kızlar bende ocakta ufuk beye ameliyat olucam. daha önce bi prof. a 2 ameliyat oldum tek kelimeyle burnumu mahvetti. şu an göz hizamda burnumun sağ tarafında çöküntü var ayrıca çok enli ve çok düşük aynaya her baktıkça sinirlerim bozuluyo. umarım ufuk bey düzeltebilir, bana hiç düzelmiycekmiş gibi geliyor. burda okuduklarımdan sonra ufuk beye güveniyorum onunlada sadece 5 dk görüşebildik her şeyi ameliyat günü konuşucaz, çünkü şehir dışındayım, bu beni biraz endişelendiriyor inşallah ufuk bey de beni hayal kırıklığına uğratmaz
ulvi güner hakkında bılgısı olan var mı acaba bilmiyorumkismile
cekhu çok teşekkür ederim sol profilden foto koyacaktım albümlere ama koymayacağım sıktı burda bazı şeler beni yorumda nadiren yazacağım artık.
benm arkadasım oldu ulvi beye burnu gayet hokka gibi küçük tek tip burunlar yapıoo sanki ama güzel en azından arkadasımın burnu gayet güzel oldu
valla kızlar size tavsiyem prof muş bölüm başkanıymış bunlara bakmayın. benim burnumu eskiden bölüm başkanlığı yapmış bir prof mahvetti. belkide artık doyuma ulaştıkları için fazla özenli davranmıyorlar ya da bana öylesi denk geldi şans işteevet tatlım oyleymıs..benımde dıkkatımı cektı..hem prof hem de bolum baskanı yanı..
amaaan yaa gene kafam karıstı ama benıııımmmmmm :gitme:
özelden yazamıyorum kızlar ama sizin düşündükleriniz arasında o doktor yok, olursa zaten mutlaka uyarırımevet ya 2 ameliyatı da yapan doktorların adını en azından özelden yazsan bizde ona göre düşünsek..belki ameliay olmayı düşündüğümüz doktorlardan birisidir?lütfen yazar misin özelden burnunu mahveden doktorları..
valla cekhu doktor dedektifi gibisin inşallah istediğinden de güzel bir burna kavuşursun :)
valla kızlar size tavsiyem prof muş bölüm başkanıymış bunlara bakmayın. benim burnumu eskiden bölüm başkanlığı yapmış bir prof mahvetti. belkide artık doyuma ulaştıkları için fazla özenli davranmıyorlar ya da bana öylesi denk geldi şans işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?