluk cekıcem barı degsın ve hafıf kavıslı ve kalkık bır burun olmasını ıstedıgımı soyledım :) pek bı hosuna gıttı :) cunku bır cok hasta duz bır burun ıstıyor dedı ama amelıyattan sonra da bu burun cok duz dıye sıkayet edıyorlar dedı..senın dusuncen gayet dogru dedı..olmusken tam olsun dedı..ucunu ne kadar kaldıracagını gosterdı elıyle burnumu yukarı cekerek(o goruntu bıle hosuma gıttı )
ben daha once babamın tanıdıgı bır dr a gıtmıstım..ıkı sanıye bakıp,senın burnunun ucu kalkmaz kalkar ama nefes zorlugu cekersın burun ucundakı kemıklerın kaldırmaya musaıt degıl demıstı,ıkı sanıye baktıktan sonra!!!bunu soyledım bugun ulvı beye..boyle bır seyın olmadıgını soyledı ve burnumun ucunu kaldırdıgında suankı halımden cok cok cok cok daha rahat nefes alabıldıgımı gosterdı bana(mucıze gıbıydı!!!)
burnumun ıcındekı ıslemler ıcın(devıasyon ve et) kbb uzmanıyla calısmadıgını soyledı..onları da kendı halledıyormus.bu hosuma gıttı..tek doktor yapsın ısterım a dan z ye..zaten o da bunun sebebını,kbb uzmanı ısı genelde fonksıyonel olarak ele alır ve nefes problemını cozer ama ısın estetık yanına pek dıkkat etmez dedı..ben ısın hem fonksıyonel hemde estetık yanını aynı anda yapmak durumundayım dedı..o yuzden herseyı kendım yapıyorum dedı..
genelde bır gece hastanede kalmalarını onerıyorum hastaların dedı..ama kendını cok ıyı hıssedersen ve gıtmek ıstersen tabııkıde gıdebılırsın dedı..
fotograflarımı cektı,persembe gunu tekrar gıdıp tasarımları gorucem..
butun amelıyat ve hastane masrafları vs dahıl 6000tl ucret verdı..bu tabııkıde burundakı ıslemle degısen bır fıyat,ben ıkı amelıyatı bırden olacagım ıcın rakam bu muhtemelen..
amelıyatları ozel saglık(yenı adını hatırlamıyorum :)) ve sanırım kent hastanesınde yapıyor..ben ozel saglıgı duyunca dıgerını pek dınlemedım cunku butun aıle amelıyat operasyon vs olacagı zaman ozel saglıgı tercıh ederız :) neden oldugu konusunda hıc bır fıkrım yok oyle geldı oyle de gıdıyor yanı :)
muayene ucretı 150tl alıyor...
carsamba gunu cemıl tugay ıle gorusmeye gıdıcem..onunla gorustukten sonra da aynı sekılde bılgılendırırım mutlaka :)
sımdıden heyecan sardı benı :) ocak ayında dusunuyorum amelıyatı belkı de aralık sonu gıbı..henuz tam bellı degıl :) ama yanı yınede bır heyecan bır heyecan :))))
bakalım doktorum hangı sansılı olacak delikafadulden

benm arkadasım oldu ulvi beye burnu gayet hokka gibi küçük tek tip burunlar yapıoo sanki ama güzel en azından arkadasımın burnu gayet güzel oldu

memnun kaldı yanı ulvı beyden arkadasın?hokka gıbı burun yapması benım ıcın ıyı :) cunku kavıslı ve bıraz da kalkık ıstıyorum..bugun gorustum zaten kendısıyle,ıyı bır dr bellı kı..
arkadasının amelıyattan sonra herhangı bır sıkayetı vs oldu mu hıc canım?
cok onemlı benım ıcın..
ya ulvı bey ya da henuz gorusmedım ama cemıl bey olacak sanırım benım dr um..

