haklısın canım ya çok büyük bi fiyat farkı var. valla ilk doktoruma gittiğinde o da çok ilgilendi. şurayı şöyle yaparız burayı böyle yaparız fıstık gibi olursun... 1. amelyatı oldum alçı bi çıktı ufalmış bi kemer ayrıca yandanda hafif çıkıntı bi kemik daha tabi ben şok neyse sonra dediki bi törpü yaparız hiç bişey kalmaz.. 1 yıl sonra aynı doktora törpüleme ameliyatımı oldum sargı bi çıktı aynı çıkıntı daha da küçülmüş olarak duruyo ayrıca göz hizamdaki kalın kemikte içe çöküntü ya anlatamam o an ki hayal kırıklığını bi de bana ne dedi biliyomusun; _allah allah bunalıma giriyosan gir napıyım_ dedi işte bu sözler ameliyattanda çok yaktı canımı. aslında şu an hiç bir doktorra güvenim kalmadı sadece güvenmek zorundayım çünkü o kadar sıkıntı çektikten sonra bu burunla yaşamak istemiyorum.
ya bi gün hepimiz toplansak ya ne komik olur mesela bi cafede oturuyoruz hepimizin burnu estetikli :sm_cool:
hatta birbirimizi burunlarımızdan tanırız.. aaaa bu ulvi beyin tasarımı değil mi, sizinde ufuk beyin kesin kavisinden belli valla.. cekhu banada şey diyomuşlar sizin tasarımınızıda şen kasap yapmış :roflol:
hadi bakalım hayırlı olsun canım gelişmelerden haberdar edersin artıkvatana millete ve bütün kk ya hayırlı uğurlu olsun; doktoruma karar verdim :))))
Cemil tugay :))))
gecen gün Cemil bey ile yaşadığım tamamen benim sanssizligimmis dediğim gibi :) dün Cemil bey ile tekrar görüştüm :) iyimize gorusmusum :) bu sefer çok güzel gecti :) burnumun tasarımınıda yaptı hemencik :) dün Cemil beyde beklerken accayip yağmur bastırdı izmir liler bilir dünkü yağmuru :) eve nasıl gidicem telaşı sardı bır anda,taksi bulmak imkansız oluyor, o yuzden de hasta fotograflarını görmeyi unuttum ama suan için cokta muhim değil,nasılsa ameliyat tarihim belli oldugunda tekrar gidicem görüşmeye..
ay büyük bır yük kalktı üstümden resmen ya :)
bu arada Cemil bey gayet hoş sohbet biriymiş :) bunuda gormuş oldum dün :) çok güzel anlattı da anlattı :)
size tavsiyem randevu aldığınız zamana çok dikkat edin :) iki ameliyat arasına almayın :) doktoru. vaktinin olduğu bır zamana alın:) inanın önceki Cemil bey ile dünkü Cemil bey arasında daglar kadar fark vardı:) bı kere adam kendinden o kadar emin ki..kendine o kadar güveniyor ki..zaten o sizin daha çok güvenmenizi sağlıyor :)
hadi gözünüz Aydın :))))
merak edenler varsa yazsınlar benim biraz islerim var o yuzden detaylı yazamadim..ama müsait olduğumda merak edenlere anlatabilirim :)
herkese sağlıklı ve güzel günler diliyorum 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı kutluyorum...
merahabalar,
sanırım sonunda kararımı verdım :) erkek arkdasım askere gıttıgınde estetık olmayı dusunuyorum..modifiye yaptırıyım :)))) oyle dıyor bana sevgılım :))))
ama ızmır de guvenebılecegım bır doktor henuz bulamadım..Ahmet seyhan dıye bırı cıkıyor sureklı google da..ama sanırım pahalı..
cevremde 3 kısı yaptırdı burnunu..2 sı ıstanbul da yaptırdı ve dunya para verdıler...benım oyle bır nıyetım yok,cunku burnum oyle cok fazla kemıklı ve buyuk bır burun degıl..hatta bır cok arkdasım estetık yaptırmama karsı..ne gerek var dıyorlar..ama yıllardır takıntı ıste..
yanı o yuzden tonlarca para vermeye nıyetım yok..
ıstedıgım burunda,oyle hokka gıbı bır burun degıl(zaten kucuk ve hokka burun bana yakısmaz :)) olabıldıgınce dogal ve basıt bır sey..sankı estetık yaptırmamısım gıbı gorunmesını ıstıyorum..
bu konuda tavsıye edecegınız doktor var mı?
ve fıyatlar asagı yukarı nedır?
bu surec nasıl bır surec?amelıyat sonrası ozellıkle..sanırım kısıden kısıye degısır bu durum ama yınede az cok bılgı sahıbı olursam daha ıyı..
sımdıden tesekkur ederım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?