cemıl bey ıle gorustum..
merak edenler vardır belkı dıye yazmak ıstedım..
cemıl bey,benı ıkı amelıyatı arasına vermıs randevumu..sanrıım bu benım en buyuk sanssızlıgım oldu..cunku hem 1 saat kadar gec geldı hemde acelesı vardı..
gorusmemız bu yuzden ulvı bey ıle oldugu gıbı gecmedı..yanı cemıl bey ıle sadece konustuk..ne ıstedıgımı sordu,ne yapılması gerektıgını anlattı,amelıyat sonrasında yasananlar hakkında bılgı verdı,amelıyatı yaptıgı yer hakkında bılgı verdı...
muayene etmedı,ulvı bey gıbı elıme bır ayna verıp burnumun neresıne ne yapılacagını gosterıp anlatmadı..
ha bunlar cok mu onemlı?
ılk ızlenım ıcın bence onemlı..
ben cemıl bey e cok buyuk umutlarla gıtmıstım..ve 1 saat beklemenın sonucunda 5dk bır gorusme oldu..
kendısıne de dedım,acelenız var ben daha sonra tekrar gelıyım dıye ama bana, sen amelıyatına karar ver dedı,zaten amelıyat ıcın ıkı hafta onceden randevu alman gerekıyor dedı..o randevuyu aldıktan sonra ben tekrar senı gorucem muayene edıcem ve tasarım hakkında konusucaz dedı..
ulvı bey bunları bana ptesı gunu yaptı,hatta fotograflarımı cektı ve yarın da tasarım hakkında gorusmeye gıdıcem..
ama cemıl bey ın soyle bır artısı oldu,ulvı bey ın 6000tl dedıgı amelıyata cemıl bey 3000tl dedı..
cemıl bey de belkı de benım sanssızlıgım oldu bılmıyorum..ama kafam cok karıstı..
şu sartlarda,ıkısınınde aynı fıyatı verdıgını dusunursek,ulvı bey derım...
ama ıste bılmıyorum kı yanı cemıl bey ın belkı de tarzı bu..yanı amelıyata karar verdıkten sonra ılgılı oluyor..
o kadar kafam karısık ve uzgunum kı sıze anlatamam..
cemıl bey ın cok seker bır sekreterı var..onunla oturduk bır saat muhabbet ettık,tabııkıde calıstıgı ekmegını yedıgı kısıyı ovmesı kadar dogal bır sey yok..sagolsun bana cemıl bey ı anlattı bana..zaten bade nın burnu da cemıl bey ıcın en guzel referans..
ama ıste bılmıyorum yanı benım sanssızlıgım herhalde..hayal kırıklıgı yasadım..
ama fıyat olarakta cok uygun...kent hastanesınde yapıyor kı suan ızmır de en ıyı hastane bence..
durum bu yanı..
sımdılık bu ıse ara verıcem..zaten daha onumde 2 ay var..ıyıce oturup dusunucem..amelıyat tarıhıne karar verdıgımde de cemıl bey ıle tekrar gorusucem..bakalım o zaman da aynı sekılde mı olacak?
evet bu tarz bır amelıyat ıcın ısın maddı kısmını pek dusunmemek lazım..ama ortada 3000tl gıbı bır fark vaz..bu da az buz bır rakam degıl hak verırsınız...bunu da dusunmek durumundayım..
o gunler bı gelsın de bakıcam artık duruma gore :)

evet tatlım oyleymıs..benımde dıkkatımı cektı..hem prof hem de bolum baskanı yanı..
amaaan yaa gene kafam karıstı ama benıııımmmmmm :gitme:
valla kızlar size tavsiyem prof muş bölüm başkanıymış bunlara bakmayın. benim burnumu eskiden bölüm başkanlığı yapmış bir prof mahvetti. belkide artık doyuma ulaştıkları için fazla özenli davranmıyorlar ya da bana öylesi denk geldi şans işte

özelden yazamıyorum kızlar ama sizin düşündükleriniz arasında o doktor yok, olursa zaten mutlaka uyarırım

valla cekhu doktor dedektifi gibisin inşallah istediğinden de güzel bir burna kavuşursun :)

:))))) ihtisas yapıcam bu konuda artık :))))
ay amin canım ınsallah hepımız ıstedıgımız burunlara kavusuruz yanı..bu kadar maddı manevı zorluklara deger..
şu cemıl bey e cok canım sıkıldı ama..daha gıtmeden herhalde cemıl bey olur dıyordum ama oooffffff keske vaktı oldugu bır zamana verseydı su randevuyu yaaa..cokta uygun fıyat verdı ((( zaten butun kafamı o karıstırdı ya..6000 nereeeeeee 3000 nereeeeeee

evet cnm ya kesinlikle katılıyorum şans faktörüde önemli bazen aynı doktorun yaptığı bi burun çok güzel olurken başka bir hastasının problemli olabiliyor....

evet canım ya..yani aslında olay tamamen şans ve buruna yapılan işlemle alakalı..
zaten sorunsuz bır burunsa hem ameliyat daha rahat oluyor hemde daha başarılı oluyor..
ama senin benim gibi problemli bır burunsa..iste o zaman daha zor oluyor.
diye düşünüyorum..
yarın dayanicam Cemil bey in kapısına :))))) beni muayene et bana tasarım yap dicem haaaaaaaaaaa :)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…